Dodaj do ulubionych

Chusta na lato - 18mcy

08.05.13, 16:09
Bardzo lubiylsmy chuste elastyczna, ale nie latem, zwalaszcza, ze mala latwo sie przegrzewa. Szukam wiec czegos bardzo wygodnego, ale nie za cieplego, no i dla takiego "duzego" dziecka fajnie byb bylo miec cos z czego moze szybko wyskoczyc, pobawic sie i wrocic. Co radzicie?
Obserwuj wątek
    • panna.z.wilka Re: Chusta na lato - 18mcy 08.05.13, 21:21
      tak sobie myślę, że jeśli nie miałaś do tej pory praktyki z tkaną to na plecach pewnie nie nosiłaś. a 18m to już czas na plecy, najwyższy ;)
      i myślę, że łatwiej ci będzie z nosidłem ergonomicznym niż chustą mierzyć się z tematem.
      • mae24 Re: Chusta na lato - 18mcy 08.05.13, 22:18
        Na plecach nosilam, w elastycznej, ale to nie jest wygodne, jak chcesz dziecko szybko zapakowac i wypakowac. A nosidlo jakies przetestowalas?
        • panna.z.wilka Re: Chusta na lato - 18mcy 09.05.13, 08:05
          ja mam manduce i bardzo sobie chwalę. używaną kupisz za 250-300zł, a potem jeszcze sprzedasz ;)
          ewentualnie MeiTai, dla mnie też super wygodny - ale bez sprzączek, z dwumetrowymi pasami naramiennymi, które się pod pupą dziecka wokół swego pasa okręca (jak w chuście). tu cena od ok 100zł.
          • peggy1 Re: Chusta na lato - 18mcy 12.06.13, 16:43
            A jaki mei tai nie za kosmiczna cene ? Bo potrzebuje tylko na wakacje (syn nie bardzo lubi być noszony, mimo iż chustowany od małego). Tula ma niestety ceny wysokie (a bardzo mi się podobają ich nosidla).
    • martekle Re: Chusta na lato - 18mcy 17.05.13, 22:32
      A może kółkowa, albo faktycznie nosidło jakies fajne.
      Bo jeśli chusta to noszenie na plecach, i ja strasznie lubię to tego indio :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka