kara_b 24.10.06, 09:10 kilka fot www.ofertaforum.onyx.pl/oe6xwe8z?offset=0 pozdr K Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: śluby w Madzi M 24.10.06, 09:44 Wzruszyłam się... Ślub jak w tej azjatyckiej sekcie, gdzie kilkaset par stało w jakiejś hali i dostawało ślub hurtem. Teraz pewnie wwzystkie lole będą chciały mieć śluby zbiorcze z frendziarami. PS: Super kiecka Darii Widawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
domofon1 Re: śluby w Madzi M 25.10.06, 15:52 lilith76 napisała: > Wzruszyłam się... > Ślub jak w tej azjatyckiej sekcie, gdzie kilkaset par stało w jakiejś hali i do > stawało ślub hurtem. > Teraz pewnie wwzystkie lole będą chciały mieć śluby zbiorcze z frendziarami. > > > PS: Super kiecka Darii Widawskiej. > Ech Lila, udal ci sie ten wpis, chyba bede twoim fanem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: śluby w Madzi M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 09:51 ja bym dodała jeszcze ślub tego geja kumpla magdy m.,wiem wiem że to nie mozliwe było by nawet ale jakos tak mi sie skojarzyło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: śluby w Madzi M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 11:32 To Agata wyjdzie za Wojtka? Rzadko oglądam, ale wydawało mi się, że on w Mariolce zakochany?? Odpowiedz Link Zgłoś
kara_b Re: śluby w Madzi M 24.10.06, 11:39 nie, oglądałam foty dokładnie z kumpela w biurze- agata z tym łysym prawnikiem,co ją teraz podrywa,a ten wojtek z z bujakiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
domofon1 Re: śluby w Madzi M 25.10.06, 15:53 kara_b napisała: > nie, oglądałam foty dokładnie z kumpela w biurze- agata z tym łysym > prawnikiem,co ją teraz podrywa,a ten wojtek z z bujakiewicz I w tym biurze to ci płacą za oglądanie? Chyba ze to biuro to solarka+tipsbiuro:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: śluby w Madzi M 24.10.06, 12:12 > To Agata wyjdzie za Wojtka? Zdjęcia specjalnie tak zrobione i puszczone w sieć, żeby magdomaniaczki się zastanawiały - przypatrz się uważnie: to ślub Agaty i Bartka, Wojtek jest drużbą baaaaardzo zaprzyjaźnionym z panną młodą. W ddoatku wydaje mi się, że oświadcza się Marioli (może zorganizują im na szybko ślub na tej samej ceremonii)? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kania Re: śluby w Madzi M 24.10.06, 13:28 www.kapif.pl Tu maja wiecej zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: śluby w Madzi M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 23:47 Rzeczywiście. Agata z Bartkiem. Mariolka z Wojtkiem. Jak byk. Tylko czy to ślub Mariolki, czy to tylko para, tego się nie da wywnioskować. Jedyna nie w bieli. Ulżyło mi. Agata działa mi na nerwy, jakoś jej nie widzę z Wojtkiem, poza tym to podkochiwanie się wojtkowe było taki fajne... Taka drapieżna baba i taki misio, nieee...A Agata i Bartek to para jak trzeba. No, pożyjemy, zobaczymy. A kiedyż to ma nastąpić? Kręcą dopiero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: śluby w Madzi M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 00:50 Kręcili wczoraj na pl Trzech Krzyży Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: śluby w Madzi M 25.10.06, 09:44 > A Agata i Bartek to para jak trzeba. Ja nawet podejrzewam jakie mroczne demony Bartek obudził w Agacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: śluby w Madzi M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:04 Emisja ostatniego odcinka 12 grudnia.czytałam,ze to ma byc slub 4 par,ale ile w tym prawdy to zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś