julita77 05.05.09, 16:53 chyba tylko Itaka nam pozostaje pod koniec maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n-att Re: Lanzarote, ktory hotel polecacie? 05.05.09, 22:47 Ja byłam w listopadzie 2007 w Barcelo La Galea - położony idealnie - blisko plaży, promenady, w okolicy kawiarenki i (niestety) 'anieglskie' bary. Plaża spora - ale leżaki płatne. Bardzo dobre all inc. - dobre jedzenie, różnorodne, duży wybór alkoholi itp. No i cena w Itece też ok. Ale jest małe 'ale' raczej brzydkie pokoje - szczególnie łazienki (małe, stare wanny). Animacje chyba są, ale nie są zbyt widoczne - dyskoteka też jest - ale panuje raczej kameralna atmosfera - nam to pasowało, ale nie wiem czego wy oczekujecie. :) Ogólnie jak na taką cenę jaką proponuje Itaka - ok. Raczej odradzała bym Mansion Nazaret - jak jechaliśmy sie sporo na temat tego hotelu naczytaliśmy, no i położony jest dość daleko od plaży i w brzydkim otoczeniu - ale decyzja należy do was. W razie pytań chętnie odpowiem. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Lanzarote, ktory hotel polecacie? 07.05.09, 13:11 Ja w wyżej wymienionym hotelu byłam w na przełomie października i listopada zeszłego roku. Faktycznie łazienki pozostawiają wiele do życzenia, a do tego wszędzie mrówki faraonki i od czasu do czasu wielki kara.... Jedzenie bardzo dobre, a animacje są w klubie w przejściu podziemnym a w ciągu dnia dla dzieci przy basenie- wszystko nawet ok, chociaż następnym razem już bym sie tam nie wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: UP>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 19:07 Los Zocos to bardzo fajny hotel.Poczytaj sobie o nim na forum ,jest dużo wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: UP>>> IP: 213.17.165.* 12.05.09, 12:38 Byłam w tym hotelu w 2007 we wrześniu. Polecam na 100% - nic dodać nic ująć:) sypialnia super, jak i pokój dzienny z kuchnią :) Z checią jeszcze raz tam wrócę:D Mogę tylko dodać,że troszkę łazi mrówek, ale nie jest to lokator, którego się uniknie na Wyspach:) w 2008 byłam na Fuerteventurze i tak samo mróweczki to stali bywalce:D Polecam pokoje oddalone od głónego basenu przy restauracji - cisza i spokój:D, A i tak przed oknem drugi basen, z tym że z mniejszą ilością turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
maly1994 Re: Lanzarote, ktory hotel polecacie? 20.05.09, 08:39 a hotel Rubikon? dostalem oferte na to i nie wiem czy dobra opcja to jest Odpowiedz Link Zgłoś