Dodaj do ulubionych

Fuerteventura

IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.15, 22:25
Wróciliśmy z Fuertaventura
Obserwuj wątek
    • iziula1 Re: Fuerteventura 25.02.15, 00:25
      To naprawdę wspaniała wiadomość. I.....
      • Gość: ewka Re: Fuerteventura IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.15, 19:12
        I pstro mądralo
      • Gość: milka Re: Fuerteventura IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.15, 20:58
        Cieszysz się to życzę dużo śmiechu
    • Gość: jaś Re: Fuerteventura IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.02.15, 07:33
      cieszymy się razem z tobą z szczęśliwego powrotu ale może napisz coś więcej: w jakim hotelu bylłś, co zwiedziłaś, jaka pogoda aktualnie.
      • Gość: Marta Re: Fuerteventura IP: 193.239.124.* 25.02.15, 08:33
        Poproszę o szczegóły pogodowe, np. jak silny wiatr, czy nie przeszkadza on w plażowaniu, jaka woda w oceanie? No i jakieś informacje praktyczne.
        dzieki
        • Gość: lidia Re: Fuerteventura IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.15, 16:49
          W dniach od 16 02- 23 02 cały czas silnie wiało , temperatura w granicach 18- 19 stopni byliśmy na południu wyspy w hotelu Barcelo Jandia Mar,na górze wiatr silny przy zejściu do oceanu na plaży znośny i w zaciszu parawanu można było spokojnie spędzać czas na plażowaniu.Woda w oceanie zimna aczkolwiek ludzie pływali.Na pewno trzeba zabrać polar ponieważ wieczory chłodne,mieszkańcy wyspy opowiadali że tak zimnego lutego dawno nie pamiętają .Polecam wyprawę na Lanzarote.
          • ewkamarchewka13 Re: Fuerteventura 25.02.15, 21:44
            Ja lecę w poniedziałek z rocznym dzieckiem i zastanawiam się czy choć troszkę wygrzejemy kości hehehe
            Napisz proszę jakie ciuchy zabrać z sobą (letnie czy wiosenne ) no i co warto tam zobaczyć.
            • anuusia_80 Re: Fuerteventura 26.02.15, 07:47
              my dla swojej córki zabraliśmy bluzę i letnią czapkę, bo wiało i bałam się o uszy... Spokojnie 2 razy mogła popluskać sie w podgrzewanym basenie. My byliśmy w styczniu i pogoda była podobna do tej z opisu.
              Jeśli chodzi o zwiedzanie, to warto wynająć samochód i zrobić jednodniowy przejazd przez wyspę, my zrobiliśmy tę trasęwww.fuerta.pl/fuerteventura-samochodem/informacje-praktyczne/centrum/ zahaczając o jaskinie, tarasy widokowe i Betancurie ;) fajne widoki
              poza tym oasis park
              • ewkamarchewka13 Re: Fuerteventura 26.02.15, 10:14
                A mozna tam wszystko kupic? My bedziemy na Caleta de Fuste i zastanawiam sie czy mam brac cala paczke pampersow i jakies obiadki czy wszystko mozna tam kupic?? Ja uszykowalam same krotkie spodenki i podkoszulki a tu okazuje sie ze bede misiala przepakowac sie i wziasc leginsy i sweterki dla malej hehe. Dzieki za trase zwiedzania. Z pewnoscia wykonamy ta trade.
                • anuusia_80 Re: Fuerteventura 26.02.15, 10:28
                  wejdź na street map i zorientuj się, czy w pobliżu hotelu jest supermarket... jeśli tak, to bez problemu wszystko kupisz ;) my mielismy 3 w promieniu 0,5-1 km ;) Byliśmy w Costa Calma. Szorty też weź, w południe jest ciepło, ale rankiem i wieczorami polecam leginsy, i coś na długi rekaw.
                  • anuusia_80 Re: Fuerteventura 26.02.15, 10:30
                    w hotelu spokojnie na kolację i sniadanie znajdziesz coś dla roczniaka ;) Moja w tym wieku to już niemal wszystko jadła, jest sporo ryb codziennie, więc spokojnie możesz dać... nie trzeba obiadkow kupować :)
                    • ewkamarchewka13 Re: Fuerteventura 26.02.15, 11:24
                      Dzieki kochana ale moja to uczulona jest na rozne rzeczy wiec musze mocno uwazac co jej daje. W domu normalnie jej robie jedzenie ale na wyjazdach dla bezpieczenstwa obiadku ze sloiczkA bo nie wiadomo co dokladnie dodaja do dan. Juz nie moge sie doczekac tego slonca hehe
            • bah77 Re: Fuerteventura... 26.02.15, 22:01
              > co warto tam zobaczyć.

Zaplanuj więcej czasu np. na Morro Jable, najładniejsze miasteczko na wyspie:
              fotoforum.gazeta.pl/72,2,874,108355647,108654770.html i następne posty

bah77
          • Gość: gaga Re: Fuerteventura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.15, 22:59
            jakie wrażenia po pobycie w Barcelo Jandia Mar? Zastanawiam się nad tym hotelem lub Barcelo Jandia Playa -
    • edi77 Re: Fuerteventura 20.04.15, 10:41
      Polecam zabrac wiecej czapek dla dziecka:)
      My bylismy w lipcu i tak wialo, ze corka stracila 3 czapki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka