Dodaj do ulubionych

parowki na monciaku

27.08.11, 09:10
z psich klockow popije kawa za 10 zeta, nara
Obserwuj wątek
    • rat_canals caly dzien na plazy 27.08.11, 20:51
      i taki chooy a nie klocki ale za to babek troche widzialem, liczy sie?
      • ratpole Re: caly dzien na plazy 27.08.11, 23:08
        rat_canals napisał:

> i taki chooy a nie klocki ale za to babek troche widzialem, liczy sie?

No widzisz prymitywny polacki chooyu, jakbym ci nie powiedzial co sie powinno robic na plazy to bys wygrzebywal kapsle od piwa z piasku zamiast patrzec na babki z piasku hehehe
        Jeszcze mi scierwo podziekujesz, ze cie zdopingowalem do spedzenia wakacji jak turysta powinien.
        Poradze cie jeszcze ze najlepiej bys zrobil targajac sie na sznur w kanale. Z ciebie juz nic nie bedzie. Ze wsi wyszedles ale wiocha z ciebie nigdy nie wyjdzie menelu
        • aldi_king Re: caly dzien na plazy 28.08.11, 01:31
          ty, pacan, pedz stad do zony bo kluskami dzieli.
        • rat_canals sciur 28.08.11, 06:59
          polackie scierwo tobie dzienkowac? hehe no chyba, ze sie na line yebniesz
          • przyjacieltwojejzony Re: sciur 28.08.11, 16:54
            rat_canals napisał:

> polackie scierwo tobie dzienkowac? hehe no chyba, ze sie na line yebniesz
            A Plemiela Donaldinho tam spotkales? On taez nie moze w nocy spac....ale to juz z innych powodow.
      • pryszczaty.edek Re: caly dzien na plazy 29.08.11, 06:48
        Panie rat, w Kolobrzegu tez trudno o psia kupe na ulicach nie mowiac o plazy, nie wiem skad sie bierzze ten poglad bo postep jest bardzo widoczny, nie ma porownania z sytuacja z przed lat, naprawde duzo ludzi zbiera pozostalosci po swych psach.
        • aldi_king Re: caly dzien na plazy 29.08.11, 07:10
          Ja mam taka teorie, ze jak ktos zalozy rozowe okulary to widzi wszystko na rozowo. Wiec jak ktos ma dookola siebie psie ekskrementy to bedzie tak widzial caly swiat. A jak psychoza maniakalno-depresyjna da sie takiemu we znaki to zacznie podejrzewac wlasna zone ze te ekskrementyi sama sadzi na chodnikach.
          • rat_canals Re: caly dzien na plazy 29.08.11, 08:23
            to myslisz, ze na pustyni miedzy kaktysami psy sraja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka