casitas 26.06.07, 00:26 czy możesz zablokować tego upierdliwego EWIKA (ewelinam10@gazeta.pl), który w każdym z działów tego forum próbuje nahalnie zdobywać klientów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropikey Re: do moderatora 26.06.07, 08:44 popieram! Podniosłem ten temat także na forum "Turystyka na świecie", bo ilość ofert tego użytkownika przekracza granice dobrego smaku (pomijając to, że reklama jest na forum wogóle zabroniona), Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
balba1 Re: do moderatora 26.06.07, 16:44 Ta spamerka to ewelina minkiewicz z el mundo - wystarczy sprawdzić je numer GG Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: do moderatora 26.06.07, 17:47 oj, nie można przesadzać - naruszanie przez kogoś Regulaminu jest naganne, ale podawanie jego danych osobowych jeszcze bardziej... Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
balba1 Re: do moderatora 26.06.07, 20:31 Przecież dziecko nawet zdoła odczytać jej nazwisko!. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę jej nicka jako autora. Jest nazwa biura, jest GG, jest wszystko, co potrzeba do identyfikacji. To nie ujawnianie danych. To tylko zajrzenie pod podszewkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk34 Re: do moderatora 27.06.07, 13:44 trochę przesadzacie... dziewczyna nie narusza regulaminu, bo nie reklamuje firmy, pisze, że jak ktoś chce to pomoże... szczerze powiedziawszy, nie widzę w tym nic złego! Też wyjeżdżałem korzystając z usług (innego) biura, które w taki sposób umieszczało informacje o sobie w necie i dzięki nim sporo zaoszczędziłem. Może więcej luzu... (chyba, że to konkurencja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: do moderatora 27.06.07, 16:13 cześć, oczywiście, od czasu do czasu może trafić się nagabywanie i tego się nie uniknie na forum. Ale jesli będzie się tolerować tego typu zachowania, to powoli forum przeznaczone do wymieniania się poradami, wskazówkami i informacjami zamieni się w tablicę ogłoszeń (wystarczy spojrzeć, co się dzieje na forum o wakacjach z dziećmi). Nie zwróciłbym pewnie uwagi na tego użytkownika, gdyby jego wypowiedzi zawierały w sobie jakieś cenne treści dla innych. Gdyby wśród nich "przemycał" zaproszenie do współpracy, nikt by się pewnie nie czepiał. Niestety, wypowiedzi te sprowadzają się w zdecydowanej większości do słów w stylu "a może z Niemiec? napisz, doradzę...". Gdyby ewelinam10 robiła to bezinteresownie, to zaproponowałaby konkretne dane: termin, biuro, miejsce wylotu, czas trwania, świadczenia na miejscu, cenę, itd. Że tak można, dowodzi wątek na forum o lataniu, w którym jeden z użytkowników, już nie wiem od jak dawna proponuje innym możliwości konkretnych przelotów. Zapraszając jedynie do kontaktu indywidualnego, ewelinam10 nie pozostawia złudzeń, że jej wypowiedzi to tylko reklama własnych usług, a to nie jest dozwolone. To po prostu nie jest miejsce na tego typu wypowiedzi... Pozdrawiam, Bartek (żadna konkurencja:-) Odpowiedz Link Zgłoś