Dodaj do ulubionych

Gran Canaria pierwszy raz

02.06.12, 17:04
Witam
Postanowiliśmy jechac, w podróż poślubną na Gran Canarię do Playa Amadores do hotelu Riu Vistamar www.tui.pl/wakacje-samolotem/blisko-i-cieplo/wyspy-kanaryjskie/gran-canaria/hotele;show,2322,clubhotel-riu-vistamar-lpa51001?hotel=483&m=h&transport=1#/wylot=KTW&food=A&ai=1&len=ln68&data_od=od 25 Cze 2012&data_do=do 9 Lip 2012&os_dorosle=2&hi_tab=hi-map&only_tabs=1
Może ktoś był, coś napisze mi na ten temat i jeśli ktoś ma jakieś cenne wskazówki i porady to chętnie poczytam bo to nasza pierwsza wycieczka w te rejony.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kittykitty Re: Gran Canaria pierwszy raz 03.06.12, 11:27
      Nie chcę być niemiła, ale może najpierw poczytaj choćby to forum a dopiero potem zadaj bardziej precyzyjne pytania?
      • kolorowiec Re: Gran Canaria pierwszy raz 05.06.12, 23:17
        Mam pytanie, jakie są ceny papierosów??
        • Gość: jasiu... Re: Gran Canaria pierwszy raz IP: *.unitymediagroup.de 06.06.12, 15:54
          Papierosy trochę taniej, niż w Polsce.
          • kolorowiec Re: Gran Canaria pierwszy raz 06.06.12, 20:41
            dziękuję a co jest jeszcze tańsze niż w Polsce, co się opłaca kupować???
            • Gość: colin Re: Gran Canaria pierwszy raz IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.12, 19:23
              Jakie troche taniej np viceroy kosztują 1 euro za paczke to nie troche taniej ale dużo taniej
              • kolorowiec Re: Gran Canaria pierwszy raz 07.06.12, 22:12
                A ile papierosów mogę przywieść do Polski tak aby nikt się nie doczepił??????
                • Gość: Stefan Re: Gran Canaria pierwszy raz IP: *.163.102.62.customer.cdi.no 08.06.12, 14:06
                  Ty jedziesz na podroz poslubna czy na zakupy? Skup sie na tym aby dogodzic fizycznie twojej kobiecie a nie na papierosach. Jak chcesz tanie papierosy trzeba bylo sie udac w podroz poslubna na wschod.
                  • kolorowiec Re: Gran Canaria pierwszy raz 08.06.12, 16:53
                    Jeśli dla kogoś małżeństwo to tylko dogadzanie fizyczne to wolę nie pytać o relacje emocjonalne. Widocznie niektórzy po to się żenią. A o papierosy pytam bo kolega prosił mnie czy mógłbym mu przywieść. A moja Pani czuje się naprawdę dopieszczona.
                    • Gość: colin Re: Gran Canaria pierwszy raz IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 17:28
                      Nie wiem ile można ja kupiłem 20 wagonów już po raz kolejny i spoko
              • rege2 Re: Gran Canaria pierwszy raz 09.06.12, 21:25
                G. C jest piękna!
                ale ..wypożyczonym autkiem
    • Gość: deepdiscopolo Re: Gran Canaria pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 11:08
      Oprócz papierochów skup się na tej wyspie na szukaniu piwa,
      tanie i dobre hiszpańskie co najmniej dwa rodzaje.
      Wódka zdecydowanie za droga, weź z kraju , myślę,że na tydzień 7 litrów
      (standardowo).
      Najtańsze żarcie w marketach za niektórymi miejscowościmi, jak pojedziesz
      autobusem to może i zajmie ci to jeden dzień, ale warto.
      Jak będziesz miał jeszcze czas to pewnie warto poszukać fajnych rzeczy na siebie,
      najlepsze w tym względzie będą wietnamskie i chińskie butiki, są tam perły, podobnie
      jak w ich sklepach z oryginalnymi pamiątkami z kanarów (tylko,że wykonane w Chinach).
      • jakanu Re: Gran Canaria pierwszy raz 11.06.12, 16:02
        Polecam wypożyczyć tam samochód - ceny są bardzo przystępne. Ja na Gran Canarii zrobiłem sobie wynajętym samochodem jednodniową wycieczkę dookoła wyspy - było warto.
    • Gość: Mariusz Re: Gran Canaria pierwszy raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.12, 15:41
      Witam

My też wybieramy się w tym samym okresie do tego hotelu:)

Pozdrawiam
      Mariusz
      • Gość: gocha Re: Gran Canaria pierwszy raz IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.13, 00:45
        Witam :)
        Wybieram się z chłopakiem za tydzień do tego samego hotelu.Może jest tu jeszcze ktoś kto w nim był?Proszę o info czy okolica ładna, jak sam hotel? Czy plażą da się dojść do jakiegoś miasteczka?
        Pozdrawiam
        • bah77 Re: Gran Canaria pierwszy raz... 30.09.13, 10:18
          Autobusem dojedziesz do pięknego Puerto de Mogan:
          fotoforum.gazeta.pl/uk/Puerto%2520de%2520Mogan,bah77pl.html

bah77
    • Gość: Malika Re: Gran Canaria pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 12:58
      A jaką miejscowość polecilibyście w styczniu na GC, żeby coś się działo, ale też nie jakąś totalną imprezownię?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka