Dodaj do ulubionych

dentysta w Wawrze

24.10.14, 10:13
polećcie dobrego dentystę w okolicach Międzylesia, Anina, Radości.
Z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • marikas Re: dentysta w Wawrze 27.10.14, 10:28
      K/ PKP Anin stomatologiaAnin
    • gusiek1 Re: dentysta w Wawrze 24.10.15, 13:15
      Zdecydowanie ODRADZAM gabinet Dental MM przy ulicy Mrówczej, no chyba że ktoś lubi czekać na lekarza 20 minut (i to nie to, że poprzedni pacjent posiedział dłużej - skąd - siedziałam pod pustym gabinetem po tym jak przyszłam przysłowiowe 5 minut przed wizytą), być komletnie mokrym od wody i innych sympatyczności, być potraktowanym jak intruz a także móc na sobie poczuć jak mocno niedalikatnym można byc podczas zabiegu.
      ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!
      • dentalmm Re: dentysta w Wawrze 03.11.15, 22:18
        Szanowna pacjentko gusiek1!
        Opóżnienie wizyty spowodowane było sterylizacją nażędzia, które musiałobyc użyte nieplanowo przy wcześniejszym pacjencie.Za tę niedogodnośc serdecznie przepraszamy. W trakcie tego czasu mogliśmy dopełni formalności uzupełnienia ankiety zdrowotnej oraz karty pani, gdyż była pani pacjentka pierwszorazową. Co do użycia wody, informujemy ze podczas skalingu nad i poddziąsłowego końcówka ultradzwiękowa musi byc intensywnie chłodzona, gdyż doszłoby do poparzenia tkanek jamy ustnej. Zabieg ten jakkolwiek bardzo ważny i potrzebny może byc nieprzyjemny szczególnie przy obfitych złogach poddziąsłowych. Za niedogodności jeszcze raz serdecznie przepraszamy. Z poważaniem
      • dentalmm Re: dentysta w Wawrze 03.11.15, 22:53
        Szanowna pacjentko gusiek1!
        Opóźnienie wizyty spowodowane było sterylizacją narzędzia, które musiałoby użyte nieplanowo przy wcześniejszym pacjencie.Za tę niedogodność serdecznie przepraszamy. W trakcie tego czasu mogliśmy dopełni formalności uzupełnienia ankiety zdrowotnej oraz karty pani, gdyż była pani pacjentka pierwszorazową. Co do użycia wody, informujemy ze podczas skalingu nad i poddziąsłowego końcówka ultradźwiękowa musi być intensywnie chłodzona, gdyż doszłoby do poparzenia tkanek jamy ustnej. Zabieg ten jakkolwiek bardzo ważny i potrzebny może być nieprzyjemny szczególnie przy obfitych złogach poddziąsłowych. Za niedogodności jeszcze raz serdecznie przepraszamy. Z poważaniem
        • gusiek1 Re: dentysta w Wawrze 06.11.15, 07:42
          Napisała Pani: "Zabieg ten jakkolwiek bardzo ważny i potrzebny może byc nieprzyjemny szczególnie przy obfitych złogach poddziąsłowych. " oraz "informujemy ze podczas skalingu nad i poddziąsłowego" - zabieg ten trwał 15 minut, choć w rozmowie telefonicznej zostałam poinformowana, iż trwać on będzie co najmniej pół godziny.
          Zabieg szacowany na pół godzony - został wykonany w 15 minut !!!!!! - a jeszcze pisze Pani że były to obfite złogi poddziąsłowe.
          Po wizycie i zabiegu moje dziąsła przypominają tatar - muszę ponosić dodatkowe koszty na wyleczenie tego co zrobiła Pani.
          "W trakcie tego czasu mogliśmy dopełni formalności uzupełnienia ankiety zdrowotnej oraz karty pani, gdyż była pani pacjentka pierwszorazową." - 25 minut na wypełnienie 1 kartki A4 - to chyba gruba przesada. Oczywiście ten czas nie został wykorzystany np. na omówienie zabiegu czy cokolwiek - mogłam sobie poczytać gazety.
          Po zabiegu pani doktor nie zająknęła się ani słowem na temat pielęgnacji po takim zabiegu.
          Pisze Pani, że "Opóżnienie wizyty spowodowane było sterylizacją nażędzia, które musiałobyc użyte nieplanowo przy wcześniejszym pacjencie:" pewnie nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że zostałam przywitana słowami: o, nie wiedziałam, ze Pani będzie punktualnie i wstawiłam narzędzia do sterylizacji.

Podsumowywując - ABSOLUTNIE NIE POLECAM - strata czasu a także gwarancja dodatkowej straty czasu i dodatkowych kosztów na naprawienie i poprawienie wykonanego zabiegu.
    • zardeckakamila Re: dentysta w Wawrze 01.09.16, 10:17
      Dr Agnieszka Przybysz jest super. Przyjmuje w Ortodentice na Patriotów.
    • zardeckakamila Re: dentysta w Wawrze 01.09.16, 10:20
      Polecam Dr Agnieszkę Przybysz, przyjmuje w Ortodentice w Wawrze.
    • klan_fan Re: dentysta w Wawrze 23.06.20, 16:26
      Zwoleńska 131. Dr. Kalwasińska. Chodzimy całą rodziną i to od ponad 10 lat. Nawet najmlodsi na przeglady. W gabinecie: Miła atmosfera, procesjonalnie i z możliwością wizyty różnych specjalistów, ortodonty, protetyka, chirurga, przeswietlenia i .na pantomogram na miejscu. Dogodne terminy, godziny, elastyczny terminarz, szybka reakcja w nagłych problemach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka