Dodaj do ulubionych

Pytanie o plaze i okolice Las Galletas

20.03.08, 11:13
Hotel Palia Don Pedro ??
Obserwuj wątek
    • Gość: SEMBER Re: Pytanie o plaze i okolice Las Galletas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 11:06
      WYBIERAMY SIE 20.5 DO TEGO HOTELU A TY?
      • Gość: inga Re: Pytanie o plaze i okolice Las Galletas IP: *.chello.pl 21.03.08, 16:51
        06 maj masz namiar na wynajecie autka? podam Tobie moj
        mysle ze calkiem ok. Jak masz lepszy to sie pochwal ;)
        www.tenerife-hire-a-car.com
        • Gość: sember Re: Pytanie o plaze i okolice Las Galletas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 12:46
          nio niestety nie mam innego namiaru na samochod, a za twoj
          dziekuje ;-)))
      • Gość: jags Re: Pytanie o plaze i okolice Las Galletas IP: 213.17.223.* 25.03.08, 13:46
        hmm mieszkam niedaleko las galletas w guargacho. plaża w las galletas jest
        brzydka, czarna, kamienista, polskie wybrzeże to przy tym cud natury. Hmm a
        jezeli chodzi o okolice to cóż pustynne, krzaki, nie ma tam palm(jak już to
        słabo rosnące, sztuczne). Poza tym Las Galletas to dość przyjemne miejsce, jest
        troszke sklepów z ciuchami, bardzo fajna perfumeria, knajpki z cafe con leche,
        jedzienie w barrach niesttety niezbyt ciekawe.pozdro- ja bym pojechała na
        Gomere, teneryfa jest przenudna.
        • bah77 Re: Pytanie o plaze i okolice Las Galletas 27.03.08, 18:23
          Potwierdzam i także odradzam plażowanie w Las Galletas:

home.netpower.no/olavt/silencio.html

bah77
          • 4inga Re: Pytanie o plaze i okolice Las Galletas 30.03.08, 22:31
            wielkie dzieki za wiadomosci to co przeczytalam upewnia mnie w trafnosci decyzji
            o wynajeciu autka na caly okres pobytu i plazowaniu tam gdzie sa lepsze plaze
            niz zuzel Las Galletas traktuje jako baze wypadowa a opcja 1500plz al. jest
            chyba ok. choc i tak nie wyobrazam sobie jedzenia z "lady" bo knajpki uwielbiam
            a im wieksza dziura tym lepsze zarelko moze wiec skoro juz troszke mi
            napisaliscie to moze jeszcze cos o knajpkach gdzie mozna zjesc cos lokalnego
            [czy jagniecina,kozina jest lokalna :)] i blagam nie odsylajcie mnie do googli -
            tam jest tego tyle ze przestalabym pracowac aby to przeczytac
            licze na wyrozumialosc i pomoc Inga
            • bah77 Re: Pytanie o plaze i okolice Las Galletas... 31.03.08, 08:54
              Ingo, może jednak warto przejrzeć Forum - pisałem na ten temat np.
              tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39880&w=59080688&a=59773708

Pozdrawiam

bah77
            • Gość: marko Re: Pytanie o plaze i okolice Las Galletas IP: *.trzebnica.sdi.tpnet.pl 26.03.09, 23:08
              hejka mieszkam w las galletas od 18 mies i chyba najfajniejsze
              knajpki to okolice deptaczka przy oceanie ciagnacego sie od portu
              las galletas , a lokal to kozinka ale nie wszedzie sie da ja
              zamowic , jak cos pisz chetnie odpowiem , dobry pub 2 ulica
              rownolegla od oceanu , a i co do kuchni lokalnej polecam miejscowosc
              Los Abrigos , na plecach lotniska od strony oceanu , swietna knajpka
              z rybami itd ...
              • justynamartyna1 Re: Pytanie o plaze i okolice Las Galletas 03.02.16, 21:05
                Witam ,będziemy na wakacjach w czerwcu noclegi mamy w Las Galletas jak tam z płazami w opisie apartamentu mam ze sa podobno dwie żwirowa i mała piaszczysta, będziemy mieszkać na av jose antonio tavio,jakie dobre lokale z jedzeniem mozesz polecić typowo lokalnym ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka