fankaksiegowego 19.04.08, 16:41 Witajcie, czy leci tam ktoś w tym terminie ? jeśli tak, to z jakiego biura wykupił ofertę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fankaksiegowego Re: Fuerteventura 17.06-01.07 br 19.04.08, 16:41 fankaksiegowego napisała: > Witajcie, czy leci tam ktoś w tym terminie ? jeśli tak, to z jakiego > biura wykupił ofertę ? nie dodałam, że interesuje mnie Jandia Resort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: Fuerteventura 17.06-01.07 br IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.08, 17:14 Ja lecę, ale z itaką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankaksiegowego Re: Fuerteventura 17.06-01.07 br IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 09:25 witam, a jak przygotowania do wyjazdu ? fora obczytane ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.se Re: Fuerteventura 17.06-01.07 br IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 12:54 troche czytalem, ale wiecej to fotek ogladalem:) Niestety straszny rozrzut opinii co do wyspy jak i hotelu. Aczkolwiek bylo kilka ciekawych porad. Jeszcze musze sie zorientowac co i jak z przelotem, bagazem itp. TO bedzie moj debiut jesli chodzi o lot samolotem. Zastanawiamy sie nad zaplanowaniem pobytu. Pewnie zrobimy tydzien zwiedzania (ew wypozyczyc auto, sami lub z jeszcze jedna parą o ile będą chętni) a drugi tydzien obijania się po plazach i jakis sporcik. A jak to wyglada u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
fankaksiegowego Re: Fuerteventura 17.06-01.07 br 26.04.08, 10:16 witaj, ja się najbardiej boję, że ten hotel, to moloch no i że na "dzień dobry" trzeba będzie przypilnować pokoju, aby nie ulokowali nas nie wiadomo gdzie, zresztą idę dziś do biura, to dowiem się, jak to załatwić - ponoć najlepiej zaklepać miejsce w Tamango, ale nie wiem, czy da się to załatwić bezpośrednio w biurze, czy na miejscu co do lotu, to też będzie nasz debiut, natomiast na miejscu nastawiamy się właściwie wyłącznie na leniuchowanie - to ma być nasza podróż poślubna i chcemy zwyczajnie wypocząć na fajnej plaży czytałam o paru niezłych wycieczkach, ale na forach przeważnie ostrzegają, aby samemu je organizować - wypożyczyć samochód itp. ponadto znalazłam jeszcze coś fajniejszego, ale jeśli pozostaniemy przy Jandii, to dam Ci znać, czego się dowiemy dziś w Itace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.se Re: Fuerteventura 17.06-01.07 br IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 12:40 Witaj. czekam na info. Dla nas rowniez jest to podroz poslubna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankaksiegowego Re: Fuerteventura 17.06-01.07 br IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 14:24 no to super, a skąd jesteście ? my z Lublina dziś chyba nie damy rady pójść jednak do biura, ale jak tylko to zrobimy, to dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankaksiegowego Re: Fuerteventura 17.06-01.07 br IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 20:53 byliśmy jednak - też idź, bo warto i podaj proszę swojego meila, to wyślę Ci linka do duuuuuuuuuuuuuuuużo lepszej oferty w tej kwocie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.se Re: Fuerteventura 17.06-01.07 br IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 09:49 Witaj Moj e-mail: michal.serementa@interia.pl Jesteśmy z okolic Siedlec. Podeślij ofertę, zobaczymy. Wybacz, ale zgubilem wątek. Polecasz, żeby isć do biura w celu zarezerwowania pokoju? Jeśli tak, to sam nie wiem czy lepiej na górze czy na dole. Różnie się wypowiadali ludzie. Muszę to skonsultować z drugą połówką. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankaksiegowego Re: Fuerteventura 17.06-01.07 br IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 10:06 napisałam Ci właśnie meila Odpowiedz Link Zgłoś