IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 21:47
Wiecie co dzis zobaczyłam, że Lenka to sliczna i fajna dziewczynka naprawde jej gra nie jest sztuczna tak jak np Ani zreszta dzis powiedziala więcej słów niż Ania przez caly serial. A na dodateko urodziny były zrobione bardzo realistycznie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Trinia Re: Lenka mjm IP: *.play-internet.pl 28.03.11, 22:15
      szczególnie kiedy wpadła Mirka na 3 sekundy z prezencikiem. Z tego co sie orientujemy, to ta chalupa jest położona na wielkim zadupiu, a wszyscy tam wpadaja przelotem jakby to było conajmniej na Trakcie Królewskim, jakoby przy okazji. I tak samo szanowna Mirka pofatygowala sie z prezencikiem.
      • anty_nick Re: Lenka mjm 28.03.11, 22:56
        no to,że Mirka pofatygowała się z prezentem i nie weszła,można odebrać,że zniechęcił ją Irek;)
        A co do Lenki,to też własnie dzisiaj zauważyłam,że to ładna dziewczynka,a poza tym jak przyszli chłopacy to było widać,że się faktycznie zawstydziła:)
        A urodziny?Może faktycznie ta dziewczynka miała urodziny?Tak sobie pomyślałam:)
      • Gość: anka Re: Lenka mjm IP: *.ats.pl 29.03.11, 08:43
        a babcia Krysia wzięła się za tort 2 godziny przed przyjściem gości, i wcale sie nie spieszyła , podawala i dolewala kawusie swoim dwóm panom.Ma kobita nerwy!
        • iza232 Re: Lenka mjm 29.03.11, 10:16
          Aha. A mamusia poleciała po prezent też parę godzin przed przyjęciem. A jakby babcia nie przyszła tak wcześnie, to ciekawe jak miała zamiar go kupić. Też ma dziewczyna nerwy ;)
          • xemxija Re: Lenka mjm 29.03.11, 18:34
            A potem jeszcze prowadzila mrozace krew w zylach pogaduszki ze zboczencem, co ja napastuje, jakoby. Ta scena to juz byla taka durna, ze nie wiem.
    • Gość: Majka Re: Lenka mjm IP: *.152.142.164.dsl.dynamic.eranet.pl 29.03.11, 15:23
      Lenka choć młodsza od Ani wiele lepiej i co ważne wyraźniej mówi od niej, a poza tym słodka jest :) nie taka sztuczna jak Anulka.
      • magdaplum Re: Lenka mjm 29.03.11, 21:22
        Ja lubię i Anię i Lenkę. Jedyne co mi przeszkadza to to że mówią jej Lenka, chodź tak naprawdę ma na imię Magdalena. Chyba scenarzyści o tym zapomnieli...
        • czekolada72 Re: Lenka mjm 30.03.11, 09:15
          Magda-lenka :)
          • Gość: magdalena Re: Lenka mjm IP: *.ghnet.pl 30.03.11, 16:59
            Tak, tylko że Lena nie jest wcale zdrobnieniem od Magdalena co scenarzyści usilnie próbują wszystkim wmówić.
            • czekolada72 Re: Lenka mjm 30.03.11, 18:05
              A swoja droga dlaczego Magdalene mozna zdrabniac tylko na Magde?
              Dkoro taka Terese - mozna i na Tereske i na Renie
              skoro taka Sławomiere i Mirosławe mozna wuymiennie na Slawke i Mirke
              ??
              A co do serialu - to akurat bylo kiedys wyjasnienie, ze dziecko bedzie miec imie po Madzi (Anna Mucha), ale beda zdrabniac ja wlasnie tak a nie inaczej dla odnmiany z Madzia.
    • iza232 Re: Lenka mjm 30.03.11, 16:28
      Mnie też się nie podoba zdrobnienie Lenka od Magdaleny, jest nienaturalne i utrudni tylko dziewczynie życie. Poza tym dlaczego 2 latka sypia jeszcze włóżeczku ze szczebelkami? To jakaś mania w tym filmie? Martusiowa Ania też tak spała, może nawet jeszcze śpi....
      • meeegotka Re: Lenka mjm 30.03.11, 18:09
        Poza tym dlaczego 2 latka sypia jeszcze włóżeczku
        > ze szczebelkami?

Zartujesz sobie? Przeciez 2-latek to jeszcze male dziecko i ma prawo spac w lozeczku ze szczeblami. Ja rozumiem 4-letnia Anie, ktora sypiala w takowym lozeczku i jeszcze na najwyzszym poziomie, ale 2-latek jest jak najbardziej ok IMHO.
        • iza232 Re: Lenka mjm 30.03.11, 19:49
          Nie, nie żartuję. Moje dzieci przestawały spać w szczeblach przed ukończeniem 2 lat, więc dlatego się dziwę. Nie wolno?
          • pluskotka Re: Lenka mjm 30.03.11, 20:51
            To twoje dzieci wiedziały co to restrukturyzacja i fizyka kwantowa w wieku 7 lat?
            • iza232 Re: Lenka mjm 31.03.11, 09:46
              ?????????
              • meeegotka Re: Lenka mjm 31.03.11, 10:07
                O kurcze, to, ze Twoje dzieci przestaly sypiac w lozku ze szczeblami na dwa dni przed ukonczeniem dwoch lat ma znaczyc, ze wszystkie wraz z dmuchnieciem na torcie dwoch swieczek musza? Wez pomysl!
                A, i dziw sie, na zdrowie! Ale to troche upierdliwe dla otoczenia, nie sadzisz?
                • iza232 Re: Lenka mjm 31.03.11, 10:55
                  O kurcze! Wezme pomysle! A gdzie na napisałam, że moje przestały spać "na dwa dni przed ukończeniem dwóch lat"????? Naucz się czytać kobieto. Nie, nie sądzę, żeby dziwienie się było upierdliwe dla otoczenia. Znacznie bardziej upierdliwe jest robienie mega problemu z byle czego. To, że jakieś serialowe dzieci sypiają w szczeblach do matury, to nie znaczy, że wszystkie tak muszą. Weź pomyśl! Napisałam o swojej własnej sytuacji a ty szukasz dziury w całym i zaczynasz roztrząsać na forum jakby to była sprawa życia i śmierci.
                  • yoka1 Re: Lenka mjm 31.03.11, 11:44
                    bez sensu dyskusja, to, że czyjeś dziecko to czy tamto, nie oznacza, że wszystkie tak muszą.

Moja jedna znajoma dawała swojemu 9-miesięcznemu dziecku kotleta smażonego łącznie z panierką, czy to oznacza, że ja też muszę?

Dajcie spokój.
    • Gość: gościówa Re: Lenka mjm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 13:48
      A dla mnie ta Lenka jest obleśna, jak mało które dziecko. Ania słodko wygląda, ale jak otworzy buzię, to dajcie spokój. W ogóle wszystkie dzieci w MjM są beznadziejne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka