Dodaj do ulubionych

Zalety chusty z dodatkiem lnu albo jedwabiu...

17.05.10, 14:19
doradźcie, wyjaśnijcie :) ważę nie całe 50kg, zależy mi na takiej chuście aby nie było czuć "dodatkowych" kilo" aż tak bardzo. Chcę kupić coś cieńszego na porę wiosenno-letnią oczywiście tkaną. Co doradzicie.Nie wiem jakie są różnice z tymi dodatkami :) Będę wdzięczna za odpowiedź bo laik jestem.
Obserwuj wątek
    • asik_w Re: Zalety chusty z dodatkiem lnu albo jedwabiu.. 17.05.10, 18:27
      Obie są dobre na lato, len bardzo dobrze nosi cięższe dzieci, fajne są Didymosy
      z lnem, super są nasze polskie Nati i dużo tańsze, Kup taką, która Ci się
      najbardziej podoba to będzie najlepszy wybór :)
    • qdachi asik_w :) 17.05.10, 20:06
      według Ciebie, co byłoby godniejsze uwagi, ocean z jedwabiem używany za 200, czy hoppediz ultracienki używany 200, czy nati zwykły? :)Szukam właśnie perełki :) dla początkującej. A powiedz mi, bo czytałam o lnie że dobre a jak jest z jedwabiem, jeśli chodzi o dociągnięcia jestem początkująca i coraz bardziej zagubiona :(
      • duna23 Re: asik_w :) 17.05.10, 20:47
        Ja mam nati z jedwabiem i jestem bardzo z niej zadowolona. Nosi się
        cudnie :-)
      • black_cobra Wybór chusty 17.05.10, 21:41
        IMO: Nati zwykła OUT. Wybór między oceanem z jedwabiem a ultracienkim Hopkiem ... cóż mam motyle z jedwabiem i nie wiem czy ocean jest taki sam ale obie są zupełnie inne. Motyle nosi się jak szykowną kreację a Hopek jest jak dobrze dopasowany ciuch roboczy - wygodny ale bez finezji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka