marta_nie_martka 28.02.07, 14:46 Wklejam link do amauti, są tu bardzo dokładne zdjęcia. Piękne i zupełnie wyjątowe. www.amautibaby.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajkasz1 Re: Amauti!!! 28.02.07, 15:02 Super wynalazek do naszej strefy klimatycznej. Mam nadzieję, że jak Marta się "rozwinie" to i takie cuda w ofercie Oppamamy będą. Odpowiedz Link
visenna2 Re: Amauti!!! 28.02.07, 15:37 Cudne są:))) Ja bym chciała czerwony i obszyty futerkiem najlepiej... Takim puchatym... :D A wyobrażacie sobie jak by ludzie zareagowali na taki widok? <rotfl> Normalnie budzę szok na ulicy jak widzą mnie z dzieckiem w szmacie, a na widok amautika co słabsi dostaliby zawału:DDD Odpowiedz Link
mamalina Re: Amauti!!! 28.02.07, 22:23 mnie sie tez juz od dawna podoba, zwlaszcza to, ze (tradycyjnie przynajmniej) dziecko w kapturze nagie.... normalnie jak my pod ubraniem ;-) no a amauty rozne dla roznych osob, wiec musialaby sie nasza Marta zapoznac z tradycja dokladniej, bo tam kazdy szew opowiada, kto co i dlaczego Odpowiedz Link