kapyl 26.06.05, 21:25 O mamo! Jakem sie wzruszyla tym powitaniem na plazyyyy... Ale fajnie tak zobaczyc po latach - przypominaja mi sie dzieciece ochy i achy - ach ta wredna Alexis ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: Dynastia :) IP: *.future-net.pl 26.06.05, 21:42 To Ty oglądasz to kretyństwo?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: Dynastia :) 26.06.05, 21:52 Ja zaczelam... ale po 15 minutach stwierdzilam, ze cale moje dzieciece zauroczenie diabli wzieli! Boze, co za nuuuudy. Odpowiedz Link Zgłoś
martincool Re: Dynastia :) 27.06.05, 11:55 Ja też jako wakacyjną egzotykę postanowiłem wczoraj obejrzeć. Lata temu, jako ok.12-latek oglądałem (jak wszyscy wówczas) Dynastię. Ale jak przedmówczyni-nie dałem rady. Ja co prawda wytrzymałem "aż" pół godziny. Jednak przez te kilkanaściee lat gust się zmienia... Druga sprawa to fakt że TVP zaserwowała nam "Dynasty:The Reunion", kręcony bodaj 2-3 lata po serialu który już podczas pierwszej emisji zebrał fatalne recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dynastia :) IP: *.devs.futuro.pl 27.06.05, 13:22 Było jeszcze coś takiego jak "Dynasta Collby'ch". Wczoraj oglądałem i musze przyznać, że trochę to nudnawe. Kiedyś podobała mi się Crystal, a teraz widzę, że to stary babiszon. Ech wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Dynastia :) 27.06.05, 15:01 A porucznika Dempseya z brytyjskiego serialu kryminalnego poznaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
martincool Re: Dynastia :) 27.06.05, 16:52 Poznaliście,poznaliście :) Ja zauważyłem to już podczas pierwszej emisji "The Reunion" bo wtedy rozpiętość czasowa między "Dempsey&Makepeace" a "Dynastią" była naprawdę nieduża. Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: Dynastia :) 28.06.05, 11:29 ja też włączyłam. chciałam przypomnieć sobie dziecięce lata:-) nudy, nie dooglądałam do końca (więc i sceny na plaży nie widziałam), bo zaczął się egzamin z życia, który oglądam. wolałabym żeby puścili normalną dynastię niż to pojednanie idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Dynastia :) IP: 217.149.242.* 28.06.05, 11:53 > wolałabym żeby puścili normalną dynastię niż to pojednanie idiotyczne. Ja tez bym chciała, ale wydaje mi sie, ze do oglądania dynastii potrzebny byłby mi nastrój sprzed lat: spokojny środowy wieczór, lekcje odrobione, nic specjalnego do zrobienia. Tak jak nieszczęsna Isaura. Oglądanie na Pulsie nie pomaga nawet przypomnieć sobie tamtej atmosfery, gdy w środowy ranek szłam z kolezanką na religię i omawiałyśmy wtorkowy odcinek, potem równiez z siostrą katechetka (bo bardzo fajną siostrę miałyśmy). Tyle że zupełnie nie pamiętałam, że Leoncio miał takie fantazje erotyczne, z gatunku sado-maso. Moze wtedy wycinali takie perwersyjne sceny. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Dynastia :) 28.06.05, 19:13 To "Pojednanie" jest tylko takim letnim zapychaczem. Powtarzają je już któryś raz (chyba trzeci) i traktują jako zwykły dwuodcinkowy film. A przecież związek z właściwym serialem jest bardzo duży. Ostatni odcinek skończył się jak Blejk zabił komendanta policji, a w Pojednaniu pierwsza scena jest chyba jak idzie korytarzem więziennym do wyjścia. Wg mnie właściwy odbiór tego jest tylko po wszystkich 220 odcinkach, a takie dwa odcinki można traktować jedynie jako folklor. Odpowiedz Link Zgłoś