Dodaj do ulubionych

Sowinski III LO w Warszawie

03.08.02, 14:22
jest tu może jakiś przyszły (tzn tegoroczny) albo przeszły uczeń III LO?
Obserwuj wątek
    • Gość: Stary Re: Sowinski III LO w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 03.08.02, 19:23
      Mój syn, wybrał tę szkołę, wraca z obozu 8 sierpnia.
      Czy masz jakieś niepokojące informacje, dotyczące tej szkoły?!
      Pozdrawiam.
    • Gość: Jola Re: Sowinski III LO w Warszawie IP: 2.4.STABLE* / 192.168.186.* 08.08.02, 12:34
      Współczuję!!!!!!!!!!
      • Gość: czeko Re: Sowinski III LO w Warszawie IP: *.chello.pl 08.08.02, 14:13
        a dlaczego Jolu? Jestem coprawda z sąsiedniego XXXIII LO im Mikołaja
        Kopernika, ale żeby współczuc Sowińskiego? Szkoła jak szkoła.
        czeko
        • Gość: xxx Re: Sowinski III LO w Warszawie IP: *.pl 10.08.02, 22:45
          Chodze do Sowińskiego w tym roku bedzie już trzecia klasa i... lepiej nie
          mogłam wybrać!!! Szkoła mi sie bardzo podoba, nawet jeśli czasem trzeba się
          mocniej przyłozyć!! Ogólnie sympatyczna atmosferka!!! Dlatego rodzice którzy
          posyłacie tu swoje dzieci nie bójcie się!! Krzywda im sie nie stanie, nie bedą
          zestresowane i raczej bedą mile wspominać lata spędzone w tej szkole!!
          • Gość: Ryś Re: Sowinski III LO w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 24.09.02, 18:07
            Chodzę do pierwszej klasy, miałem pewne obawy, że będzie ciężko, że będzie mało
            czasu wolnego i co ja widzę? Plaża, moi drodzy, plaża. Obawiam się ,że trzeba
            będzie wziąć sprawy we własne ręce...a tak, nie lubię się uczyć w domu.
            Pozdrawiam.
            • Gość: kowal Re: Sowinski III LO w Warszawie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl / 192.168.100.* 01.10.02, 20:05
              A ja ukonczylem ta szkole 4 lata temu i uwazam ze nie ma lepszej szkoly na
              calym swiecie!!!!!!!

W tym miejscu chyle czapki Pani Dyrektor Ziminskiej......

kowal

kowal@parasolnet.prv.pl
              • Gość: alt Re: Sowinski III LO w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 15:14
                właśnie, jeśli tu jesteście, to zapraszam na forum o naszym LO w dziale
                poszukuję krewnych, a pierwszoklasistę zapewniam, że niedługo to się zmieni..
                u nas jest coś takiego jak okres ochronny kot.. tzn pierwszaków;)
                alt
                aternativa@gazeta.pl
          • Gość: wong Re: Sowinski III LO w Warszawie IP: *.acn.pl 20.03.03, 21:34
            a z ktorej klasy jestes?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka