Dodaj do ulubionych

Dynastia :)

26.06.05, 21:25
O mamo! Jakem sie wzruszyla tym powitaniem na plazyyyy...
Ale fajnie tak zobaczyc po latach - przypominaja mi sie dzieciece ochy i
achy - ach ta wredna Alexis ;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Dynastia :) IP: *.future-net.pl 26.06.05, 21:42
      To Ty oglądasz to kretyństwo??????????????
    • rotkaeppchen1 Re: Dynastia :) 26.06.05, 21:52
      Ja zaczelam... ale po 15 minutach stwierdzilam, ze cale moje dzieciece
      zauroczenie diabli wzieli! Boze, co za nuuuudy.
      • martincool Re: Dynastia :) 27.06.05, 11:55
        Ja też jako wakacyjną egzotykę postanowiłem wczoraj obejrzeć. Lata temu, jako
        ok.12-latek oglądałem (jak wszyscy wówczas) Dynastię. Ale jak przedmówczyni-nie
        dałem rady. Ja co prawda wytrzymałem "aż" pół godziny. Jednak przez te
        kilkanaściee lat gust się zmienia...
        Druga sprawa to fakt że TVP zaserwowała nam "Dynasty:The Reunion", kręcony
        bodaj 2-3 lata po serialu który już podczas pierwszej emisji zebrał fatalne
        recenzje.
        • Gość: :) Re: Dynastia :) IP: *.devs.futuro.pl 27.06.05, 13:22
          Było jeszcze coś takiego jak "Dynasta Collby'ch".

Wczoraj oglądałem i musze przyznać, że trochę to nudnawe. Kiedyś podobała mi
          się Crystal, a teraz widzę, że to stary babiszon. Ech wspomnienia.
          • piotr7777 Re: Dynastia :) 27.06.05, 15:01
            A porucznika Dempseya z brytyjskiego serialu kryminalnego poznaliście?
            • martincool Re: Dynastia :) 27.06.05, 16:52
              Poznaliście,poznaliście :) Ja zauważyłem to już podczas pierwszej emisji "The
              Reunion" bo wtedy rozpiętość czasowa między "Dempsey&Makepeace" a "Dynastią"
              była naprawdę nieduża.
              • agnie_szka9 Re: Dynastia :) 28.06.05, 11:29
                ja też włączyłam. chciałam przypomnieć sobie dziecięce lata:-)

nudy, nie dooglądałam do końca (więc i sceny na plaży nie widziałam), bo zaczął
                się egzamin z życia, który oglądam.

wolałabym żeby puścili normalną dynastię niż to pojednanie idiotyczne.
                • Gość: a. Re: Dynastia :) IP: 217.149.242.* 28.06.05, 11:53
                  > wolałabym żeby puścili normalną dynastię niż to pojednanie idiotyczne.

Ja tez bym chciała, ale wydaje mi sie, ze do oglądania dynastii potrzebny byłby
                  mi nastrój sprzed lat: spokojny środowy wieczór, lekcje odrobione, nic
                  specjalnego do zrobienia.

Tak jak nieszczęsna Isaura. Oglądanie na Pulsie nie pomaga nawet przypomnieć
                  sobie tamtej atmosfery, gdy w środowy ranek szłam z kolezanką na religię i
                  omawiałyśmy wtorkowy odcinek, potem równiez z siostrą katechetka (bo bardzo
                  fajną siostrę miałyśmy). Tyle że zupełnie nie pamiętałam, że Leoncio miał takie
                  fantazje erotyczne, z gatunku sado-maso. Moze wtedy wycinali takie perwersyjne
                  sceny.
                • michal_82 Re: Dynastia :) 28.06.05, 19:13
                  To "Pojednanie" jest tylko takim letnim zapychaczem. Powtarzają je już któryś
                  raz (chyba trzeci) i traktują jako zwykły dwuodcinkowy film. A przecież związek
                  z właściwym serialem jest bardzo duży. Ostatni odcinek skończył się jak Blejk
                  zabił komendanta policji, a w Pojednaniu pierwsza scena jest chyba jak idzie
                  korytarzem więziennym do wyjścia. Wg mnie właściwy odbiór tego jest tylko po
                  wszystkich 220 odcinkach, a takie dwa odcinki można traktować jedynie jako
                  folklor.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka