Gość: maniak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 21:01 Ty popaprancu forum polonijne ci nie wystarcza musisz lazic po calym portalu gazety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniak Re: canadian IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 21:16 Nie ale obawiam sie ze za moment wyskoczysz mi z za kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: canadian 26.08.02, 21:29 Maniak, dopisuje sie do debilnych postow. jak ktos cos porusza konkretnego to nawet tam napisze i wtedy nie loguje sie. ale mnie trafilo jak ludzie pisza glupoty. zamiast sie mnie czepiac czekam z eteskniem za stworzenie przez ciebie jakiegos fajnego watku. a jak nie potrafisz to spierdalaj na szczaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: canadian IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 21:46 Twoje slownictwo wyraznie wskazuje ze twoje korzenie nie sa z polski tylko z burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: canadian 27.08.02, 02:04 hahaha nie rozsmieszaj mnie balwanie! idz na polska ulice i posluchaj albo idz do kina na polski film tylko uwazaj zeby cie nie okradli Odpowiedz Link Zgłoś