abreu 23.02.06, 08:17 ...nie mogli już zaczekać na koniec igrzysk, by puścić raptem 3 ostatnie odcinki o zwykłej, ludzkiej porze kiedy wszyscy wracają z pracy ? (17.15) Kretynizm do kwadratu, telewizja publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
precesja Re: Allo, Allo o 14... 23.02.06, 08:32 kretynizm, ale odwalili robotę, czyli docinki jak zaplanowali - wyemitowali. Zero szacunku do widza. Najpierw nadawali z francuskim dubbingiem teraz zmienili godzine emisji. A we wtorek puszczali Smolenia i Laskowika całe pół godziny o 17,15. Szkoda mi tych ostatnich odcinków. Ech szmatława TV mająca telewidzów w doopie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewe-kostka Re: Allo, Allo o 14... 23.02.06, 08:38 No ja tez sie wkurzyłam na tvp2 zero szacunku zwlaszcza że jestem fanka Allo allo i ostatni odcinek musiałam sobie nagrac bo byly za wczesnie Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Allo, Allo o 14... 23.02.06, 12:11 Też mnie tym niesamowicie wkurzyli. Nie obejrzałem wczoraj ostatniego odcinka. Kretynizm jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś