watchdogg 11.05.07, 00:25 ...sa dobre w Ameryce Pln , ja np.lubie wodke z Frutopia Strawberry Passion lub gingerale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suoup.nazi Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 01:09 wy gliniak ciagnijcie pzez rurke gumowa belta bo was kapral pogoni z plecaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: Jakie trunki ... obcykany jestes zupa... 11.05.07, 01:17 "> wy gliniak ciagnijcie pzez rurke gumowa belta bo was kapral pogoni z > plecaczkiem." dobra metoda na picie bimbru z foliowej torebki zawieszonej na yayach. Odpowiedz Link Zgłoś
watchdogg Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 01:21 Beltow w Bulboni nie pilem , bo bylem niepelnoletni. A ty cwaniaczku co pijasz ? Laker buckabeer? Odpowiedz Link Zgłoś
suoup.nazi Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 02:01 wy, szmalcownik, zapytajcie sie kapelana zeby wam czary odczynil nad grzybnia zlewie, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
suoup.nazi Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 08:22 jeszcze raz tak mi tu wyskoczycie jak filip z konopii to skopie was jak wscieklego psa, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
motorcity Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 01:16 Wiekszosc ludzi pije tu piwo lub wino, kobiety czesto pija tzw. winecoolers. Z mocnych alkoholi najbardziej popularna jest wodka. Wodke pije sie najczesciej jako martini lub jako dodatek do mieszanych drinkow np. screwdriver, bloody Marry, seabreeze itd. Jednak najpopularniejszym drinkiem mieszanym jest zdecydowanie Captain and Cocke (lub Captain and diet) - bez wodki - jest to ciemny rum z Puerto Rico - Captain Morgan z kokakola lub diet. Bylem tu kiedys bartenderem, moze teraz sie troche zmienilo, ale na pewno nie az tak duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
a_cali Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 01:25 teraz tylko corona i jeszcze 12 x corona Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 05:29 corona jest dla kogos kto nie zna sie na piwach. jesli piwo to tylko z europy albo jakas lokalna microbrewery. szczegolnie zayebiste sa ale's i piwa pszeniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
suoup.nazi Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 08:25 gliniak, wy i tak ciagniecie siwuche z musztardowki jak pompa ssaco-tloczaca wiec po co to krygowanie sie. O piwie to wiecie tyle ze kapelan z kapralem takie pija. Odpowiedz Link Zgłoś
a_cali Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 23:42 wow,widze ,ze mamy tu znawce piwa hehee Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 06:10 nie znam sie, unikam alkoholu, mam po nim ataki histerycznego smiechu )) Odpowiedz Link Zgłoś
suoup.nazi Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 08:26 taka odmiana smiechu jak glupi do sera, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 11:54 > nie znam sie, unikam alkoholu, mam po nim ataki histerycznego smiechu )) toś ty maryśkuś, a nie edytkus Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Zaczynasz 11.05.07, 21:10 edytkus napisała: > nie znam sie, unikam alkoholu, mam po nim ataki histerycznego smiechu )) > ► mi sie podobac... Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 21:26 edytka co jeszcze robisz po alkoholu ;o)? w hameryce jest wszystko do kupienia ale nigdy sie nie spotkalem z czyms lokalnym wyjatkowym chopy trza zrobic tak fajnie pojechac do mexico zaszyc sie gdzies na glebokiej prowincji i poprobowac swojskiego mescalu albo tequilki lub pulke ,rumu np z nikaraguy mniam mniam. Mowie wam towarzysz kapelan jakby tak pojechal to by nie wrocil juz do bulby. Ja tez juz rozwazalem mozliwosc poswiecenia sie do konca zycia takiej karierze ale wizja zarobkowania na starosc z kartonem na plecach narazie mnie od tego powstrzymuje. A co do piwa corona i te inne meksykanskie wynalazki to choojnia straszna juz o wielel lepsze piwo w usa nie mowiac o europie moje ulubione piwko to czeski budeyowicki budwar jak sie nie myle to na licencji tego piwa robiony jest budweiser. No ale temat godny uwagi moze sie watek rozwinie Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Jakie trunki ... 12.05.07, 03:37 unaswameryce napisał: > edytka co jeszcze robisz po alkoholu ;o)? a nic, tylko sie ciesze jak to ladnie okreslil zupa "jak glupi do sera" i dlatego nie pijam, dla poprawy humoru zagladam na forum, efekt ten sam a kaca nie ma ) Odpowiedz Link Zgłoś
staraistota Re: Jakie trunki ... 11.05.07, 21:43 Z barku gliniakow : tinyurl.com/2z5d5h Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: Jakie trunki ... 12.05.07, 03:51 producentowi wina marki wino marki "menello" nie mozna odmowic poczucia humoru. a wracajac do wielkiego swiata czyli bejsmentu w hameryce, glosuje za: MOJITO, STRAWBERRY MARGARITA, CEASAR (dwa pierwsze z podwojnym rumem)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
watchdogg Dzisiaj moje urodziny 12.05.07, 04:12 Dziekuje z gory za zyczenia ( oprocz od soap nazi i yapy ) Wodeczka z frutopia i cezary ,za to drugie to dziekuje zamorskiemu , dobry pomysl.Zdrowie Wasze hluuup....mniam...yeah baby! Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: Dzisiaj moje urodziny 12.05.07, 04:20 nie zapomnij o tabasco, worcestershire sauce optional, przynajmniej jesli chodzi o mnie... kiedys w polsce poprosilem o ceasara, nie wiedzieli co to, jak powiedzialem skladniki to doyebali chyba z pol szklanki tabasco. nie dalo sie tego pic. no to merry xmas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
watchdogg Re: Dzisiaj moje urodziny 12.05.07, 04:24 Wszystkie skladniki sa , nawet rimera mam ....ale dobre , nie trzeba nawet zagryzac po cezarze , dzieki zamorski. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: ktore? 12.05.07, 05:01 Najlepszego. Pozwolę sobie wypic za twoje szanowne zdrówko i kilka następnych szczęśliwych dziesiątek. Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: ktore? 12.05.07, 05:09 to je jeszcze bardziej zanizam )). o konkrety nie pytaj bo zawsze na forum tego forum moze byc wykorzystane przeciwko mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
watchdogg Re: ktore? 12.05.07, 05:10 Ja w porownaniu z innymi nie mam problemu ze swoim wiekiem , albo narodowoscia jestem kim jestem i to zadna tajemnica , moj wiek nie ma nic wspolnego z innymi czlonkami tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
watchdogg Re: ktore? 12.05.07, 05:05 Dziekuje Bardzo ! No to chlusniem bo usniem ! P.S. Na kacu jeszcze nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz07 Re: ktore? 12.05.07, 06:40 co za pytanie jak facat z jajami to tylko Jony z pepsi lod cytryna parasolka rulka zeby sie biedaczek po ktoryms nie oblal jak laska i do tego fajna to tylko absolutny absolud z dodatkiem martini pepsi lod cytrynka parasolka no i oczywiscie rurka laski tyz sie oblewaja smacznego zycze !!! no i oczywiscie kominek w gorach za oknem padajacy snieg zetem i ze tamta tyz bez tego to wszystko smakuje jak piwo z Lomzy Odpowiedz Link Zgłoś
xyz07 Re: ktore? 12.05.07, 06:43 chyba ze lato wanna z bombelkami na swiezym powietrzu ale to chyba nie pracuje jak w jakuzy to musza byc plastikowe kieliszki?/wymogi BHP ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: ktore? 12.05.07, 10:00 wszystkiego najlepszego!!! jednak masz charakter chlopie ja jestem mlodszy prawie o 3/4 dekady od Ciebie ale juz mnie trzepie po berecie. Coraz mlodsze kolezanki mi sie zaczynaja podobac. Odpowiedz Link Zgłoś