Gość: anonim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 08:41 Za trudne choć uczę się 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Lesson 1: the age of rage IP: *.grace.com 21.04.04, 08:55 Super sprawa ten pomysł z lekcjami. Słownictwo, widzę, ze bardzo praktyczne i codzienne. CIekawe tylko ile osób wytrwa, aby tak dzień w dzień się uczyć regularnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Lesson 1: the age of rage IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.04, 10:01 z testu wstepnego wynika ze jestem na poziomie b1.jestem pelna zapalu zeby byc wyzej.wasze lekcje przypadly mi do gustu.krotko tresciwie.widze ze uda misie poszerzyc slownictwo.do dziela.dziekuje.beebee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalmar Re: Lesson 1: the age of rage IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 10:23 Skąd wzięłaś ten test? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Lesson 1: the age of rage IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.04.04, 16:43 z poniedzialkowej gazety.beebee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Lesson 1: the age of rage IP: 195.94.206.* 21.04.04, 11:31 Kiepsko się uczyłeś chyba. Albo miałeś kiepskiego nauczyciela, który uczył Cię o piramidach w Egipcie zamiast potocznego przydatnego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LK Re: Lesson 1: the age of rage IP: 62.233.169.* 21.04.04, 12:38 Nie trudne. Inne ! Z dostępności słuchania - ndst ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1 Re: Lesson 1: the age of rage IP: *.dolsat.pl / 81.15.194.* 21.04.04, 13:04 Niestety, lektor czyta troszku inaczej, jak np. haven`t got the time (w formie pisanej nie ma rodzajnika) i zmienil zakonczenie, bo przeciez nie mozna tego uznac za skrot gdy ktos zamieni "er hm" na "well" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Lesson 1: the age of rage IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 15:27 Dziękuję ! Jak się przeczyta wcześniej słówka jest do przełknięcia i mobilizuje do nauki. Jakieś słówko zostanie na pewno w głowie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivianna dlaczego w quzie jest tylko 1 pytanie??? IP: *.ds.ae.wroc.pl 21.04.04, 16:05 podobnie wczoraj jak i dzisiaj, w QUZIE można zobaczyć tylko 1 pytanie, i pomimo, że klikam "dalej", dalej nie ma nic. Choć w Gazecie Wyborczej pytań do Quizu jest więcej - dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: dlaczego w quzie jest tylko 1 pytanie??? IP: *.finemedia.pl 21.04.04, 18:06 wszystkie te lekcje można znaleśc na bbc.pl i jest tam tego naprawde dużo i kazdy znajdzie coś dla siebie, tylko trzeba sobie zainstalować RealPlayer ponieważ pliki audio są w formacie .ram Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Lesson 1: the age of rage IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 16:13 Czy nie można by dać lekcjii w MP3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beginer faktycznie, problemy nawet z polskim... IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 21.04.04, 18:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazabanga Re: Lesson 1: the age of rage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 20:50 powinna być możliwość zapisu plików audio na komputerze, na dysku. A nie jest!!! To jest fatalny błąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharina Re: Lesson 1: the age of rage IP: *.rybnet.pl 21.04.04, 23:26 Lekcja prosta, przystępna. Prosto z życia, a nie z książek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Lesson 1: the age of rage IP: *.lodz.mm.pl 22.04.04, 17:38 Ojej a ja uczę się już 5 lat i niektórych zwrotów nadal nie kapuę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Lesson 1: the age of rage IP: *.acn.pl 23.04.04, 10:48 Świetny tekst do czytania na głos. Dla Polaków to taki łamaniec językowy. Moja uwaga jest tylko taka, że lektor to czyta za wolno. Powinna być jakaś druga opcja wysłuchania tesktu czytanego "w naturalny sposób", który jest szybszy. Odpowiedz Link Zgłoś
katie_cutie Re: Lesson 1: the age of rage 24.04.04, 20:37 lektor rzeczywiscie troche za wolny, ale slowka i kompozycja tekstu - perfekcyjne. zycze wytrwalosci i pozdrawiam katie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Lesson 1: the age of rage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 13:17 swietne, zywy jezyk, naprawde SUPER, oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicia Re: Lesson 1: the age of rage IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 22:22 Bardzo klarownie podany tekst i slowka ponizej, podoba mi sie forma. Poza tym - neizle cwiczenie dl apoprawy dykcji. Pozdrawiam.alicia. Odpowiedz Link Zgłoś