Gość: lidia IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.15, 22:25 Wróciliśmy z Fuertaventura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iziula1 Re: Fuerteventura 25.02.15, 00:25 To naprawdę wspaniała wiadomość. I..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Fuerteventura IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.15, 19:12 I pstro mądralo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Fuerteventura IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.15, 20:58 Cieszysz się to życzę dużo śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Fuerteventura IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.02.15, 07:33 cieszymy się razem z tobą z szczęśliwego powrotu ale może napisz coś więcej: w jakim hotelu bylłś, co zwiedziłaś, jaka pogoda aktualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Fuerteventura IP: 193.239.124.* 25.02.15, 08:33 Poproszę o szczegóły pogodowe, np. jak silny wiatr, czy nie przeszkadza on w plażowaniu, jaka woda w oceanie? No i jakieś informacje praktyczne. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: Fuerteventura IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.15, 16:49 W dniach od 16 02- 23 02 cały czas silnie wiało , temperatura w granicach 18- 19 stopni byliśmy na południu wyspy w hotelu Barcelo Jandia Mar,na górze wiatr silny przy zejściu do oceanu na plaży znośny i w zaciszu parawanu można było spokojnie spędzać czas na plażowaniu.Woda w oceanie zimna aczkolwiek ludzie pływali.Na pewno trzeba zabrać polar ponieważ wieczory chłodne,mieszkańcy wyspy opowiadali że tak zimnego lutego dawno nie pamiętają .Polecam wyprawę na Lanzarote. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkamarchewka13 Re: Fuerteventura 25.02.15, 21:44 Ja lecę w poniedziałek z rocznym dzieckiem i zastanawiam się czy choć troszkę wygrzejemy kości hehehe Napisz proszę jakie ciuchy zabrać z sobą (letnie czy wiosenne ) no i co warto tam zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anuusia_80 Re: Fuerteventura 26.02.15, 07:47 my dla swojej córki zabraliśmy bluzę i letnią czapkę, bo wiało i bałam się o uszy... Spokojnie 2 razy mogła popluskać sie w podgrzewanym basenie. My byliśmy w styczniu i pogoda była podobna do tej z opisu. Jeśli chodzi o zwiedzanie, to warto wynająć samochód i zrobić jednodniowy przejazd przez wyspę, my zrobiliśmy tę trasęwww.fuerta.pl/fuerteventura-samochodem/informacje-praktyczne/centrum/ zahaczając o jaskinie, tarasy widokowe i Betancurie ;) fajne widoki poza tym oasis park Odpowiedz Link Zgłoś
ewkamarchewka13 Re: Fuerteventura 26.02.15, 10:14 A mozna tam wszystko kupic? My bedziemy na Caleta de Fuste i zastanawiam sie czy mam brac cala paczke pampersow i jakies obiadki czy wszystko mozna tam kupic?? Ja uszykowalam same krotkie spodenki i podkoszulki a tu okazuje sie ze bede misiala przepakowac sie i wziasc leginsy i sweterki dla malej hehe. Dzieki za trase zwiedzania. Z pewnoscia wykonamy ta trade. Odpowiedz Link Zgłoś
anuusia_80 Re: Fuerteventura 26.02.15, 10:28 wejdź na street map i zorientuj się, czy w pobliżu hotelu jest supermarket... jeśli tak, to bez problemu wszystko kupisz ;) my mielismy 3 w promieniu 0,5-1 km ;) Byliśmy w Costa Calma. Szorty też weź, w południe jest ciepło, ale rankiem i wieczorami polecam leginsy, i coś na długi rekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
anuusia_80 Re: Fuerteventura 26.02.15, 10:30 w hotelu spokojnie na kolację i sniadanie znajdziesz coś dla roczniaka ;) Moja w tym wieku to już niemal wszystko jadła, jest sporo ryb codziennie, więc spokojnie możesz dać... nie trzeba obiadkow kupować :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewkamarchewka13 Re: Fuerteventura 26.02.15, 11:24 Dzieki kochana ale moja to uczulona jest na rozne rzeczy wiec musze mocno uwazac co jej daje. W domu normalnie jej robie jedzenie ale na wyjazdach dla bezpieczenstwa obiadku ze sloiczkA bo nie wiadomo co dokladnie dodaja do dan. Juz nie moge sie doczekac tego slonca hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Fuerteventura... 26.02.15, 22:01 > co warto tam zobaczyć. Zaplanuj więcej czasu np. na Morro Jable, najładniejsze miasteczko na wyspie: fotoforum.gazeta.pl/72,2,874,108355647,108654770.html i następne posty bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Fuerteventura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.15, 22:59 jakie wrażenia po pobycie w Barcelo Jandia Mar? Zastanawiam się nad tym hotelem lub Barcelo Jandia Playa - Odpowiedz Link Zgłoś
edi77 Re: Fuerteventura 20.04.15, 10:41 Polecam zabrac wiecej czapek dla dziecka:) My bylismy w lipcu i tak wialo, ze corka stracila 3 czapki. Odpowiedz Link Zgłoś