Gość: Pi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 18:32 Dlaczego tak późno? Znowu brak testu. Tekst niespójny z zamieszczonym w GW i na stronach BBC.... . Dbajcie, proszę o zachowanie standardów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiatytus Re: English express lesson 4: Chit-chat 13.05.04, 18:43 gość ma racje!dlaczego tak pozno!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: English express lesson 4: Chit-chat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 18:53 ja mam inne zdanie niz moj przedmowca. wydaje mi sie ze to wlasnie fajnie ze teksty nie sa calkowicie spojne z tekstem w GW. podoba mi sie ze zaczeliscie nadawac cale nagranie, bo nie zawsze zdazam z nagraniem sobie materialu z radia. tylko gdzie mozna znalezc nagrania archiwalne do wszystkich poprzednich lekcji. dzieki za wskazowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: English express lesson 4: Chit-chat IP: *.thls.bbc.co.uk / *.thls.bbc.co.uk 13.05.04, 19:52 Nagrania (i teksty) są na stronach BBC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń 2 Re: English express lesson 4: Chit-chat IP: *.thls.bbc.co.uk / *.thls.bbc.co.uk 13.05.04, 19:53 www.bbc.co.uk/polish/learningenglish/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: English express lesson 4: Chit-chat IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.05.04, 22:05 Świetne są te kursy. Wogole świetne są te wszystkie lekcje na Gazcie!!!!! KOCHAM WAS!!!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: English express lesson 4: Chit-chat IP: *.acn.waw.pl 14.05.04, 09:28 Co to jest: Are you do you live in London?Bea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona 23 Gdzie sa poprzednie wszystkie lekcje angielskiego? IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 17.05.04, 21:20 Wydawalo mi sie , ze jeszcze nie tak dawno zamieszczaliscie wszystkie poprzednie lekcje angielskiego, natomiast teraz tylko i wylacznie biezaca lekcje- chyba ,ze nie widze!Bardzo prosze niech beda i "stare" lekcje( w archiwum), zeby mozna bylo zajrzec do nich w kazdej chwili... nie wydaje mi sie aby to byl problem!! Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a r t i Kto sie podzieli lekcjami od 1 do 3??? Please!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 19:17 1-sze lekcje uszly mojej uwadze! Hmm! Moze jednak KTOS bylby tak wspanialomyslny i podzielil sie ARCHIWALNYMI juz wiadomosciami??? Kontakt: tiru.art@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś