Gość: olo IP: *.centertel.pl 08.07.08, 08:35 Wróciłem z 2 tyg. wakacji na Teneryfie, mieszkaliśmy w Hotelu La Pinta, chętnie odpowiem na pytania dot hotelu i wyspy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: Wróciłem IP: *.lucent.com 08.07.08, 15:54 zamiast od razu napisac solidna opinie o hotelu na forum hotelowym, wiekszosc ludzi zaklada takie watki jak ten "odpowiem na pytania" potem ktos zie zapyta "jak było" i autor watku zamieszcza barwna opowiesc jak bylo. Ludzie, wykazcie sie inicjatywa i od razu piszczie swoje wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Wróciłem IP: *.centertel.pl 11.07.08, 08:41 moim zdaniem kolejne opisywanie swoich wrażeń jest bezcelowe (wawerek opisuje jak idzie ulicą i mija kolejne hotele (padają nazwy), albo jak szuka parkingu przez 30 czy 40min itp., jak ktoś ma konkretne pytania to chętnie odpowiem. To jest forum turystyczne a nie pamiętnik z wakacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ferder La Pinta 08.07.08, 16:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54131&w=79643006 La Pinta, zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Wróciłem - Teneryfa Hotel La Pinta 11.07.08, 16:47 No to opisuj! Jak było, jak ci sie podobało? Jak posiłki, jak pokoje, ile kosztuja napoje, na jakie wycieczki jezdziles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Wróciłem - Teneryfa Hotel La Pinta IP: *.centertel.pl 15.07.08, 11:56 Hotel cołkiem ok 4* to przesada ale 3,5* zdecydowanie tak, pokoje przestronne (salon, sypialnia, aneks kuchenny, łazienka), chyba wszystkie mają widok na morze (część ma widok boczny. Basen wystarczający, woda ciepła, oddzielona część basenu dla dzieci, dodatkowo brodzik i placyk zabaw dla dzieci. Hotel przy morzu, przy promenadzie, która ma chyba z 15km. Posiłki super śniadanie: 8 rodzajów wędlin, 2 rodzaje serów, jajka na twardo + sadzone lub jajecznica, smażony bekon i boczek, fasolka w sosie pomidorowym, warzywa, ok 10 rodzajów pieczywa (+bułeczki, rogaliki słodkie), 4 smaki jogurtów, płatki itp, mleko, masło, miód, dżem, owoce, kawa, herbata, soki z automatu, woda (tyle pamiętam); kolacja: warzywa 5-6 rodzajów, gotowe sałatki 4-5 rodzajów, sosy 5, szynka, ser,pieczywo, paela, ryż, makaron, ryby, mięsa, ziemniaki, frytki (zawsze kilka dań na różne sposoby) ciasta desery, lody, owoce, napoje do kolacji mieliśmy w cenie wczasów. Ogolnie hotel godny polecenia. Co do wycieczek to mieliśmy Citroena Saxo na 3 dni (69E z ubezp. i klimą) zrobiliśmy nim ok 1000km. Teide (24E)warto mieć zezwolenie - ok, Loro Park (31E) - komercja, ale generalnie podoba się, reszta to objazd po miejscowościach (dracena 4E odradzam - strasznie zaniedbany ogród) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Wróciłem - Teneryfa Hotel La Pinta IP: *.dynamic-ww-3.vectranet.pl 17.09.15, 12:55 Wszystko fajnie, jak się tam jest i odpoczywa, ale jak się kupi, a potem jest poślizg z płaceniem za utrzymanie, co mnie sięzdarzyło, to już gorzej, bo zawiesili mi członkostwo. Potem wyjechalem do GB, oni przysłali ponaglenie, ja nie wiedziałem o nim, a teraz anulowali mi cżłonkostwo i 11000 euro poszło w dym, koresponduję, walczę ale czy wygram? Może ktoś podsunie mi jakąś firme doradczą, prawną która pomoże odzyskać członkostwo albo pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś