Dodaj do ulubionych

hotel Tropical PLAYA

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.01.07, 16:46
CZY KTOŚ BYŁ JUŻ W TYM HOTELU? BARDZO PROSZE O OPINIE. MOŻE BYĆ RÓWNIEZ PRZEZ
GG 8898324, DZIEKUJĘ :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.00b.radom.pilicka.pl 17.01.07, 13:11
      hotel bardzo fajny, byłem w lipcu 2006, jedzenie super.Wypożyczyłem samochód od
      Polaka pana Andrzeja i przejechałem 1200 km, wszystkie wycieczki organizowałem
      sobie sam na miejscu.
    • Gość: Kasia Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.brm.gov.pl 18.01.07, 13:34
      ja byłam w grudniu, hotel 3,5*, dobre jedzenie, pokoje też ładne, są pokoje z
      aneksami kuchennymi i bez. Nawet mogę powiedzieć że hotel przewyższa nieco
      swoje 3,5 gwiazdki
      • Gość: tropical Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.aster.pl 26.01.07, 22:02
        Nie zgadzam się, że hotel przewyższa standard ***. Od hotelu *** można wymagać
        codziennej wymiany ręczników, dokładnego sprzątnięcia pokoju, a tego w Tropical
        Playa niestety brak. Hotel znajduje się przy ruchliwym rondzie, zero
        wspaniałych widoków: z jednej strony hałda piachu jak w kopalnii odkrywkowej, z
        drugiej wylot kanału ściekowego, z którego cuchnie. Aha - i nie daj się nabrać
        na podgrzewaną wodę w sezonie zimowym w jednym z basenów (byliśmy w grudniu i
        woda brrr...). Jedyne co kusi w ofercie tego hotelu to cena.
      • bemeta Re: hotel Tropica 26.01.07, 23:57
        • bemeta sorki, co to jest 3.5 gwiazdki??? 27.01.07, 00:05
          Jak w temacie, co to sa 3.5 gwiazdki, kto to daje no i przede wszystkim kto w
          to wierzy?? A swoja droga jak na swoja oficjalna kategorie *** to nawet moze
          byc.
      • Gość: Vicki Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.07, 00:27
        Czy mozecie napisać w jakich godzinach były wydawane sniadania i obiadokolacje.
        Zastanawiam sie czy brac hotel z wyzywieniem czy bez wyzywienia i nie byc
        uzaleznionym od godzin wydawania posiłków.
        I druga sprawa, czy w pokojach sa reczniki, czy trzeba sobie przywieźć?
    • Gość: mexx Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.02.07, 10:06
      dziękuję za inFo. Tak właśnie myślałam, ze warto chyba jednak wybrać hotel o
      wyższym standardzie (w końcu mam spędzić tam 2tyg) - niestety korzystna cena
      zwykle oznacza "pułapki"
    • bah77 Re: hotel Tropical PLAYA... 12.05.07, 16:26
      Na hotelach słabo się znam, ale kucharz w TP uczy się obecnie np.
      skomplikowanej sztuki smażenia frytek - bardzo słabo mu ta nauka idzie.

Ale smakowite kanaryjskie ziemniaki w mundurkach i w soli już umie ugotować. ;-)

