artur666 01.08.06, 17:27 W regionalnym pociagu w okolicy Dortmund znaleziono w walizce bombe. Specjalisci twierdza, ze nie chozi o atrape i nie wiadomo czy ta bomba miala wybuchnac w pociagu. portale.web.de/Schlagzeilen/Kriminalitaet/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Bomba w pociagu, Dortmund 01.08.06, 17:38 wyglada mi to na butle gazowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Bomba w pociagu, Dortmund 01.08.06, 17:47 Ech jocik, ksztalt bomby to juz chyba jest jest nieistotny. Istotnie wyglada jak butla gazowa, wazne jednak co w niej jest i czy ma zapalnik, no nie? A jak bomba bedzie w lalce Barbie, to nie bedzie juz bomba? Odpowiedz Link Zgłoś
olewam Re: Bomba w pociagu, Dortmund 01.08.06, 17:48 Nie...to bedzie BOMBOWA LALKA hehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Bomba w pociagu, Dortmund 01.08.06, 17:56 heheheh Ortalion to moze by siem nawet i z takom i popiescil. Zafsze bardziej temperametna niz jego gumowa laleczka. Trochu wybuchowa kobita, ale przyjamniej nie bylaby flakiem, a z gumowej juz mu schodzi powietrze bo trochu zuzyta i jej cycki dlatego wiszom. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Bomba w pociagu, Dortmund 01.08.06, 17:55 hehe "filled propangasflasche, a bell and wires" yep...butla gazowa z budzikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Bomba w pociagu, Dortmund 01.08.06, 17:57 Nie wiem, nie slyszalem i nie widzialem. Ty jednak juz sobie na wszystkie niejasnosci odpowiedziales. Zazdroszcze ci polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi A czy ty, Arturze, ostatnio tam nie wystawiales 01.08.06, 18:29 krasnali? Bo mielibysmy przynajmniej jasnosc co do motywow...hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Podobna bombe znaleziono tez w Koblenz. 02.08.06, 18:01 portale.web.de/Schlagzeilen/Kriminalitaet/msg/6222448/ Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Podobna bombe znaleziono tez w Koblenz. 02.08.06, 20:37 jest tylko mala problema: specyalisty rozbrajajac bombem uszkodzili newralgiczne elementa i nie bardzo wiadomo co mialo siem stac... kolejna bomba jest tu ↓ Panowie wybieraja Panie, Panow wybiera policja...Z szaconkiem, bo sie skonczy zle! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Podobna bombe znaleziono tez w Koblenz. 02.08.06, 20:49 waldek.usa napisał: > jest tylko mala problema: specyalisty rozbrajajac bombem uszkodzili > newralgiczne elementa i nie bardzo wiadomo co mialo siem stac... > hmmmm....moze miala wybuchnac??? tak tylko zgaduje.... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Podobna bombe znaleziono tez w Koblenz. 02.08.06, 21:40 jot-23 napisał: > waldek.usa napisał: > > > jest tylko mala problema: specyalisty rozbrajajac bombem uszkodzili > > newralgiczne elementa i nie bardzo wiadomo co mialo siem stac... > > > > hmmmm....moze miala wybuchnac??? tak tylko zgaduje.... > ► Janek, ja wiem, ze ty wiesz, z konspiry oczywiscie. Ja tylko czekam na fachowe poglady forumowych gliniakow. W koncu jakies szkolenie przeszli...nie zagladaj w lufe, zanim nie wyjmiesz magazynka i wyrepetujesz pestki z komory, hehehe. Oczywiscie z gliniackim szczesciem nawet wycior moze wypalic. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: Podobna bombe znaleziono tez w Koblenz. 02.08.06, 22:16 Plutonowy waldus zna sie na temacie. Plutonowy waldus dzisiaj na sluzbie? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Gliniak nie odwracaj kota ogonem 03.08.06, 16:08 wszyscy wiedza, ze ty jestes podwladnym tow. plutonowego, hehehe. Kasze dali czy znowu tylko miske i lyzke? Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Podobna bombe znaleziono tez w Koblenz. 02.08.06, 21:18 jak nie wiadomo co sie mialo stac tzn nie miala wybuchnac. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 W Koblencji, ty pszemondżalcu 03.08.06, 12:45 po ekskluzywnych studiach... Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: W Koblencji, ty pszemondżalcu 03.08.06, 17:29 A gdzie jest ta Koblencja, bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Re: W Koblencji, ty pszemondżalcu 03.08.06, 18:00 A ja nie wiem, gdzie są Twoje wystawy, ekskluzywne studia, firmy i parę innych takich "rewelacji". Ale to nic dziwnego, bo odpowiedzi Ty sam nie potrafisz dać. Pjerdol Koblencję - ważne żebyś wiedział, gdzie wystawiłeś kuchnię! Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Koblencje to was uczyli w gminie. 03.08.06, 18:27 Ontarian, psychiatra ci zalecal 3 x dziennie brac tabletki, wiec dlaczego bierzesz tylko co drugi dzien? Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Na takiego cienkiego bolka jak Ty... 03.08.06, 20:00 tabletki są niepotrzebne. Uczyć można się Koblencji. Już nawet gmina wie o tym, tylko Ty nie masz najmniejszego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Na takiego cienkiego bolka jak Ty... 05.08.06, 15:56 A co za krzyczenie ze strozowki?! Wpierw sie ladnie uklon i zdejmij czapke jak ze mna rozmawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Teee, psycholog od "spojżenia"! 06.08.06, 17:35 Cuś to Twoje spojrzenie jest nieco zezowate, ekskluzywne jak na malarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: W Koblencji, ty pszemondżalcu 03.08.06, 18:08 fan.club1 napisał: > po ekskluzywnych studiach... w szkole o standardzie ekwiwalentnym do wyzszej szkoly technicznej, hehehe. Ladny eufemizm na budynek, mieszczacy sklep z krasnalami, a stojacy obok jakiegos studium policealnego. Odpowiedz Link Zgłoś
na.imie.mam Re: Bomba w pociagu, Dortmund 02.08.06, 23:31 kogo pytam kogo to k... obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: Bomba w pociagu, Dortmund 03.08.06, 00:00 Gdyby cieciu yebnelo w hameryce to bys narobil na cale forum lamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.wal2 Re: Bomba w pociagu, Dortmund 07.08.06, 07:56 artur666 napisał: > W regionalnym pociagu w okolicy Dortmund znaleziono w walizce bombe. > Specjalisci twierdza, ze nie chozi o atrape i nie wiadomo czy ta bomba miala > wybuchnac w pociagu. > > portale.web.de/Schlagzeilen/Kriminalitaet/ po wnikliwszych badaniach okazalo sie ze w walizce byla nadmuchiwana sex bomba typ "Barbie" !, ale paskudy te terrorysty , fyy!! Odpowiedz Link Zgłoś