Dodaj do ulubionych

Gran Canaria - Prywatny objazd po wyspie

27.02.16, 18:36
Witam,

Czy ktoś może polecić firmę/ludzi którzy organizują wycieczki, dojazdy do konkretnych miejsc na wyspie po konkurencyjnych cenach? Chodzi mi samochód osobowy z kierowcą (który dobrze zna wyspe i zabierze do miejsc czesto niekomercyjnych gdzie biura niekoniecznie jeżdzą) - widziałem takie oferty (dojazdy, objazdy, transfery z lotniska) ale chciałbym mieć alternatywy, a zarazem możliwość wybrania DOBREJ/bezpiecznej oferty.

z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • bemeta Re: Gran Canaria - Prywatny objazd po wyspie 27.02.16, 23:38
      Nie zapomnij sie przelogowac.
      To bardzo wazne zanim sam siebie polecisz lub sam sobie odpiszesz, przeloguj sie.
      To najczestszy blad spamerow.
      Potem postaraj sie brzmiec naturalnie, niezbyt nachalnie, staraj sie zeby ten post byl naturalny. Nie przesadzaj z westchnieniami i nie wymieniaj zbyt czesto imienia przewodnika/kierowcy. Unikaj bledow ortograficznych. Nie badz jak "slicznasyrenka" ktora skądinąd sympatycznemu Krzystofowi raczej pieprzy interes niz pozytek przynosi nieskonczona iloscia bledow ortograficznych i naprawde namolnym spamem.
      Do dziela i powodzenia.
      • ja.s.i.u Re: Gran Canaria - Prywatny objazd po wyspie 28.02.16, 11:21
        Ja polecam taksówki.

Taksówkarze na Kanarach nie znają języków (najczęściej), ale mają dość sztywny cennik, jaki możesz znaleźć na postoju, no i przede wszystkim są raz że naprawdę tani, a dwa, przesympatyczni i często potrafią coś dodatkowo od siebie w ramach wycieczki dorzucić (fajny i tani obiad na przykład). Aha, jest to naprawdę bardzo bezpieczne.

Ja osobiście od kilku lat jestem przekonany do autobusów. Jest najtaniej, a w wiele miejsc można dotrzeć. Przydaje się program na smartfona, w rodzaju "znajdź mój samochód", żeby z łatwością na przystanek wrócić.
    • evita0 Re: Gran Canaria - Prywatny objazd po wyspie 20.05.16, 21:23
      Komu się marzy jakaś cudowna wycieczka???
      Niesamowite emocje czekają na Was podczas zwiedzania !!!
      Piękne widoki bardzo atrakcyjny program wycieczki ...
      Polecam gorąco ...
      www.facebook.com/Gran-Canaria-Podr%C3%B3%C5%BCe-ma%C5%82e-i-du%C5%BCe-1093400840732900/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka