Dodaj do ulubionych

Teneryfa-pogoda

IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.12, 14:34
Lecę 3.05 do Puerto Santiago -przeglądam prognozy pogody i nie jest za ciekawie. Może ktoś wrócił i może napisać jak naprawdę jest z tą pogodą. Oczekiwałam ciepełka, słoneczka a tu podają 19 st, zachmurzenie , mżawki.....
Obserwuj wątek
    • bearsden Re: Teneryfa-pogoda 17.04.12, 17:37
      W maju powinno byc nie wiecej jak 25st w ciagu dnia, z duza iloscia slonca, takze nie panikuj, tam pada sporadycznie, nie wiem jakiej uzywasz strony ale ja polecam meteoonline.pl :)
      • Gość: Aga Re: Teneryfa-pogoda IP: *.acn.waw.pl 18.04.12, 18:09
        Sisi, przed moim marcowym wyjazdem też dzień w dzień śledziłam prognozy, ale z perspektywy czasu wiem, że to była strata czasu, bo się tylko niepotrzebnie nakręcałam. Prognozy pokazywały temp. 19, 20 st, ale w rzeczywistości było dużo cieplej - min. 25, a najczęściej 27, 28. Miało też padać - nie padało, a słońce świeciło przez cały tydzień. W maju powinno być jeszcze cieplej.
        • Gość: sisi Re: Teneryfa-pogoda IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.12, 13:45
          Piszesz pocieszajaco. Znalazłam fajna stronkę -tu tiempo net-ale nie jest optymistyczna. Co ma być to bedzie. Najwiekszy problem jakie ubranie wziąć. Aha-woda ma 18st-to jak nasz Bałtyk latem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka