Gość: Żaneta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 11:50 Sądzę że zadania zamknięte były bardzo proste, gorzej z podaniem i charakterystyką ,ale nie było aż tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AGATA - SOKOŁÓW PO Re: Uczniowie powiedzieli IP: 80.51.31.* 09.05.03, 12:50 PRZED EGZAMINEM NAUCZYCIELE TYLE MÓWILI O ZACHOWANIU. A JA SIEDZIAŁAM W PIERWSZWJ ŁAWCE PRZED KOMISJĄ I NIE MOGŁAM SIĘ SKUPIĆ, BO KOMISJA CAŁY CZAS ROZMAWIAŁA. A TAK WOGÓLE TO HUMANISTYCZNY BYŁ PROSTSZY, GORZEJ Z MATEMATYCZNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATA - SOKOŁÓW PO Re: Uczniowie powiedzieli IP: 80.51.31.* 09.05.03, 12:53 PRZED EGZAMINEM NAUCZYCIELE TYLE MÓWILI O ZACHOWANIU. A JA SIEDZIAŁAM W PIERWSZWJ ŁAWCE PRZED KOMISJĄ I NIE MOGŁAM SIĘ SKUPIĆ, BO KOMISJA CAŁY CZAS ROZMAWIAŁA. A TAK WOGÓLE TO HUMANISTYCZNY BYŁ PROSTSZY, GORZEJ Z MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 12:54 Idźcie wszyscy w chuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archanioł Re: Uczniowie powiedzieli IP: 62.148.80.* 09.05.03, 14:46 Masz rację pierd...... egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mońka Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:39 Myślę, że przeciętny uczeń nie powinien mieć znim problemów. testy były na myślenie a zadania otwarte też nie wymagały ogromnej wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr3dofil Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.mediacom.pl 09.05.03, 14:28 U mnie w szkole w Łowiczu, nawet nauczyciele pomagali. Oczywiście nie w takie beszczelny sposob ale pomagali myślec... ;) Ogólnie było łatwo i wesoło, ponieważ mam wielką szkołe to było nas od zajebania wiec można bylo spokojnie ściagć i ogólnie było OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.kat.cdp.pl 09.05.03, 15:03 Ej z polaka test był taki sobie, natomiast uważam i napewno przyznacie mi rację że z matematyka trochę przesadzili !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumka Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.mtnet.com.pl 09.05.03, 17:57 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Ej z polaka test był taki sobie, natomiast uważam i napewno > przyznacie mi rację że z matematyka trochę > przesadzili !!!!!!!!!!!!!!!!!! Masz racje kurcze z majzy to chyba myśleli że jakieś orły to piuszą . Miałam nadzieje że będzie proste a tu walneli takie zadanka żew ise załamałam jak to zobaczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shame o co ten cały raban z matma?! IP: *.chello.pl 09.05.03, 19:05 nie kapuje o co ten caly raban z matma?! ze co? niby trudniejsza?! takich prostych zadan w zyciu bym sie nie spodziewala! chamia - 1 zadanie, fiza - same banaly, nawet nie znajac wzoru mozna bylo sobie go samemu wykombinowac, biolgia - czytanie z rysunków! ludzie zyc nie umierac! za to humanistyczny... beznadziejny! nie ze trudny, ale mogli by bardziej precyzyjnie pytania formulowac! taka jak niektórzy przejechali sie np. na postaci literackiej... pozdrówko i piszcie miloscnicy matmy ;P! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syklia Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.03, 15:25 Myślałam,że test humanistyczny pójdzie mi lepiej!Nie pamiętałam 3 imion postaci z Antygony...napisałam"strój dla Antygony,Kreona i jego syna":)Napisałam charakterystykę Małego Księcia.Natomiast TEST MATEMAT.-PRZYROD.był naprawdę bardzo trudny.Dużo zadań z fizyki,a mało z biologi i geografi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 07:25 Zajączek- od dziś ich nienawidzę. Przez to głópie zadanie odpada mi 5 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syklia TRUDNIEJSZE NIŻ ROK TEMU!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.03, 15:27 TESTY GIMNAZJALNE z tamtego roku były dużo prostsze.Zarówno humanistyczny jak matematyczno-przyrodniczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cy3er Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 15:48 Test Humanistyczny poszedl dobrze, wieksze problemy mialem z testem matematyczno-przyrodniczym. Egzamin probny byl trudniejszy moim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cośtam Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.chello.pl 09.05.03, 16:11 Ja chciałam zwrócić uwagę,że ta charakterystyka była połączona z rozprawką,bo trzeba było uzasadnić dlaczego uważasz,że postać nadaje się do przedstawienia w teatrze lub na filmie.Dlatego nie "narzekajcie",że nie było rozprawki:)............A tak ogólnie to uważam,że egzaminek może nie był trudny,ale podchwytliwy i można będzie stracić punkty za jakieś głupie błędy (jak zwykle........).A na podanie myślałam,że się wścieknę;)!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleryk Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:29 Moim zdaniem humanistyczny był całkiem prosty, natomiast przyrodniczy przejebałem, wylosowałem pierwszą ławkę przed komisją i spierdoliłem zadania otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KURWA CO TO BYŁO? Re: Uczniowie powiedzieli IP: 217.153.61.* 09.05.03, 18:43 CO TO KURWA BYŁO? POJEBAŁO?????????? KTO SIE UCZY O JAKIS PIEPRZONYCH ODBICIACH? I NA DODATEK WSZYSTKO BYŁO NA WZORY, A NIC NA LOGIKE-TO MA BYĆ SPRAWDZANIE INTELIGENCJI? POWODZENIA ŻYCZE TEMU CO TO UKŁADAŁ, BO CHYBA DŁUGO NIE POŻYJE! KURWA TO DOPIERO GIMNAZJUM, A NIE MATURA!!!!!!!!!1 JA PIERDOLE-WYLĄDUJE PRZEZ TE JEBANE KURATORIUM W ZAWODÓWCE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABAII Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 06:00 Gość portalu: KURWA CO TO BYŁO? napisał(a): > CO TO KURWA BYŁO? POJEBAŁO?????????? KTO SIE UCZY O JAKIS > PIEPRZONYCH ODBICIACH? I NA DODATEK WSZYSTKO BYŁO NA WZORY, A > NIC NA LOGIKE-TO MA BYĆ SPRAWDZANIE INTELIGENCJI? POWODZENIA > ŻYCZE TEMU CO TO UKŁADAŁ, BO CHYBA DŁUGO NIE POŻYJE! KURWA TO > DOPIERO GIMNAZJUM, A NIE MATURA!!!!!!!!!1 JA PIERDOLE-WYLĄDUJE > PRZEZ TE JEBANE KURATORIUM W ZAWODÓWCE! - myslę, że jest najwłaśvciwsze miejsce, ale ja cię, brachu, nie zatrudnię nawet do zamiatania, bo mi szuy zwiędną. U muszyna lub Araba będziesz drzwi odwtierał i klnął, Arabowi to nie będzie psrzeszkadzać. Tak trzymaj - ktos paiery musi zbierać za turystami z Mozambiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna i Monika Uczniowie powiedzieli IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 09.05.03, 19:48 Egzamin nie był trudny, lecz podanie było napisane nieostro. Dokładnie nie wiedziałysmy jak sie do tego zabrac. Ogólnie pytania nie były trudne, łatwiejsze niz na egzaminie próbnym. Test dzisiejszy był trudny, wymagał pełnej koncentracji. Zadanie z wykorzystaniem twierdzenia Talesa było trudne. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan z legnicy Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.05.03, 20:58 Ten test był prosty w szczególnośći zadanie zamknięte, gorzej było z chrakterystyką,ale można było przeżyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:20 test z maty był gorszy od matury Kto wymyślił matę????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMK Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:54 to jak ty miałaś problemy z napisaniem podania to nie wiem jak chcesz sie dostac do LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafer Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 21:58 Matma niezły banał ale gorzej z polskim ( charakterystyka :/ ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R@ven from Raszyn Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:02 Jak u większości. Zamknięte łatwe (18 na 20) a co do charakterystki i petycji o kostiumy, było trudno ale poszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Uczniowie powiedzieli IP: 212.160.129.* 09.05.03, 23:29 Uważam ze moi przedmowcy nie wiedzą co mówią egzamin próbny był znacznie łatwiejszy, w mojej szkole nawec w ostatnie dni nauczyciele polskiego przekonywali nas ze na 100% będzie rozprawka, w ciagu 3 letniej nauki w gimnazjum ani razu nie pisaliśmy Charakterystyki postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Łatwizna IP: *.crowley.pl 10.05.03, 10:06 Test naprawde był łatwy, szczególnie część matematyczno- przyrodniczna. Gorzej natomist z polskim- dało się wytrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Uczniowie powiedzieli IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 08:28 Myślę że egzamin humanistyczny był prosty natomiast jeśli chodzi o matematyczny bardzo trudny moze dlatego że ogólnie jestem humanistką ale po rozmowie z kumplami dobrymi z matmy wyszło ze mam racje bo dla nich tez byl trudny. Powinni dać na rozwiązanie troszkę więcej czasu...Pozdrawiam wszystkich 3klasistów najważniejsze ze mamy to juz za soba Narazka Odpowiedz Link Zgłoś