Dodaj do ulubionych

Laureat a punkty

27.06.18, 12:54
Czy laureat konkursu przedmiotowego dostaje jakieś punkty do rekrutacji? W przypadku finalisty jest to 10pk, więc myślałam że laureat dostaje to samo. Natomiast w systemie rekrutacji elektronicznej wydaje się, jakby za laureata nie było punktów zupełnie, mam mniej pk niż przewidywalam. Czy w rankingach, albo w liczeniu progu punktowego laureaci są "liczeni" na 200pk, czy podaje się prawdziwą liczbę punktów?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Laureat a punkty IP: *.146.226.192.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.18, 14:42
      W systemie zamiast punktów powinny być napisane "olimpijczyk". Tak ma mój syn.
      • basiam_819 Re: Laureat a punkty 27.06.18, 15:32
        Też mam w ten sposób, mam napisane laureat, a niżej liczba pk. Zastanawiałam się, czy laureat daje punkty do rekrutacji, skoro są wypisane.
        • Gość: gość Re: Laureat a punkty IP: *.146.226.192.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.18, 17:24
          Syn nie ma punktów. Przy każdej szkole wybranej ma wpisane "olimpijczyk". Moze Państwu nie zakwalifikowano konkursu jako kuratoryjny?
          • Gość: Mum Re: Laureat a punkty IP: *.centertel.pl 27.06.18, 18:27
            Mój syn też ma wszędzie wpisane "olimpijczyk" i nie ma podanych punktów. Konkurs kuratoryjny powinien być wpisany w innej zakładce niż inne osiągnięcia ze świadectwa.
            • basiam_819 Re: Laureat a punkty 28.06.18, 09:27
              Ale byl laureatem olimpiady czy konkursu kurstoryjnego? U mnie tak jest na systemie omikron
    • majaa Re: Laureat a punkty 28.06.18, 11:54
      Laureat konkursu kuratoryjnego z jakiegoś przedmiotu zamiast punktów ma wpis "olimpijczyk". Punkty przyznaje się tylko finalistom takiego konkursu oraz laureatom i finalistom innych konkursów.
    • Gość: gosc Re: Laureat a punkty IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.18, 13:08
      Potwierdzam, w systemie widnieje "olimpijczyk"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka