Gość: uczeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:04 Czy ktoś wie, gdzie są wyniki olimiady polonistycznej (etap rejonowy) dla gimnazjum? Interesuje mnie województwo małopolskie, a dokładniej region wadowicki, jak wiecie to napiszcie coś plis! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczeń Re: GDZIE WYNIKI OLIMPIADY POLONISTYCZNEJ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:07 Ej, piszcie coś o tych wynikach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: GDZIE WYNIKI OLIMPIADY POLONISTYCZNEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 18:26 wyniki powinny przyjść pocztą do twojego nauczyciela od polskiego. przynajmniej w moim przypadku tak było.. i przeszłam!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_mali Re: GDZIE WYNIKI OLIMPIADY POLONISTYCZNEJ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 19:56 ja tez bralam udzial w owej olimpiadzie ale zabraklo mi paru pkt aby przejsc dalej ;(;( wejdz sobie na www.kuratoruim.pl czy cos takiego a tam wszystko jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olszaaa Re: GDZIE WYNIKI OLIMPIADY POLONISTYCZNEJ? 19.02.06, 12:50 Ja właśnie tez brałam udział w rejonowym, w moim przypadku kto przeszedł powiedziano mi od razu ... w moim rejonie przeszły 2 osoby dziewczyna z ornety i ja, ale nadal nie mam oficjalnie potwirdzonych wyników ;( zwykle pojawią się na stronie kuratorium, ale konkurs był 28 stycznia a wyników oficjalnych jak nie było tak nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś