Gość: Andzia IP: *.access.telenet.be 23.06.15, 14:36 witam😉za 3 tyg lece do tego pieknego miejsca i chce wiedziec czy w pokojach all inclusive sa reczniki?suszarka do wlosow i moze tez zelazko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vimi77 Re: Lago taurito 24.06.15, 21:32 Ręczniki oczywiście są, suszarki też. Jeśli chodzi o żelazko to nigdy nie potrzebowałam, zapewne można je wypożyczyć. Generalnie hotel bardzo nam się podobał. Jedzenie, animacje, bliskość plaży i basenów, przystanek autobusowy 100 m od hotelu, można pojeździć po wyspie za grosze. Same plusy. Pytaj o co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Lago taurito IP: 62.205.117.* 25.06.15, 13:52 Bardzo dziekuje ze cenne informacje.Mam nadzieje ze bede zadowolona z pobytu w tym hotelu.Pozdrawiam😉 Odpowiedz Link Zgłoś
izka100 Re: Lago taurito 06.07.15, 00:23 Hej! Byłąm w marcu. Swietne miejsce. Reczniki w pokojach sa biale i nie mozna ich zabierac na basen. Mozna u nich wypozyczyc reczniki na basen ale wychodzi drogo. Basenowe reczniki mielismy swoje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-karol2 Re: Lago taurito 06.07.15, 20:31 Również wybieram się do tego hotelu.Interesuje mnie czy istnieje połączenie z Las Palmas jak z dostępem do internetu i czy wieczorami mocno wieje.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
vimi77 Re: Lago taurito 06.07.15, 20:38 Przystanek autobusowy 100 metrów od hotelu. Sami byliśmy autobusem w Las Palmas, trochę się jedzie ale było ok. Internet płatny w lobby albo wifi, tylko że wifi nie polecam bo kiepsko działa. Tam wcale nie wieje, hotel położony jest w najcieplejszym miejscu na wyspie. Odpowiedz Link Zgłoś