Gość: mexx IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.01.07, 16:46 CZY KTOŚ BYŁ JUŻ W TYM HOTELU? BARDZO PROSZE O OPINIE. MOŻE BYĆ RÓWNIEZ PRZEZ GG 8898324, DZIEKUJĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.00b.radom.pilicka.pl 17.01.07, 13:11 hotel bardzo fajny, byłem w lipcu 2006, jedzenie super.Wypożyczyłem samochód od Polaka pana Andrzeja i przejechałem 1200 km, wszystkie wycieczki organizowałem sobie sam na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.brm.gov.pl 18.01.07, 13:34 ja byłam w grudniu, hotel 3,5*, dobre jedzenie, pokoje też ładne, są pokoje z aneksami kuchennymi i bez. Nawet mogę powiedzieć że hotel przewyższa nieco swoje 3,5 gwiazdki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropical Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.aster.pl 26.01.07, 22:02 Nie zgadzam się, że hotel przewyższa standard ***. Od hotelu *** można wymagać codziennej wymiany ręczników, dokładnego sprzątnięcia pokoju, a tego w Tropical Playa niestety brak. Hotel znajduje się przy ruchliwym rondzie, zero wspaniałych widoków: z jednej strony hałda piachu jak w kopalnii odkrywkowej, z drugiej wylot kanału ściekowego, z którego cuchnie. Aha - i nie daj się nabrać na podgrzewaną wodę w sezonie zimowym w jednym z basenów (byliśmy w grudniu i woda brrr...). Jedyne co kusi w ofercie tego hotelu to cena. Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta sorki, co to jest 3.5 gwiazdki??? 27.01.07, 00:05 Jak w temacie, co to sa 3.5 gwiazdki, kto to daje no i przede wszystkim kto w to wierzy?? A swoja droga jak na swoja oficjalna kategorie *** to nawet moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicki Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.07, 00:27 Czy mozecie napisać w jakich godzinach były wydawane sniadania i obiadokolacje. Zastanawiam sie czy brac hotel z wyzywieniem czy bez wyzywienia i nie byc uzaleznionym od godzin wydawania posiłków. I druga sprawa, czy w pokojach sa reczniki, czy trzeba sobie przywieźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexx Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.02.07, 10:06 dziękuję za inFo. Tak właśnie myślałam, ze warto chyba jednak wybrać hotel o wyższym standardzie (w końcu mam spędzić tam 2tyg) - niestety korzystna cena zwykle oznacza "pułapki" Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: hotel Tropical PLAYA... 12.05.07, 16:26 Na hotelach słabo się znam, ale kucharz w TP uczy się obecnie np. skomplikowanej sztuki smażenia frytek - bardzo słabo mu ta nauka idzie. Ale smakowite kanaryjskie ziemniaki w mundurkach i w soli już umie ugotować. ;-) bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: hotel Tropical PLAYA... IP: 195.187.32.* 04.07.07, 15:29 Ja tam nie mam zarzutów do tego hotelu. Ręczniki są i nawet często wymieniane. Tyle, że białe i na czrną plaże się nie nadają. Ale jest fajny basen. pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: hotel Tropical PLAYA... IP: *.CNet2.Gawex.PL 01.08.07, 15:14 byłam w tym hotelu tydzień, jestem bardzo zadowolona, ręczniki są wymieniane różnie-codziennie i co 2 dzień, jedzenie bardzo smaczne i dużo, blisko centrum i sklepów, obsługa sympatyczna,zdecydowanie hotel powinien mieć 4 gwiazdki. jestem osobą ceniącą wygodę i zwracam uwagę na czystość, byłam w hotelu 5 gwiazdkowym w Turcji,było tam czysto i nie ma sensu płacić za codzienną wymianę ręczników i takie inne bzdety. Było super i zdecydowanie , naprawdę polecam ten hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: hotel Tropical PLAYA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 19:13 Bardzo mnie cieszy twoja opinia bo niedługo zatrzymam sie w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: hotel Tropical PLAYA... IP: *.CNet2.Gawex.PL 02.08.07, 18:14 zyczę dobrej zabawy . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darma Re: hotel Tropical PLAYA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:40 Też się wybieram ;). Opinie o jedzeniu są podzielone z tego co zauważyłam ogólnie, a jest to o tyle interesujący dla mnie temat, że moja druga połowa głodna staje się nieco niebezpieczna ;) Co +- jest na bufecie w ramach śniadań i obiadokolacji ? I w jakich godzinach są wydawane posiłki ? Będę wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: hotel Tropical PLAYA... IP: *.CNet2.Gawex.PL 04.08.07, 15:44 śniadania 7.30-10.00 obiadokolacja 19.00-22.00 Na śniadania pyszne ciepłe paróweczki , frytki, 4 -3 gat. pysznej wędliny. sosy, papryka ogórki,pomidory , dżemy,mleko z płatkami itp. świeże i miękkie bagietki(ogólnie jedzenie dla dzieci i dla dorosłych). Na obiadokolacje spagetti,ziemniaczki,frytki,ryba,szaszłyki,wieprzowina,jagnięcina i grill (wszystko smaczne)były równiez małże i sałatka z ośmiornicy-dobre.Mozna jeśc ile sie chce. Tez mam 2 osobników jak głodni to żli. nie było z tym problemu ponieważ w pokoju jest aneks kuchenny, i sklep ok. 200-300 metrów od hotelu.Ceny w tym sklepie podobne do naszych, a wędlina(ta b. dobra)tańsza niż u nas, sery również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 16:08 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=1438;name=Tropical%20Playa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darma Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 22:50 dzięki wielkie Gosiu :) Przekazałam info głodomorowi, na co cytuję: " to dobrze, a jak do 22 to zdążymy na kolację, bo ja już głodny będę..." ;) :D jeszcze małe pytanie - czy cos słodkiego bywa ? jakies ciasto, daj Boże lody ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darma Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 01:17 dzięki Aniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.CNet2.Gawex.PL 05.08.07, 07:19 Jeszcze raz bym pojechała do tego hotelu. Bawcie sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.CNet2.Gawex.PL 05.08.07, 07:18 Ciasta były rózne, torty tez,owoce.melony, arbuzy , banany(na obiadokolacje), różne bułeczki słodkie do śniadania. naprawdę mi to jedzenie odpowiadało. Mam syna , który do jedzenia jest wybredny i nie było żadnego kłopotu głodny nie chodził( wszystko mu smakowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.CNet2.Gawex.PL 05.08.07, 07:20 acha, lody były codziennie na obiadokolacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darma Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:27 Jeszcze raz dzięki wielkie Aniu :) Ja też zamierzam się spokojnie wyurlopować, dlatego mnie wyżywienie interesowało, co by narzekań męża nie mieć za uszami ;) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a mi wszystko jedn Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:31 a mi wszystko jedno jaki będzie ten hotel .Mma zamiar korzystac ze słońca ,lezeć na plaży , zwiedzać i przeżyc niezapomniane wakacje :) Odpowiedz Link Zgłoś