alfred79 02.09.08, 14:10 Istnieje cos takiego? Mozna gdzies kupic? Dla uscislenia chodzi mi o ksiazke, nie czlowieka ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teqila Re: Lanzarota- przewodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 14:42 Przewodnik pt "Wyspy Kanaryjskie" można kupić na lotnisku. Są tam najciekwsze i najważniejsze informacje, gdzie pojechać, co zobaczyć. Ja dzięki przewodnikowi zwiedziłam całą Lanzarote. Polecam wypożyczyć samochód i razem z przewodnikiem i mapą jeździć, jeździć, jeździć:) Lanzarote to przepiękna wyspa i warto zobaczyć wszystko co się na niej znajduje. Polecam pojechać na samą północ i zobaczyć też to, czego w przewodniku nie opisują. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teqila Re: Lanzarota- przewodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 14:50 Prosze bardzo: ja mam taki: merlin.pl/Wyspy-Kanaryjskie/browse/product/1,534349.html;jsessionid=3EDDA7DCA0B6F7BD5 38FA9BF41254387.LB1 Bardzo fajny:) Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: Lanzarota- przewodnik 02.09.08, 15:20 w bibliotece publicznej tez czasem mozna cos ciekawego znalezc :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfred79 Re: Lanzarota- przewodnik 03.09.08, 08:10 Czyli nie ma przewodnikow tylko po L? A z tych, ktory jest najlepszy jezeli chodzi o L? Uprzedzam dobre rady, nie nie mam mozliwosci pojsc sama i zobaczyc . U mnie tylko po dunsku, co w sumie nie jest problemem, ale na wakacjach chce odpoczac;) Wyspy Kanaryjskie Cook 07 Wyspy Kanaryjskie PRZEWODNIKI WIEDZY I ŻYCIA Wyspy Kanaryjskie. Przewodnik kieszonkowy Berlitz dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teqila Re: Lanzarota- przewodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 23:00 Wydaje mi sie ze COOK będzie ok. Przewodniki Wiedzy i Życia są bardzo szczegółowe. Mam taki przewodnik po Szkocji. Naprawde ciekawie napisany. Dużo zdjęć. Szczegółowe opisy miejsc. Ja jednak po Kanarch polecam przewodnik COOKA - ciekawie napisany,fajnie sie go czyta. Kwestia do wyboru, i ten i ten bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
memorablemoments Re: Lanzarota- przewodnik 04.09.08, 10:53 Posiadam przewodnik po Lanzarote w języku angielskim - z serii dookoła świata. Jesli chcesz moge Ci odsprzedac) Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Lanzarote- przewodnik 05.09.08, 09:46 Rozumiem, że nie chce Ci się przeglądać Forum? :) bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
cotti Re: Lanzarota- przewodnik 05.09.08, 19:06 kupiłam przewodnik po Wyspach Kanaryjskich merlin.pl/Wyspy-Kanaryjskie/browse/product/1,534349.html i w sumie byłam dość zadowolona. Po polsku można kupić przewodnik będący tłumaczeniem z języka angielskiego (występuje chyba też m.in. po hiszpańsku) - bezpośrednio u p. Ewy (nazwiska nie pamiętam), która oprowadza wycieczki po Lanzarote (jeśli lecisz z Itaki, zaproponują Ci taką wycieczkę). A i tak najwięcej informacji zdobyłam w miejscowym ośrodku informacji oraz podczas trekingu po wulkanach na rowerze - przewodniczka opowiedziała nam, co warto obejrzeć, co jest przereklamowane, wręczyła mapki i wyrysowała trasy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaroz Re: Lanzarota- przewodnik IP: *.toya.net.pl 08.09.08, 07:49 N allegro można kupić przewodnik Lanzarote witajcie w raju. Odpowiedz Link Zgłoś