Dodaj do ulubionych

Golf/ polar dla dwojga

13.10.10, 10:36
Witam,
Chciałabym sprawić sobie jakąś odzież, która ochroni przed zimnem mnie i malucha - coś typu golf dla dwoga lenny lamb i mniej więcej w takiej cenie (ok 100zł). Tylko mam pewien problem - jestem osobą grubszą i z dużym biustem (w biuście jakieś 115-120), maluch ma na razie 3 miesiące. Chciałabym żebyśmy oboje, a szczególnie ja :) zmieścili się w tą odzież, a obawiam się, że rozmiar standardowy będzie na mnie za mały. Możecie poradzić czy dam radę coś kupić?
Pozdrawiam,
Dorota
Obserwuj wątek
    • mizia30 Re: Golf/ polar dla dwojga 13.10.10, 16:43
      Zajrzyj na allegro ,Pentelka szyje polary dla mamy i dziecka może uszyje wiekszy dla Ciebie.Poszukaj w dziale akcesoria dla dzieci -chusty-pozostałe.Bo linka to chyba nie można wstawić ?
      • mizia30 Re: Golf/ polar dla dwojga 13.10.10, 16:50
        Chyba jednak można
        allegro.pl/pentelka-kurtka-bluza-polar-xl-rozne-kolory-i1257688138.html
        i zajrzyj na jej pozostałe aukcje bo ma też bezrękawniki.

Ja mam polar i otulacz oba fajne i się sprawdziły :)
    • gingerr Re: Golf/ polar dla dwojga 13.10.10, 19:48
      Ja chciałam dodać, bo czasem opis nie jest do końca jasny. Ten golf dla dwojga to de facto DWA golfy! Jeden dla dziecka, jeden dla rodzica. Piszę to, bo dopóki sama nie przymierzyłam, byłam przekonana, że to coś to jeden kawałek materiału. :-)
      Zatem nie ma problemu, że będzie "za krótko" między mamą/tatą a dzieckiem.
      No i zawsze można napisać do producenta z prośbą o zmierzenie obwodu golfa dla rodzica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka