Gość: Marek IP: *.poltegor.pl 17.02.09, 07:23 Wybieram się w wakacje na Gran Canarię do hotelu IFA FARO. Je zeli ktoś ma informacje o tym obiekcie bardzo proszę.Z góry dziekuję życzę udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: hotel ifa faro IP: 77.252.87.* 18.02.09, 21:26 Pochwalam wybór. Hotel w 2008 r. całkowicie wyremontowany. Przy samej plaży. Obok restauracje, kafejki, o krok promenada.Fajny basen, łóżek do opalania dosyć dużo. Warto wykupić opcję pokoju z widokiem na morze. Dużo sklepików. Jak najbardziej jestem ZA. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: hotel ifa faro IP: *.poltegor.pl 19.02.09, 11:19 Dziekuję Alu za informacje odnośnie w/w hotelu,ale mam jeszcze jedno pytanie. W jednym z opisów hotelu ifa faro przeczytałem, że istnieje szczególny sposób rezerwacji leżków na basenie.Czy może wiesz coś na ten temat. Jeszcze z dziękuję .Pozdrowienia MAREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: hotel ifa faro IP: 77.252.87.* 22.02.09, 12:09 Witaj Marku. Nie wiem kiedy ( z jakiego okresu ) czytałeś odnośnie możliwości rezerwacji leżaków, ale istotnie tak kiedyś było. Hotel rezerwował leżaki na cały pobyt, wisiała karteczka z nazwiskiem i leżaczek był "Twój". Taki system funkcjonował do remontu, po remoncie, w ubiegłym roku już tego nie było. Wydzielony dla leżaków tego hotelu teren zniknął, i są one teraz tylko przy basenie. Wcześniej "wychodziły" na zewnątrz hotelu. A przy leżaczkach żadnych karteczek tym razem nie widziałam. Ale mogę się mylić. Przechodziłam codziennie obok Ify i tłoku przy basenie nie widziałam, większość ludzi korzystało chyba z plaży. Niestety plaża na przeciw Ify jakimś cudem zrobiła się brzydka i kamienista, trzeba będzie pójść kawałek od wyjścia ( z basenu ) na lewo. Jeśli coś jeszcze Cię interesuje - pytaj. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka2009 Re: hotel ifa faro 22.02.09, 16:35 Zobacz tutaj opinie www.holidaycheck.pl/hotel-Opinie_Hotel+Faro-ch_hb-hid_163733.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: hotel ifa faro IP: *.poltegor.pl 23.02.09, 07:26 Dziękuję Mirko za uwagę odnośnie leżaków.Bardzo cenna albowiem nie lubię porannych rezerwacji /za pomocą ręczników/ leżaków na basenie. Pozdrowienia MAREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: hotel ifa faro IP: 77.252.87.* 23.02.09, 07:37 Marku czy w tej opinii jest napisane, że hotel rezerwuje leżaki? Opinia napisana w języku niemieckim, którego nie znam. Bo dobrze wiedzieć, zwłaszcza, że hotel "wart grzechu" hihi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: hotel ifa faro IP: *.poltegor.pl 23.02.09, 09:02 ALU.Jeżeli hotel waet jest " grzechu" to w wolnych chwilach postaram się skorzystać z tej propozycji. Pozdrowienia MAREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: hotel ifa faro IP: 77.252.87.* 24.02.09, 06:59 Staraj się, staraj, bo hotel fajny. Pozdrówka. I nadal nie wiem czy te leżaki są rezerwowane czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: hotel ifa faro IP: *.poltegor.pl 25.02.09, 09:55 W sprawie leżaków jestem już trochę spokojniejszy,ale mam jeszcze jedno pytanko.Gdzie Twoim zdaniem warto w okolicy pójść na pieszą wycieczkę ewentualnie zobaczyć coś ciekawego. Pozdrowienia MAREK Odpowiedz Link Zgłoś