bah77
      • Gość: Magda Re: hotel Tropical PLAYA... IP: 195.187.32.* 04.07.07, 15:29
        Ja tam nie mam zarzutów do tego hotelu. Ręczniki są i nawet często wymieniane.
        Tyle, że białe i na czrną plaże się nie nadają. Ale jest fajny basen.
        pozdrawiam
        Magda
        • Gość: ania Re: hotel Tropical PLAYA... IP: *.CNet2.Gawex.PL 01.08.07, 15:14
          byłam w tym hotelu tydzień, jestem bardzo zadowolona, ręczniki są wymieniane
          różnie-codziennie i co 2 dzień, jedzenie bardzo smaczne i dużo, blisko centrum
          i sklepów, obsługa sympatyczna,zdecydowanie hotel powinien mieć 4 gwiazdki.
          jestem osobą ceniącą wygodę i zwracam uwagę na czystość, byłam w hotelu 5
          gwiazdkowym w Turcji,było tam czysto i nie ma sensu płacić za codzienną wymianę
          ręczników i takie inne bzdety. Było super i zdecydowanie , naprawdę polecam ten
          hotel.
          • Gość: kik Re: hotel Tropical PLAYA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 19:13
            Bardzo mnie cieszy twoja opinia bo niedługo zatrzymam sie w tym hotelu.
            • Gość: ania Re: hotel Tropical PLAYA... IP: *.CNet2.Gawex.PL 02.08.07, 18:14
              zyczę dobrej zabawy . pozdrawiam
          • Gość: Darma Re: hotel Tropical PLAYA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:40
            Też się wybieram ;). Opinie o jedzeniu są podzielone z tego co zauważyłam
            ogólnie, a jest to o tyle interesujący dla mnie temat, że moja druga połowa
            głodna staje się nieco niebezpieczna ;) Co +- jest na bufecie w ramach śniadań
            i obiadokolacji ? I w jakich godzinach są wydawane posiłki ? Będę wdzięczna za
            info.
            • Gość: ania Re: hotel Tropical PLAYA... IP: *.CNet2.Gawex.PL 04.08.07, 15:44
              śniadania 7.30-10.00
              obiadokolacja 19.00-22.00
              Na śniadania pyszne ciepłe paróweczki , frytki, 4 -3 gat. pysznej wędliny.
              sosy, papryka ogórki,pomidory , dżemy,mleko z płatkami itp. świeże i miękkie
              bagietki(ogólnie jedzenie dla dzieci i dla dorosłych).
              Na obiadokolacje
              spagetti,ziemniaczki,frytki,ryba,szaszłyki,wieprzowina,jagnięcina i grill
              (wszystko smaczne)były równiez małże i sałatka z ośmiornicy-dobre.Mozna jeśc
              ile sie chce. Tez mam 2 osobników jak głodni to żli. nie było z tym problemu
              ponieważ w pokoju jest aneks kuchenny, i sklep ok. 200-300 metrów od
              hotelu.Ceny w tym sklepie podobne do naszych, a wędlina(ta b. dobra)tańsza niż
              u nas, sery również.
    • Gość: Gosia Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 16:08
      www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=1438;name=Tropical%20Playa
      • Gość: Darma Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 22:50
        dzięki wielkie Gosiu :)

Przekazałam info głodomorowi, na co cytuję: " to dobrze, a jak do 22 to zdążymy
        na kolację, bo ja już głodny będę..." ;) :D

jeszcze małe pytanie - czy cos słodkiego bywa ? jakies ciasto, daj Boże
        lody ? :)
        • Gość: Darma Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 01:17
          dzięki Aniu ;)
          • Gość: ania Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.CNet2.Gawex.PL 05.08.07, 07:19
            Jeszcze raz bym pojechała do tego hotelu. Bawcie sie dobrze
        • Gość: ania Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.CNet2.Gawex.PL 05.08.07, 07:18
          Ciasta były rózne, torty tez,owoce.melony, arbuzy , banany(na obiadokolacje),
          różne bułeczki słodkie do śniadania. naprawdę mi to jedzenie odpowiadało. Mam
          syna , który do jedzenia jest wybredny i nie było żadnego kłopotu głodny nie
          chodził( wszystko mu smakowało
          • Gość: ania Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.CNet2.Gawex.PL 05.08.07, 07:20
            acha, lody były codziennie na obiadokolacje
            • Gość: Darma Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:27
              Jeszcze raz dzięki wielkie Aniu :)

Ja też zamierzam się spokojnie wyurlopować, dlatego mnie wyżywienie
              interesowało, co by narzekań męża nie mieć za uszami ;)

pozdrawiam :)
    • Gość: a mi wszystko jedn Re: hotel Tropical PLAYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:31
      a mi wszystko jedno jaki będzie ten hotel .Mma zamiar korzystac ze
      słońca ,lezeć na plaży , zwiedzać i przeżyc niezapomniane wakacje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka