Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Fuerteventury

08.07.13, 19:22
właśnie wróciłam z Fuerty, jeżeli ktoś ma pytania, to chętnie na nie odpowiem. A tak w dużym skrócie - było przepieknie, a wrażenia pozostaną do końca życia.
Obserwuj wątek
    • misiek991 Re: Wróciłam z Fuerteventury 08.07.13, 20:02
      a gdzie tam bylas?
      Jaka temperatura wody.
      Ile kosztuja tanie papierosy?
      Interesują mnie także wieczorne eventy w Caleta de Fuste? Jesli masz taka wiedze, z gory dziekuję.
      Lecimy tam 17-go
      • misiek991 Re: Wróciłam z Fuerteventury 08.07.13, 20:05
        acha, mam jeszcze pytanie pogodowe, bo sa spore roznice co do temperatur w roznych miejscach internetowych. W GFS NCAP, gdzie zawsze mi sie sprawdzalo pokazuja ok. 22-24 stopnie, w innych portalach mowia o 30 stopniach, przy czym ten GFS jest profesjonalny i temp. prognozuja w odniesieniu do wskazan termometrow w klatkach meteo, w cieniu na wys. 2 m
      • aniakok Re: Wróciłam z Fuerteventury 10.07.13, 21:51
        ja byłam 1 tydzień w Corralejo a 2 tydzień w Jandii, w obu miejscach było b. ciepło jednak w pierwszym tygodniu przydał się wieczorami sweterek. I nie ma sensu sprawdzać temerarur przed wyjazdem, bo nie pokrywają się z tymi co są faktycznie na miejscu. Ocean oprócz tego, ze cieplutki to jeszcze bardzo piękny. Jeśli chodzi o ceny papierosów to niestey nie pomogę - nie palę.Jeśli mogę coś zasugerować, to przede wszystim to, że warto na miejscu wypożyczyć choć na 1 dzień samochód i zjechać całą wyspę:)
        • Gość: colin Re: Wróciłam z Fuerteventury IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 22:18
          fajki na strefie po 1 euro za paczke viceroy
          • misiek991 Re: Wróciłam z Fuerteventury 11.07.13, 08:39
            bardzo dziekuję za info, dla ciekawostki, u nas fajki są po ponad 9 e paczka a przywozone z PL ok. 5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka