Gość: justyna IP: *.v25.interkam.pl 14.02.12, 10:26 Czy ktoś był w tym hotelu? Zastanawiam się nad wyborem tego miejsca. Wycieczka z Tui Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aabb2004 Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe 16.02.12, 14:01 Nie byłam, ale też sie wybieram do tego Hotelu z TUIem :-) Przeszukałam różne portale i hotel ma bardzo dobre opinie - szczególnie dla rodzin z dziećmi. A kiedy planujecie jechać? My lecimy 19 lipca z Warszawy na 2 tygodnie. pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe IP: *.v25.interkam.pl 16.02.12, 14:35 Planujemy pobyt na Teneryfie pod koniec marca. Do tej pory nie wykupiliśmy wycieczki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Aabb2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 16:01 My co prawda nie do tego hotelu ale tez lecimy z tui 19 lipca z warszawy do costa adeje gran hotel. Co najwyzej mozemy sie spotkac w samolocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna ja Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe IP: *.centertel.pl 26.02.12, 15:50 Ja nie polecam. Byłam i drugi raz nie pojechalabym. Z zalet to tylko bardzo dobre położenie i rozległy ogród i przyzwoite jedzenie. Natomiast woda w basenach tylko morska slona, pokoje proszą sie o remont, brak parasoli przy basenach, brudne materace na lezakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna maria Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe IP: *.xdsl.centertel.pl 14.04.12, 10:23 Nie podzielam opinii mojej poprzedniczki. Jest to hotel 3* więc nie oczekujmy zbyt wiele. jak na swoją cenę jest b.dobry. Na jedzenie nie można narzekać, doskonała lokalizacja, animacje na najwyższym poziomie. Oczywiście dla mega wymagających może przeszkadzać fakt, że pokoje nie są zbyt ładne ale ten hotel ma juz swoje lata. Polecam! W czerwcu lecę tam po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe IP: *.31.62.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.05.12, 09:39 ja wybieram sie na przelomie maja i czerwca, czy ktos z Was bedzie w tym terminie? chcialabym dgzies skoczyc do klubu, moze zwolennicy podobnych atrakcji tez sie wybieraja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisior Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.05.12, 15:43 lecę tam z rodzinką 7 czerwca i nastawiam się na super pobyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.12, 20:04 Tez lecę tam z rodziną 7 czerwca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna ja Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe IP: *.centertel.pl 24.06.12, 22:31 W katalogu TUI hotel ten ma 4*, o jedną za dużo. Gdyby opisany był jako 3* nie miałabym żadnych zastrzeżeń. Brak klimatyzacji w sezonie może być uciązliwy, ja byłam w listopadzie więc mi to nie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
47agnieszka Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe 11.05.12, 17:08 Witam serdecznie, mam na imię Agnieszka i pracuję w portalu BajeczneWakacje.pl. Mogę powiedzieć, że Park Club Europe, w którym byłam na szkoleniu w zeszłym roku, jest naprawdę bardzo dobrym hotelem - zarówno mi bardzo się w nim podobało, jak i moi klienci zawsze wracają zadowoleni :) Konkretnie: hotel jest pięknie położony, wszędzie jest blisko, także do plaży. Przemiła obsługa i super animacje (w sezonie pracuje tam chyba 17 animatorów). Hotel nie jest wielki i otacza go dużo zieleni. Polecam! Jeśli mogę w czymś pomóc, proszę o kontakt: 603993499. Pozdrawiam, Agnieszka BajeczneWakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annamaria Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe IP: *.146.86.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.05.12, 11:14 Pani Agnieszko mam pytanie, czy w niedalekiej okolicy sa sklepy w ktorych moglabym kupic pieluchy dla dzieci. Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annamaria Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe IP: *.xdsl.centertel.pl 28.05.12, 09:08 up Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarasczyrba Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe 13.08.12, 14:07 Witam :) Czy ktoś może wybiera się do tego hotelu na początku września ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 23:41 Witam, tak, ja się wybieram z rodzinką , lecimy z Poznania. Mam nadzieję, że pożary nie przyczynią się do odwołania wyjazdu przez TUI, no i biuro tez nie upadnie. Ale nam się trafił sezon :) nawet nie jestem ciekawa co się jeszcze może wydarzyć, bo przecież mamy odpocząć... Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarasczyrba Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe 16.08.12, 12:57 Witaj ! :) My lecimy z Katowic i również z biura TUI :) o pożarach chwilowo nie słychać więc może będziemy mieli szczęście. Ja lecę z mężem i 4 letnią córeczką ... a jeżeli to nie tajemnica to w jaki, terminie państwo się wybierają bo my mamy wylot 6 września i fajnie by było mieć się do kogo odezwać w ojczystym języku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe IP: *.promax.media.pl 20.08.12, 19:44 Ja lecę z TUI z Katowic 4 października. Naczytałam sie sporo opinii o hotelach zanim wybrałam ten. Mam nadzieje, że pobyt będzie udany a o pożarach to juz pozostanie tylko wspomnienie. Może ktos w tym czasie wybiera sie równiez do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarasczyrba Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe 21.08.12, 07:13 No niestety jak widać pożary się rozkręcają trochę mnie to przeraża liczyłam na chwile wytchnienia po pracy na wakacjach a tu stresik....ale nie traćmy nadziei na pewno będzie super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania i Maciek Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe IP: *.cable.smsnet.pl 02.09.12, 01:12 Witam, Lecimy w tym samym terminie tj. 6.09 z Poznania z synkiem 21 -miesięcznym i też szukamy towarzystwa z Polski ;-) zapraszam na priv sylwiabartel@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: teneryfa - Hotel Park Club Europe IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 22:25 Nie lepij napisać że z synkiem 2 letnim ? Odpowiedz Link Zgłoś