Dodaj do ulubionych

Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów :)

10.03.06, 14:44
Jakie najbardziej lubicie (lub lubiliscie) seriale mlodziezowe ?
Niestety dla mnie wszystkie nowe sa nic nie warte - glupota na maxa.
Moja czolowka wyglada tak.

1. Pan Samochodzik i Templariusze (z Mikulskim) - kolejne "Samochodziki" w
rezyserii pana Grabowskiego (tego od Pana Kleksa) to kompletna porazka i
nieporozumienie

2. Wakacje z duchami (swietny serial przygotowo-kryminalny, nawet z elementami
grozy)

3. Podróż za 1 usmiech (Duduś i Poldek w akcji, komedia przygodowa)

4. Stawiam na Tolka Banana (to dopiero kryminał z elementami gangsterki)

5. Gruby (troche go nie pamietam, ale tez bym fajny)

Czy obecnie to sie wogole cos takiego kreci dla mlodzierzy ?
Obserwuj wątek
    • cze67 Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 10.03.06, 15:01
      Moja czołówka właściwie jest taka sama. Grubego też pamiętam jak przez mgłę:-)
      Piosenka była tam fajna.
      • kontonaspam Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 11.03.06, 13:43
        Czterej pancerni!
        A potem długo, długo, długo nic.

Nie ma chyba serialu, który tak często byłby powtarzany
        i ciągle oglądany.
        PS: może i nie młodzieżowy, ale oglądany przez wszystkich,
        w tym młodzież.
        • pancwynar Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 11.03.06, 15:29
          no to ja tylko współczuję...
          nie jestem z natury "krytykanten" negującym wszystko w około, ale jeżeli ktoś (po latach) wciąż uważa owe ustrojstwo za "serial wszechczasów" (nie mylić z nostalgią) to nie pozostaje nic innego tylko współczuć...
          i tylko czekać na remake (że tak ładnie "z angielska" powiem)
          alez niektórym niewiele trzeba..
          • Gość: elibre Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.server.ntli.net 12.03.06, 12:05
            czyli co? wszystkie przed '89 na straty? nie mozna miec przyjemnosci z
            ogladania? zero nostalgii? nawet jesli to wszystko bylo poprzekrecane, to my
            wiemy jak bylo naprawde. Mi nie przeszkadza to w ogladaniu.
            Pozdrawiam milosnikow 'starszych seriali' ;-)
    • Gość: bzykacz polny Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 17:50
      Wojna domowa
      Stawiam na Tolka Banana

z zagranicznych:
      Niebieskie lato
      Arabella
    • Gość: b.p. Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 17:55
      galaxian1 napisał:
      > Czy obecnie to sie wogole cos takiego kreci dla mlodzierzy ?

Kręci, ale przeważnie z marnym skutkiem. Parę lat temu był około 15.00 w dni
      poowszednie film "Maszyna zmian" i "Trzy szalone zera". Ja nie byłam w stanie
      tego oglądać. Natomiast w grudniu przypadkiem trafiłam na serial o zaczarowanym
      drzewie, z którego zrobiono różne przedmioty, i one potem dziwnie sie
      zachowywały (np. ołówek do korekcji zdjęć, który miał tę właściwość, że zmiany
      nim dokonane na zdjęciu dokonywały sie też w rzeczywistości). W każdym odcinku
      inny przedmiot. Całkiem fajnie był zrobiony ten serial i naprawdę mnie wciągnął.

Aha, jeszcze obowiązkowo do najlepszych trzeba zaliczyć "Siedem życzeń"
      i "Dziewczyna i chłopak".
      • Gość: fiubzdziu Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.jjs.pl 10.03.06, 18:43
        Nie Grabowskiego, adle Gradowskiego.
        Krzysztof Gradowski - reżyser.
        • galaxian1 Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 10.03.06, 19:55
          Dokladnieo niego mi chodzilo, ale pisalem z pamieci.
          W kazdym razie jego filmy to "potwowki" - Pan Kleks niestety rowniez.

A z zagranicznych seriali, to wiele swietnych bylo produksji "Ceskoslovensko" :

1. Arabella
          2. Spadła z Obłoków (to akurat Słowacki, ale wtedy by było jedno państwo)
          3. Latający Czestmir (o takich cudownych kwiatach - po powachaniu kazdego z
          kwiatow rózne magiczne cuda się działy...)
          4. Tan Tau

I wiele innych, ktorych juz nie pamietam.
          • Gość: Ola Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.widzew.net / *.widzew.net 10.03.06, 21:44
            I kobieta za lada :))
            • Gość: Hans BH 90210 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:58
      • Gość: ja Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.gdynia.mm.pl 11.03.06, 06:00
        "Sasiedzi", sieroty, "sasiedzi":) Uch, co tam sie dzialo. Mam wszystkie odcinki,
        az strach to dzieciom pokazac:)
        • pancwynar Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 11.03.06, 15:32
          potwierdzam:0
          genialna seria
          ciekawe co by było gdyby pomysł i wykonanie pochodzilo z USA? pewnie Myszka Miki czy Bugs Bunny miałby potężne kłopoty:)
          choć z drugiej strony mało nie wiadomo czy hamerykanie potrafiliby nakręcić filmy na takim luzie... może brytyjczycy?
    • gazamate Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 10.03.06, 19:13
      A Rodzinę Leśniewskich pamiętacie? Wszystkie 4 pozycje które podałeś to
      oczywiscie esencja filmów dla młodzieży urodzonej w latach 70-tych. Takie filmy
      jak Wakacje z Duchami czy Pan samochodzik były esencją wakacji i jeśli tego o
      9.00 czy 9.30 w wakacje nie puścili to takie wakacje się nie liczyły. a
      Kłusownika pamiętacie??? Do przerwy 0:1 też było niezłe - no i była tam
      nieśmiertelna piosenka z reklamy Królewskiego. Kurcze kiedyś to jednak dbali o
      młodego widza bo obecna kinematografia dla dzieciaków i młodzieży opiera się
      głównie o filmy animowane pokroju Shreka
      • the_dzidka Ech, Kłusownik :) 14.03.06, 09:54
        Kłusownika uwielbiałam, bo tam były konie i dzieci na nich jeździły - ach, jak
        ja im zazdrościłam! :)) Natomiast nie wiem, czy wiesz, że ostatnio Kłusownik
        bywa pokazywany w wersji długometrażowej w Kino Polska - nazywa się to "Na
        tropach Bartka" zdaje się. Obejrzałam, i mi dawna miłość przeszła - tak zarżnąć
        wspaniałą książkę Suszki to trzeba umieć :-/ Te dzieciaki, poza tą małą z
        Rodziny Leśniewskich grały tragicznie - a najbardziej wkurza głóny bohater
        Maciek, Iga oraz koleś o pseudonimie "Dżokej"...
    • Gość: stoe Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:47
      Beverly Hills:)
      • Gość: toska Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.icpnet.pl 10.03.06, 21:15
        Janka, uwielbiałam ten serial:)
    • rumcajs_m Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 10.03.06, 21:16
      galaxian1 napisał:

> Jakie najbardziej lubicie (lub lubiliscie) seriale mlodziezowe ?

Hmm, mam nadzieję, że "Czterej pancerni i pies" to też ówczesny serial
      młodzieżowy :)
    • Gość: mamuśka Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.06, 21:25
      "Domek na prerii", "Alf", "Cudowne lata"
      • Gość: piwa2 oczywiście iż "Cudowne lata" IP: *.eu.org 10.03.06, 21:29
        • badjuk Re: oczywiście iż "Cudowne lata" 10.03.06, 21:36
          1. Siedem życzeń
          2. Emil z Lönnebergy
          3. Dzień za dniem
      • Gość: Stan Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 11.03.06, 08:39
        "Cudowne lata". i długo, długo nic...
        • Gość: ab Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 19:10
          napisales "Cudowne lata". i długo, długo nic...

i to jest to co pomyslalem jak zobaczylem glowny watek :) po prostu bez
          konkurencji
    • olus_stad Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 10.03.06, 21:34
      A co z Beverly Hills 90210 albo Popular?:)
      • Gość: __wydra__ Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:44
        Niestety, moje pokolenie nie pamieta juz tamtych seriali, o tamtych czasach nie
        wspominajac, jednak dziwnym zbiegem okolicznosci udalo mi sie obejzec "Przygody
        Psa Cywila" (czy jakos tak) ktory bardzo mi sie spodobal, "Siedem życzeń" i
        "Dziewczyna i chlopak czyli checa na 14 fajerek", tez niezle :> A teraz, w dobie
        amerykańskich produkcji, ktore swoja droga nie sa tak tragiczne jak by wydawac
        sie moglo, to fajne sa : "Degrassi: Nowe pokolenie", "Radiostacja Roscoe"
        "Lizzie McGuiere" i "Gwiazda od zaraz" :>

• Gość: rysia Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:53
          no co ty nie pamiętasz lat 90-tych?hehehe nie wierzę
    • earlyyears Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 10.03.06, 21:44
      ja klaudiusz , rodzina soprano , szesc stop pod ziemia .
    • Gość: Ola Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.widzew.net / *.widzew.net 10.03.06, 21:53
      wszystkie te stare polskie seriale bija amerykanskie na glowe...

WOJNA DOMOWA to po prostu najlepsze odzwierciedlenie roznic
      miedzypokoleniowych :-)) jak starzy marudza, jak ich znosic, jak przekonac
      itd...

i zastanawiam sie tylko czy teraz mlodych ludzi dotycza takie sprawy, no bo
      przeciez na wszystkie uwagi rodzicow mozna trzasnac drzwiami i juz...problem
      rozwiazany...
      • Gość: mamuśka Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.06, 21:58
        "Wojna domowa" - popieram w całej rozciągłości :)
    • czekolada72 Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 10.03.06, 21:57
      Byl taki serial, polsko-czechosłowacki chyba, czy tylko czechosłowacki ?? akcja
      sie działa w Karkonoszach, głównie zimą, chyba po obu stronach granicy, główne
      role to nastolatki, byl przez jakis czas powtarzany, potem odstawiony do
      lamusa...
      Moze ktos kojarzy i pamieta tytuł??
      • untochables Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 10.03.06, 22:40
        no właśnie - lasia i 3 chłopaków - Mikulski grał jej ojca - to dobry serial
        był ;)
      • Gość: b.p. Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:18
        Ja też na ten tytuł poluję, pamiętam że był jeden odcinek o skokach
        narciarskich i jeden zbohaterów pobił rekord skoczni - skoczył 42 metry, o ile
        to ten sam serial, ale chyba tak.
        • Gość: Ola Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.widzew.net / *.widzew.net 10.03.06, 23:24
          Sluchajcie , a to nie bylo 3+1 (trzech+jedna) ???
          • czekolada72 Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 11.03.06, 12:12
            A wszystko mozliwe :)
            I ratownicy tam byli, i chyba jacys szpiedzy, no ogolnie - mogli by puscic z
            raz jeszcze!
        • kadoro1969 Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 13.03.06, 22:31
          Gazda z Diabelnej
      • Gość: Nika Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.icpnet.pl 10.03.06, 23:53
        Gazda z diabelnej?
      • the_dzidka Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 14.03.06, 09:57
        Trzech plus jedna :)
        Ona była Polką, oni chyba Czechami, i pamiętam odcinek, jak na zaproszenie jej
        ojca pojechali nad Bałtyk i pierwszy raz kąpali się w morzu :)
    • op.1 Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 10.03.06, 22:01
      Tylko "The Wonder Years" - czyli "Cudowne lata".
      • madziq81 Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 10.03.06, 22:18
        Dzień za dniem
        Cudowne lata
        Janka
        Siedem życzeń
        Emil ( do drewutni;)

Z ostatnich- Różowe lata 70
        • Gość: ania bania Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.chello.pl 10.03.06, 22:25
          pamietacie "Bolesne dojrzewanie Adriana Mola lat 13 i 3/4"?

dla troszke staryszych, ale śledziłam z nie mniejszą uwagą - "Abigeil", czy
          ktos to jeszcze pamięta?
          • Gość: malmarie Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:30
            "Tajemnica Abigeil" rewelacja:-), bardzo mi się podobał, książka też jest
            zresztą niezła
            • Gość: b.p. Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:19
              Rewelacja! Uwielbiałam! ale czy ja wiem, czy on był dla młodzieży?
    • cioccolato_bianco Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 10.03.06, 22:23
      pierscien i roza
    • Gość: rzeźnik z Bełchato Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:33
      'Friends'
      'Drużyna A'
      'Nieustraszony'
    • felek1969 Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 10.03.06, 22:52
      Jest jeszcze jeden Przystanek Alaska
      • dziewczyna_briana Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 10.03.06, 23:17
        Oczywiscie JANOSIK
    • tsheshek Poldek, Dudus i Niebieskie Lato 10.03.06, 23:18
      1. Podroz za jeden usmiech, Poldek i Dudus rewelacyjni, poza tym autostop, film
      drogi w Polskich realiach, jesli ktos podrozowal na zasadzie jutro zobaczymy co
      sie bedzie dzialo wie jaka to super sprawa
      2. Tolek Banan za piosenke, bo sam film chyba zbyt dydaktyczny
      3. Pan Samchodzik i Templariusze tez fajny - taka PRL-wska (i bardziej
      dziecieca) wersja Fantomasa
      4. Klos - ale nie wiem czy to mlodziezowe
      5. Z nowszych to nie wiem bo wyroslem, moze mlodziez cos doda
      A byl taki fantastyczny hiszpanski serial "Niebieskie Lato" czy jakos tak,
      b.fajny czy to ktos jeszcze pamieta
      • Gość: vdsfg Re: Poldek, Dudus i Niebieskie Lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:39
        Detektywi na wakacjach :)
      • Gość: P Re: Poldek, Dudus i Niebieskie Lato IP: 80.54.27.* 11.03.06, 08:58
        Niebieskie Lato - Verano Azul - no wiadomo klasyka...Mam pare odcinkow ale w
        wersji hiszpanskiej...Puszczany w wakacje rano,po kazdym odcinku spotykalismy
        sie z kolegami na dworze i w kapsle - pamietam znakiem rozpoznawczym wyjscia na
        dwor,byl wlasnie koniec serialu...

Ten serial Pol-Czech tez pamietam w tych gorach...Na pewno to nie byl Gazda z
        Diabelnej ,jak ktos podsunal...Tez byl super...

A pamieta ktos serial Ekspedycja Adam 84 o kosmitach na ziemi - tez czechoslowacki ?

A z polskich ,kolejnosc przypadkowa:

- Gruby (swietny serial,mam do dzis wszystkie odcinki)
        - Do przerwy 0:1 (j.w problemy i rozterki "Paragona",swietna obsada aktorska -
        tez mam wszystkie odcinki)
        - Stawiam na Tolka Banana (tego chyba przedstawiac nie trzeba,klasyka)
        - Podroz za Jeden Usmiech (j.w)
        - Wakacje z Duchami

Teraz to o takich serialach mlodziez moze tylko pomarzyc...Zreszta po co krecic
        cos fajnego ,skoro papka z zachodu wypelnia wszystkie zapotrzebowania
        mlodziezy,zreszta i tak telewizje malo kto oglada...
        • Gość: dreamwalker Serial wszechczasów IP: *.magma-net.pl 11.03.06, 17:51
          Macgyver, Macgyver i jeszcze raz Macgyver!
          Druzyna A też była niezła
        • Gość: gość serial z lat 60 - 70-tych IP: *.magma-net.pl 11.03.06, 17:55
          Czy ktoś pamięta serial ( chyba angielski ) o smoku Smokofilomidanku?
          Przyleciał na Ziemię z jakiejś planety i zepsuł mu się statek kosmiczny. Była
          to niewidzialna kula. Nie moge zupełnie skojarzyć tytułu. Nie pamiętam, aby go
          powtarzano. Może ktoś pamięta???
          • mmk9 Re: serial z lat 60 - 70-tych 12.03.06, 08:38
            Ech, jacy my starzy jesteśmy... "Gość ze Smokolandii". Powtarzano kilka razy,
            ale w latach 70-tych. Smok żywił się węglem. Jak się dzieciaki nazywały, już
            nie pamiętam. A pamiętasz taki też angielski, 4 dzieci i pies/border collie
            chyba/, piosenkę miał : ...Julian, Dick and Anne, George and Timmy the dog..."
            przy czym George to byla dziewczyna, Georgina. Bo to chyba nie ten sam film ????
            • the_dzidka Re: serial z lat 60 - 70-tych 14.03.06, 09:59
              > pamiętasz taki też angielski, 4 dzieci i pies/border collie
              > chyba/, piosenkę miał : ...Julian, Dick and Anne, George and Timmy the
              dog..."

A to się akurat nazywało "Niezwykła piątka" :)
    • Gość: RBD W Meksyku to mamy "RBD - Rebelde".... IP: 201.137.22.* 11.03.06, 00:14
      www.esmas.com/rebelde/ ...ale to dopiero jest glupie...
    • galaxian1 Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 11.03.06, 00:32
      A kto pamieta radziecki serial "Przygody Elektronika" ? :)
      Moze to nie najlepszy serial jaki byl, ale... w Zwiazku Radzieckim uchodzil za
      kultowy - pewnie nadal uchodzi w obecnej Rosji. "Wilk i Zajac" oraz Elektronik
      to ich szczytowe filmy.
      • khibil Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 11.03.06, 01:14
        mnie strasznie fascynowała CENTAURIA czy TAJNA MISJA. nie pamiętam tytułu.
        dzieciaki zrzeszone w tym stowarzyszeniu poruzmiewały się za pomocą małych
        nadajników, w centrali pracował komputer i wszyscy walczyli z SEWYDZEM(nie wiem
        jak sie to pisało). akcja toczyła się na całym świecie, między innymi w
        krakowie. to był duży projekt w koprodukcji polsko-słowacko-auratlijsko-
        jakiejśtam. wiem, że to był duży skuces serialowy jak na tamte czasy.
        • kosheen4 Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 12.03.06, 11:01
          khibil napisał:

> mnie strasznie fascynowała CENTAURIA czy TAJNA MISJA. nie pamiętam tytułu.

jak to leci to ja do dzisiaj chętnie oglądam, a czasem powtarzają :) serial
          niezły, póki co nie zestarzał się w moich oczach :)
    • Gość: amlam Rozowe Lata 70-te, Przyjaciele, McGyver - kult :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 01:13
      • impaldia Re: Rozowe Lata 70-te, Przyjaciele, McGyver - kul 11.03.06, 04:50
        szkoła złamanych serc
        popular
        rosswell
        ich pięcioro
    • onioni Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów 11.03.06, 05:42
      BH 90210 - do dziś pamiętam tytuł tego głupiego serialu :))))))))

pzdr
      zobacz.xx.pl
      • Gość: beata Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 09:33
        Beverly Hills 90210
    • hernandez Wonder Years - Cudowne Lata !! 11.03.06, 09:48
      To jest serial,szkoda ze go nie powtarzaja a zamiast tego mamy telenowele:((
      • Gość: pluteq Re: Wonder Years - Cudowne Lata !! IP: *.eurologistik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 16:39
        Dokładnie - oglądałem wszystkie odcinki :)
    • Gość: pekinska Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.crowley.pl 11.03.06, 10:39
      1.Cudowne lata
      2.Różowe lata siedemdziesiąte
      3.Wojna domowa
      Nie kojarzę nic współczesnego co uważałabym za fajne i warte uwagi.
      • posafega Ale przeciez That '70s jest wspolczesne :) 11.03.06, 16:28
        Krecone od 1997 roku, zakonczone chyba w zeszlym, 8 sezon jest ostatni :D (vide
        sygnaturka ;)
        Moja cegielka do watku:
        - Wojna domowa!
        Absolutny i calkowity faworyt :)
    • ezpa7z9 Najlepsze filmy dla młodziezy wszechczasów 11.03.06, 10:51
      1.Akademia Policyjna-wszystkie filmy,
      2.Emanuele-jak wyżej,
      3.Głębokie garło
      • Gość: loyam Re: Najlepsze filmy dla młodziezy wszechczasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 11:18
        Ich piecioro - jak dla mnie bomba.
      • Gość: 74' Re: Najlepsze filmy dla młodziezy wszechczasów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.06, 00:08
        4.lody na patyku
        5.wieczór kawalerski
    • Gość: 30-tka Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.03.06, 14:45
      1. Delfin Um
      2. Dziewczyna i chłopak
      3. Czterej pancerni i pies
      4. Wakacje z Majką (czy jakoś tak)
      5. Dla młodszego ode mnie pokolenia - z pewnością Beverly Hills
      6. Pan samochodzik i templariusze

pewnie jeszcze sobie coś przypomnę :-) Ech, łezka się w oku kręci :-)
      • Gość: 35 lat minęło Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.zepter.com 11.03.06, 16:48
        Nie wakacje z Majką tylko Szaleństwa Majki Skowron (chyba?)o ile o tym samym
        myślimy, choć szczerze mówiąc nie był to mój ulubiony serial nawet wydawał mi
        się irytujący, dość wydumana historia i raczej słabo zagrana. Nie to co Wakacje
        za jeden uśmiech, Wakacje z duchami czy Pan Samochodzik i templariusze. Po tych
        historiach już nic ciekawego nie powstało. Nawet dziewczyna i chłopak to już
        nie to, nie wspominając o produkcjach z lat 80-tych - kompletna katastrofa.
        Lata 90-te to nie moja bajka. Zastanawia tylko dlaczego w latach 60-tych i 70-
        tych powstawały naprawdę dobre seriale, i to nie tylko dla dzieci i młodzieży,
        a później mamy do czynienia z produkcjami robionymi jakby przez ludzi
        pozbawionych talentu, całkowita nijakość, brak pomysłów, wszystko na tym samym
        poziomie, po prostu nudne.
      • Gość: 74' Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.06, 00:10
        ulampeluuum!!!!! delfin Ummm!!!!
        M I K R O B I ! ! ! ! !
        • Gość: 74' Re: Najlepsze seriale dla młodziezy wszechczasów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.06, 00:17
          Zwirek i muchomorek
          Słoń Dominik
          Pająk Chwat wszystkich brat
          DASZEŃKA
          miś Kolargol vel kolabor
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka