Dodaj do ulubionych

Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę?!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:37
No właśnie - dlaczego, ona jest takiej pośledniej urody , ta Joaśka...
Przeciętnej, pospolitej a tu taki MENU...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kajka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.chello.pl 27.06.06, 16:40
      Przesadzasz.Widzialam go na zywo w Arkadii,gdyby nie fakt,ze dosc dlugo siedzial
      naprzeciwko mojego stolika i wcinal, nie zwrocilabym na niego uwagi.Jest
      drobny,naprawde zwyczajny.A zone ma spoko,wyglada wdziecznie.Wolalabys
      plastikowa barbie?
      • Gość: foka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:44
        no nie... ale wiesz- np Linda z Lidią Popiel- to jest coś!! Ona jest taka
        piękna!!! A ta Małaszyńskiego żonka taka nijaka myszka z okrągłą buzią!!!
        • baba67 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 27.06.06, 17:10
          wyjscie za maz za przystojnego faceta to zawsze ryzyko, a jeszcze aktora to juz
          wymaga charakteru i dlugoletniej znajomosci od pieluch-i tu chyba tak bylo.
          Przeciez zona Holowczyca tez nie jest cudem pieknosci, a malzenstwo udane-oni
          tez sie znali od dziecka.
          Jesli facetowi nie odbilo jeszcze to juz chyba mu nie odbije...
          • Gość: foka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:29
            ja myślę,że mu nie odbije, ale nie o to chodzi ( nikt go do zdrady przecież nie
            namawia..) . Mnie po prostu interesuje jak TAKI PRZYSTOJNIACZEK zwrócił w ogóle
            uwagę na taką nieefektownej powierzchowności kobietę! I mówiąc szczerze -
            trochę nie rozumiem...
            • Gość: Idalia21 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.dyn.optonline.net 17.10.06, 19:57
              Z pewnoscia mial do tego powody bardziej racjonalne niz wy.
              Po prostu moze nie patrzyl na jej powierzchowna urode,a docenil moze jej
              madrosc,uczciwosc,dobroc,poczucie humoru,dobre serce i inne zalety.
              Dostrzegl cechy jej duszy nie kierujac sie wylacznie wygladem zewnetrznym.Ja
              sobie wybral i pokochal.Nie nam oceniac i dyskutowac nad "szklanka wylanego
              mleka"
              Zyczmy im jak najwiecej szczescia i duuuuzo milosci.
              (odpuscie go sobie)
          • Gość: well... Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:45
            tu bym akurat polemizował- nie wiesz jak Hołek się klei do hostess na rajdach i
            innych imprezach... ale może to akurat jego żonie nie przeszkadza...
            • baba67 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 28.06.06, 14:34
              No nie wiem, bo na rajdach i imprezach nie bywam-zreszta todziwne, bo zawsze
              myslalm, ze to one kleja sie do niego.Zreszta uwazam, ze krowa, ktora duzo
              ryczy, malo mleka daje.=, to ze sie klei nie znaczy, ze je bzyka.
              • Gość: well Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:43
                różnie to mówią na mieście o tym klejeniu...ale nie moje małpy- nie mój cyrk!!!
    • dice6 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 27.06.06, 17:07
      zapodajcie jakiegos linka
      • monikas28 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 27.06.06, 17:24
        a ja myślę,że on jest ( jak większość aktorów) trochę narcystyczny i lubi
        skupiać na sobie uwagę, woli mieć żonę za sobą, w cieniu. Żeby błyszczał,żeby
        nikt go nie przysłaniał.
        Swoją drogą ja bym była trochę niezadowolona gdyby mój facet był piękny a ja
        przy nim "szara mysza"( no mój jest przystojny, ale to ja jestem TA ŚLICZNA, ha
        ha ha)...
        • Gość: axen Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.06, 17:30
          monikas28 napisała:

> a ja myślę,że on jest ( jak większość aktorów) trochę narcystyczny i lubi
          > skupiać na sobie uwagę, woli mieć żonę za sobą, w cieniu. Żeby błyszczał,żeby
          > nikt go nie przysłaniał.

A jak to się ma do narzeczonej Kammmella? Przecież ona go zasłania:)
          • unbreakable Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 27.06.06, 17:37
            in real nie jest az taka gruba, na jaka wyglada w tv, poza tym, jest ladna i elegancka... a co najwazniejsze - blyskotliwa, czego nie mozna powiedziec o pieknym przyszlym mezu...
          • Gość: waleria27 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:42
            mój znajomy kiedyś pracował z laską Kammela , która była jego szefową
            (znajomego) i też wyglądała jak słonica.
            On chyba takie grubaski po prostu lubi. Ale kasę chyba też- bo obie kobity
            dziane są bardzo- dziwnym cudem.
            Zresztą Kammel to nie klasa Małaszyńskiego- to zwykły goguś i pindzel, nie jest
            on przystojny i Pawłowi mógłby buty czyścić!!!!
    • Gość: foka oto link- ale zdjęcie podrasowane!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:46
      www.viva.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=404&Itemid=78
      • Gość: foka Re: oto link- ale zdjęcie podrasowane!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:06
        nie jest TAKA zła- ale jest PRZECIĘTNA- i o to właśnie mi chodzi!!!
        Chcę by piękni mężczyźni mieli piękne kobiety ( na odwrót być nie musi...). A
        ona taka sirota- ale to prawda- tu jeszcze najgorzej nie wygląda!!!
      • Gość: Normalna Re: oto link- ale zdjęcie podrasowane!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:42
        Skoro ona jest wg was brzydka to nie wiem co powiedzielibyście na widok mojego
        zdjęcia...Moim zdaniem bardzo interesującą urodę ma ta pani
      • Gość: tymon a ja mam inny link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:27
        mam tu inny link
        zdjęcie 22
        gwiazdy.wp.pl/galeriazdjęcie.html?G[page]22&kat=24217&gid=8182086
        a ty, foka, zobacz nr5 chyba i oceń się jaki jest skutek połączenia dwóch
        uwielbianych przez ciebie osób- czyli córeczka... coś by było o jabłku i
        jabłoni..
        • rozmowy_kontrolowane Re: a ja mam inny link 17.10.06, 19:27
          Małaszyński nie jest piękny, litości!
          Co w nim pięknego?
          Facet, jakich setki.
    • Gość: madziara Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:57
      no nie jset taka zla
      • Gość: bk Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:16
        foczka czy ty jesteś normalna? Myslisz, że liczy się tylko uroda. Babka jest
        ładna i sympatyczna i napewno bardzo fajna skoro on ją tak bardzo kocha.nie
        wiesz tego, że piękne kobiety z reguły tracą na tym jak otworzą buzię? A Ty
        jaka jesteś , że tak bardzo ją krytykujesz? Miss Polonia?
        • monikas28 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 27.06.06, 18:32
          oczywiście,że nie liczy się tylko uroda, a ze mnie żadna Miss Polonia ( może to
          i dobrze, bo one zazwyczaj plastikowe mocno i podrasowane są). Ale zrozumcie-
          to po prostu marzenie- przecierz Lidia Popiel to przepiękna kobieta jest a do
          tego mądra, zdolna, aż dech zapiera z zachwytu. I miło mi bardzo,że pan
          Bogusław Linda ( cuuudowny...) taką fantastyczną kobietę ma!!! Że oni są tacy
          piękni i wspaniali!!!
          Dlatego bym chciała żeby Pawełek żonę godną podziwu miał i piękną ( czyli też
          mądrą)!!!
          • Gość: foka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:35
            no, koleżanko monikas28- nie podszywaj się podemnie jeśli łaska...
          • Gość: bk ???????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:42
            Czyli co monikas28 i foka to ta sama osoba, tylko raz zalogowana a raz jako
            gość. Lecz się dziewczyno.
    • monikas28 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 27.06.06, 18:14
      Kochana, a tak właściwie to byś chciała żeby jak jego żona wyglądała? Która
      kobieta zaspokoiłaby twoje pragnienie w dziedzinie "wyglądu żony
      Małaszyńskiego"? Cielecka, Brodzik, Belluci... Claudia Shiffer?!!!!
    • olenka995 do lekarza raczej trzeba- od główki..... 27.06.06, 18:48
      no właśnie, dziewczyno lecz się, bo nie jest chyba za późno,jeszcze musisz być
      młoda!!!!!!
    • Gość: foka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:53
      A dajcie mi dziewczyny spokój- to monikas28 chciała się podszć ale jej nie
      wyszło!!! Ja jestem całkiem zdrowiutka
      • Gość: bk Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:58
        spadaj trolu
        • Gość: julka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:28
          przeciwieństwa sie przyciągaja i piekne laski są zazwyczaj z przeciętnymi
          chłopakami i na odwrót.
          • ewengarda Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 27.06.06, 21:19
            Gość portalu: julka napisał(a):

> przeciwieństwa sie przyciągaja i piekne laski są zazwyczaj z przeciętnymi
            > chłopakami i na odwrót.

No wlasnie, czemu nie budza kontrowersji tabuny pieknych kobiet prowadzajacych
            sie z beznadziejnymi facetami, a przypadki odwrotne budza kontrowersje? A poza
            tym, wazne, ze jemu sie podoba, nam nie musi.
            • wzorowy.uczen Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 28.06.06, 13:08
              wiesz dlaczego piękne polskie dziewczyny są z nieciekawymi facetami?- bo po
              prostu w Polsce jest nadmiar ślicznych kobiet a przystojnych chłopaków jak na
              lekarstwo!!! a jak już ,któryś w miarę wygląda to się zachowuje jak pan świata
              tak jest zmanierowany powodzeniem! o dziewczynach tego nie można powiedzieć bo
              jest ich po prostu więcej ( 3 na jednego faceta w Warszawie) i nie są tak
              zepsute powodzeniem
              • ewengarda Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 29.06.06, 15:29
                to i tak proporcja lepsza niz na Ukrainie - widzialam tam setki pieknych kobiet
                i ani jednego przystojnego faceta;-)
                • wzorowy.uczen Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 29.06.06, 19:50
                  a i ci nieprzystojni byli zapewne ( mimo nietrzeźwego stanu i braku uzębienia,
                  zatrudnienia a takoż jakiejkolwiek chęci ku temu by się zatrudnić) oblegani
                  przez kobiety! No widzisz to co się dziwić temu co się w Polsce dzieje:))))
                  Pozdrawiam
    • lilith76 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 28.06.06, 09:55
      foka,
      samodzielnie wykonana trepanacja czaszki nie wzmacnia intelignecji, ale ty
      możesz spróbować.
    • duda_sl Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 28.06.06, 11:19
      Js się wypowiem jako facet bo widzę, że tu w większości Panie :-)
      Zatem - bez względu na to jak sam wyglądam (czy dobrze czy źle to nie mnie
      oceniać, ale mówią, że nie straszę ;-) to zawsze wybrałbym miłą, ciepłą i dobrą
      osobę na towarzyszkę życia. Myślę,że P. Paweł też tak zrobił. Atrakcyjny
      wygląd szybko przemija, a dobre cechy zostają. Na domiar złego, te panie, które
      były pięknościami w młodości robią się jędzowate i wściekłe gdy uroda przemija,
      a bądźmy szczerzy - mało którą stać w Polsce na ciągłe operacje plastyczne
      i "zatrzymywanie czasu" jak to robią gwiazdy za granicą.
      • lenawawa Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 28.06.06, 11:44
        Mój facet też jest przystojny i wiem, że mógłby mieć naprawdę atrakcyjna
        kobietę. Ale wybrał mnie.Przy nim pięknieję. Poprostu.
        Mądry mężczyzna wybierze kobietę z którą będzie mógł porozmawiać teraz, jutro i
        za kilkanaście lat.
        • Gość: paero123 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.compi.net.pl 23.10.06, 12:41
          Eee tam, porozmawiac to moge z kolegami ;-) A nie wiaze sie z nimi do konca
          zycia w tym celu ;-)))
    • Gość: kra Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:18
      piękni mężczyźni wiedzą na jakie pokusy narażony jest człowiek wyjątkowo
      urodziwy, mają też wysokie ego- nie znieśliby zdrady- dlatego wybierają mniej
      urodziwe partnerki. Jak to mówią: "mężczyzna tańczy z kobietą wczerwonej
      sukniale żeni się z tą w szarej"
      Ale czy taki jest Paweł- nie wiem. Tyle na ten temat.
      • Gość: a ja uwazam Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.06, 13:54
        ze jes=go zona jest super - b. dziewczęca uroda ! powiedziałabym ze on nic
        specjalnego ..
    • monalisa.pl bo on sam jest mało atrakcyjny! 28.06.06, 13:57

• Gość: magda Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:24
      faktycznie jak jej nie widziałam jeszcze to sobie wyobrażałam,że to jakaś ładna
      dziewczyna musi być . No i niestety trochę się rozczarowałam, bo pani
      Chitruszko jest niebrzydka ale raczej dość pospolitej urody, "nienahalnej" jak
      mawia moja babcia... Ale na pewno jest miła ...
    • olenka995 o co tyle zamieszania? 28.06.06, 16:54
      Ludziki kochane- on jest może interesujący ( szczególnie w Oficerze),
      przystojny , ale niestety odniosłam wrażenie,że do chwili gdy otworzy usta.
      Wypowiada się dosyć infantylnie jak na jego wiek. Nawet głupawo-w każdym
      wywiadzie: grunge, skóra , muza, Białystok itd. I to,że nie zmieni ideałów i
      się nie sprzeda ( zabawne zważywszy,że Magda M to kniot jakich mało o M jak
      Miłość nie wspomnę!) Chłopie, ja też niegdyś byłam grunge'ową dziewczyną , moi
      koledzy też ale to już było...
      Wobec tego uważam,że ta dziewczyna może być święta, że na niego poleciała, bo
      zbyt lotny to on nie jest .
      Zresztą widziałam jakieś jego foty z czasów ogólniaka- nic specjalnego...
      • Gość: paero123 Re: o co tyle zamieszania? IP: *.compi.net.pl 23.10.06, 12:46
        A za Bialystok to ma +a u mnie, a co mowil?
        A grunge itp to moze chodzi o dusze? Znam paru metali, ktorzy scieli wlosy,
        zalozyli garnitury, kariera, zona, dzieci, smieci etc. ale jak przyjezdza
        Metallica to jada do Chorzowa i nic ich nie powstrzyma :-)
    • Gość: foka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 17:35
      hurrra ale sie forum rozrosło!!!!!!
    • Gość: ASD Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:25
      ale on jest cudny i to go wisujemy a nie jego żone!!
    • Gość: belsie Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:30
      Z pewnego źródła wiem, że w liceum Małaszyński wyglądał tak, że tylko ona na
      niego zwróciła uwagę :)
    • Gość: belsie Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:33
      P.S. To nie na jej "image" i mejkapy spece od marketingu
      wydają grubą kasę, lecz na jej męża, a brzydka wcale nie jest.
      • Gość: mart Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:39
        BO JĄ KOCHA. Wpadłabyś na taki pomysł? Ciebie nikt nie kocha? I taka piękna jesteś? Dwaj swoje foto, ocenimy.
        • Gość: foka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:58
          mój chłopak mnie kocha.i mój kot. troszkę też jestem cudna- na pewno bez
          porównania do żony Małaszyńskiego...cudna jestem i już ( bez tych wszystkich
          tapet od makijażystów z Vivy i specjalnego oświetlenia jakie jej zafundowano).
          • lilith76 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 29.06.06, 14:08
            to by tłumaczyło, dlazego kocha cię chłopak.
            ale czemu kot?
            • Gość: foka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:12
              pewnie dlatego,że go karmię i drapię za uszkiem...
          • Gość: sea Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:11
            Kłamiesz. Koty kochają tylko siebie. Twój kot cię toleruje. I używa (do napełniania miseczki i czyszczenia kuwetki, na przykład). I to jest OK. To ludzie muszą kochać koty, nie odwrotnie.

Cudna nie jesteś, bo nikt cudny (cokolwiek masz na myśli) nie mówi innemu, ani o innym, że jest niecudny. To raczej dowód podłości niż cudności.

Po kropkach pisze się używa się wielkich liter, bo to początek następnego zdania.

Zakładanie takich wątków świadczy źle o zakładającym.

• Gość: foka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:37
              to ty kłamiesz- mój kot mnie kocha i ja to wiem. a czy jestem cudna czy nie nie
              tobie oceniać, bo mnie nigdy nie zobaczysz i nie poznasz...

że ci się moje wnętrze nie podoba- nie musi, przerzyję...
              nie napisałam o tej pani,że jest niecudna tylko,że przeciętna- dużo takich
              dziewczyn po uliczkach chodzi..
              to nie jest pismo oficjalne, więc mogę pisać jak mi się podoba i co mi się
              podoba..
              • wrocek71 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 29.06.06, 15:27
                He he niezły wątek.
                Jakaś biedna fanka, co się zapomina przelogować i wciela się w różne osoby,
                czepiła się desperacko żony uwielbianego aktora.
                I trochę kulą w płot, bo ta żona całkiem niezła jest:)
                A ty foko vel monik czy jak tam było - to ile masz latek?
    • wzorowy.uczen Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 29.06.06, 19:50
      nie jest taka zła ta żonka...
      • blizniaczka1 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 30.06.06, 10:44
        co za idiotyczny wątek.
        rozwiedźcie go i ożeńcie z... penelope cruz? będzie bardziej pasować?
        żenada.
    • Gość: Alex Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:56
      ładna skromna lepsze to niż jakas blachara
    • Gość: silny Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:14
      kobita jak kobita- trochę do Doroty Masłowskiej z gymby podobna- lico szyrokie,
      poliki wielkie a ślipka małe, zachodzące, zapluszczone...
      • Gość: Joko Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.crowley.pl 03.07.06, 08:07
        po pierwsze to jaki on tam "piekny"???? bez przesady, wymocek wylanswoany przez
        kiepski serialik. po drugie - kto wybiera żonę li tylko na podstawie wyglądu,
        musi być kompletnym debilem. po trzecie, imo poziom urody malaszyńskiego i żony
        jest taki sam - średni.
    • Gość: fajek Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:18
      jak uważasz,że Małaszyński ma niepiękną żonę, to się przyjrzyj żonie
      Żmijewskiego- to dopiero jest stary paszczur, kinol jak u widźmy z Babiej Góry,
      gdzie on ją znalazł... Sam jest wymokły, ale ta baba jes po prostu OHYDNA!!!!
    • Gość: karina Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.gl.digi.pl 03.07.06, 15:50
      pan Małszyński w jednym z wywiadów powiedział, że dla Niego kobieta sexy to
      taka która założy glany, może żonka zakłada i to Go kręci, każdy ma swoje
      fanaberie
      • Gość: yui Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:58
        ja też nakładam:)))), a może on do łóżka lubi- cóż różne są preferencje...lol
        • Gość: karina Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.gl.digi.pl 03.07.06, 16:03
          ja tam lubię glany tylko u osób nastoletnich, 30 latki do glanow mi nie pasują
          jestem staromodna choc nie starej daty ;)
      • lilith76 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 03.07.06, 16:00
        to pewnie tipsy i solarka odpada
        foka będzie niepocieszona
        • Gość: foka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:18
          Nienawidzę tipsów i tipsiarek ( osób , które się nimi oszpecają i utandecają) a
          z solarium nie korzystam- bo boję się raka skóry oraz nie chcę się szybko
          zestarzeć i uzyskać wyglądu wypieczonej tandetnej lampucery- tak,że źle mnie
          lilith , koleżanko wyczułaś niestety...
          Ale wybaczam, bo mam dobry nastrój ...zdałam ostatni egzamin w tym roku!!!
          • Gość: foka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:42
            ezamin - na psychologii- dzięki wszystkim!!!!
            • lilith76 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 04.07.06, 09:52
              mam nadzieję, że nie zwiążesz się z psychologią zawodowo...
              • Gość: foka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:23
                raczej nie bo to mój drugi fakultet...wiesz tak dla funu
          • arleta.czysz że co że jak ,no właśnie??? 03.07.06, 16:55
    • anulenka7 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 03.07.06, 16:20
      Myślę, że jest wręcz odwrotnie - facet przecietniak, a zonę ma o przyjemnej
      powierzchowności i wyglądającą na sympatyczną.
      • Gość: karina Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.gl.digi.pl 03.07.06, 16:57
        Z powierzchownością bym polemizowała ale, rzeczywiście, może jest bardzo
        sympatyczna.
      • arleta.czysz Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 03.07.06, 17:01
        A może jego żona jest średniowiecznym giermkiem lub rycerzem - bo widziałam ją
        na jakimś zdjęciu w czymś w rodzaju włosienicy ( i te glany- może były, ale
        zdjęcie do popiersia dali).Ale wyglądała nienajlepiej, gorzej niż na tym
        • Gość: karina Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.gl.digi.pl 03.07.06, 17:05
          czy chodzi o pawel-malaszynski.pl/naj02.jpg
          • Gość: Oj,tam Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:40
            Normalna kobieta,bardziej na + niż na minus,może być niefotogeniczna
            naprzykład.Znam piękne kobiety ,czar pryska jak pozna się ich charakter lub
            wyjdzie brak kultury.
            A nie znacie czasem tzw.brzydul a maja taki czar ,że tabuny meżczyzn sie za nim
            włócza!
            • Gość: foka Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 18:48
              Cóż, mówiąc szczerze nie znam brzydul za którymi , jak Pan to ujął, uganiałyby
              się z powodu ich czaru tabuny mężczyzn...jeśli się nawet za tymi brzydulami
              uganiają to z powodu ich łatwości w rozwieraniu ud 9lecz to czar swoisty...)...
              Prawdziwie pięknej kobiecie zaś dużo uchodzi- kapryśny charakter itd-
              oczywiście mówimy o naprawdę z klasą dziewczynach a nie podrasowanych
              silikonami, sztucznymi włosami, tipsami i innym badziewiem, pannicach, które
              cały drżą, żeby im się makijaż permanentny nie rozmazał- bo wtedy absztyfikant
              prawdziwą twarz zobaczy i mu wszystko opadnie .
              Ja mam na ten temat swoją teorię- to te brzydsze muszą być bardziej dostępne i
              z reguły są bo nikt sobie nie zada 2 razy trudu żeby się do nich zbliżyć...
          • anulenka7 Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 03.07.06, 17:57
            A może własnie na zalinkowanym zdjęciu jest odpowiedź na pytanie dlaczego są
            razem? Skoro się znają od dziecka - muszą się dobrze czuć w swoim towarzystwie.
            Poza tym musiał o nią zabiegać, więc może inne fizycznie atrakcyjniejsze pchały
            mu się do łóżka, a jego żona jest kobietą z charakterem?
            • arleta.czysz Re: Dlaczego piękny Małaszyński ma niepiękną żonę 03.07.06, 18:06
              o rany, naprawdę jest dużo atrakcyjnych kobiet, które mają osobowość i wcale
              nie pchają się od razu facetowi do wyra...
              nie myślmy steoretypami!
          • arleta.czysz hmmm, to zdjęcie też jest niezłe... 03.07.06, 18:04
            Hej Karinko - nie, to nie to zdjęcie było- ono pochodziło z gazety jakiejś typu
            Gala czy Viva, nie pamiętam już. To zdjęcie jest niezłe- ale tamto było jeszcze
            lepsze, wyglądała na nim jak Spytko z Bogdańca!!!
            On kiedyś mówił ,że mu się wokalistka Shirley Manson bardzo podoba i ta jego
            żona trochę podobna jest może - ale znacznie brzydsza moim zdaniem no i zapewna
            tej charyzmy co Shirley nie ma. Chociaż na pewno jest dziewczęca i ma swój
            wdzięk- ale jest po prostu dość pospolita, taka typowa uroda białostocka spod
            Łap, pszenno-buraczana.
            • Gość: Alo Re: hmmm, to zdjęcie też jest niezłe... IP: *.crowley.pl 04.07.06, 12:18
              Ku.., jaki Spytko??? ZBYSZKO, niedouku. Do książek, zamiast na forum siedzieć i
              stukać pierdoły!
              • arleta.czysz Do osoby pt.Alo 04.07.06, 14:51
                Hej osobo SPZ kończąca- grzeczniej trochę i bez przeklinania. Ty mnie nie
                będziesz pouczał w dziedzinie znajomości postaci z Krzyżaków.
                Jeśli ktoś wygląda nienajlepiej- w niektórych kręgach mówi się o nim,że wygląda
                jak SPYTKO z BOgdańca ( zbitka z Jurandem ze SPYchowa)- co w przypadku zdjęcia
                Pani Małżonki miało o tyle uzasadnienie,że wyglądała na nim jak giermek/kmieć (
                dla przypomnienia Maćko i Zbyszko byli rycerzami- więc społecznie wyżej).
                Jeśli ci tak szkoda czasu to po co śledzisz forum? I stukasz brzydkie wyrazy ?
                Frezarka czeka, łopata, kostka brukowa nie położona- weź się człowieku lepiej
                do roboty...
    • anulenka7 Jak widać nie wszyscy faceci lecą na wygląd 03.07.06, 18:07
      gala.onet.pl/1,35245,1,3,reni_jusis,galeria.html
      taka choćby Reni Jusis, kobitka mocno przecietniej urody i ma niezłego faceta.
      Ale skoro jemu się podoba to najważniejsze - widocznie ma w sposobie bycia coś
      co go pociąga.
      • arleta.czysz Re: Jak widać nie wszyscy faceci lecą na wygląd 03.07.06, 18:13
        aaa tych zdjęć nie widziałam... zresztą , wiesz, Reni jest popularna, na topie,
        więc może facet ma jakiś cel- lansowy, to w końcu facet z warszawki...
        I nie jest taka zła z wyglądu- kiedyś,jeszcze w czasach Zakręconej jechałam z
        nią autobusem z centrum na Kwitnącą i oczu nie mogłam od niej oderwać taka to
        była fajna laska- wtedy była jeszcze nie taka chuda i miała piękne do pasa
        włosiska...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka