Dodaj do ulubionych

Gran Hotel Costa Adeje

23.04.12, 11:24
Hej ;) Ktos byl w tym hotelu? Jakies opinie? Rady? Jak pokoje? Czy jest lodowka i czajnik czy lepiej zabrac samemu?
Obserwuj wątek
    • Gość: RafalJ Re: Gran Hotel Costa Adeje IP: *.163.102.62.customer.cdi.no 23.04.12, 12:06
      Hej ja lece w sierpniu i po recenzjach wydaje sie ze hotel jest dosc w porzadku. Wiele ciekawych informacji mozna przeczytac o tym hotelu na tripadvisor.com
      • Gość: RafalJ Re: Gran Hotel Costa Adeje IP: *.163.102.62.customer.cdi.no 23.04.12, 12:16
        Z tego co czytam ktos byl na 1 tydzien :

"We hired a safe - €12 plus a €10 deposit and a kettle, €13- make sure you ask for receipts if you pay cash"

sejf ich kosztowal 12 E plus zwracalny depozyt 10 euro a czajnik 13 E.
    • zabaaa1984 Re: Gran Hotel Costa Adeje 23.04.12, 13:24
      Ja lecę 19 lipca. Też pytałam na forum. Zalinkowałam to co otrzymałam w odpowiedzi. Poczytaj bo informacje dość aktualne, z tego roku.

forum.gazeta.pl/forum/w,39880,132249427,132249427,costa_adeje_gran_hotel_teneryfa_lipiec.html
      • sao84 Re: Gran Hotel Costa Adeje 23.04.12, 14:07
        Dzieki wielkie za odpowiedzi.Poczytalam ten drugi watek i troche sie uspokoilam ;-) My lecimy w polowie maja i juz sie doczekac nie moge ;-)
        • Gość: byłem Re: Gran Hotel Costa Adeje IP: 46.227.105.* 23.04.12, 20:43
          Pięć gwiazdek chyba na wyrost.W pokoju nie ma nie tylko czajnika ale nawet wody i szklanek. Hotel pełen emerytów z niemiec i anglii.Obsługa niezbyt przyjemna, ostatniego dnia próbowano nam wmówić na kolacji, że nie zapłaciliśmy za wino trzy dni wcześniej bo pan kierownik sali nie miał jakiejś różowej kartki(pewnie zgubił). Nie ma szans żeby posiedzieć w pokoju wieczorem nawet przy zamkniętym balkonie bo zaraz to przeszkadza jakimś emerytom. Wtedy przychodzi pan ochroniarz i grozi wywaleniem z pokoju.Na plus na pewno kolacje, które są codziennie inne i wybór jest ogromny (sushi, ryby, wołowina).
          • Gość: RafalJ Re: Gran Hotel Costa Adeje IP: *.163.102.62.customer.cdi.no 23.04.12, 23:00
            juz sobie wyobrazam jak siedzieles na balkonie. Pewnie libacje urzadziles jak sie patrzy i teraz masz pretensje.
            • Gość: jasiu... Re: Gran Hotel Costa Adeje IP: *.unitymediagroup.de 24.04.12, 16:18
              Powiem szczerze, nie spotkałem czajnika w żadnym hotelu, a kilka hoteli na wyspach już poznałem. Powiem więcej, w wielu miejscach widziałem informacje, zakazujące konsumpcji i gromadzenia żywności w pokojach. Często był chłodzony barek, albo lodówka, ale czajniki, to rzadkość. Występują głównie w aparthotelach, a nie w hotelach nastawionych na All. Czajnik znajdziesz czasem w pokojach tzw. "rodzinnych", ale też nie wszędzie. Mało tego, często gniazdka są zabezpieczane bezpiecznikiem 1 A. Telewizor możesz oglądać, możesz się golić elektryczną golarką, naładować akumulatory do aparatu, czy telefon, korzystać z laptopa, ale gotowanie jest wykluczone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka