Dodaj do ulubionych

jak decydujecie o kolorze chusty?

06.03.07, 12:07
ja wlasnie stoje przed tym trudnym wyborem...
chce kupic moja pierwza wiazana chuste albo Hopp albo Nati
i zastanawiam sie jaki kolor wybrac, sa takie sliczne!!!no i te nowe Hoppa tez!!
idzie lato, wiec moze cos letniegoa??ubRANIA NOSZE KOLORowe, wiec trudno
miwybrac 1 kolor, ale tez maz bedzie nosil czasem, wiec nie za kolorowa...

jak wy wybieracie kolory??
ps. pisze z dzieckim na reku, sory..
- Witaj moje Słonko
Stefan
Zobaczcie
Obserwuj wątek
    • agamamaani Re: jak decydujecie o kolorze chusty? 06.03.07, 12:32
      ja mam nati fale dunaju.. super pasuja do dżinsów a najczęściej w nich chodzę i
      ja i maż..
      moja wymarzona dodatkowa na extra okazję chusta to hopp dehli albo rio
      (maxymalnie kolorowe) ale to tylko marzenia.. nie stać mnie na kolejną :D
      • mdevine Re: jak decydujecie o kolorze chusty? 06.03.07, 12:55
        Ja po prostu dałam się ponieść i wybrałam kolor, który najbardziej wpadł mi w
        oko, nie martwiąc się, czy będzie mi pasował do ubrań. Chciałam, żeby był żywy
        no i widoczny, żeby nikt mi się na dzidziusia nie władował, więc musi się
        trochę rzucać w oczy... Te chusty są tak piękne, że nawet jeśli tylko chusta
        będzie kolorowa, a cała odzież załóżmy ciemna, to chusta po prostu zdobi.
        Rozjaśnia. Ożywia. :-)))
    • visenna2 tak po prostu:) 06.03.07, 13:37
      Ja zaczęłam od Fal Dunaju Nati, bo o Hoppie nic nie wiedziałam wtedy a ten
      kolor był najjasniejszy (Nati wtedy miała 4 kolory).
      Następnie nabyłam Hoppa Nairobi, ktory mnie urzekł jaskrawością:)
      Następnie krótką Nati w kolorze Navy...

i tak mogę długo opowiadać bo stosik mi sie rozrósł niepomiernie i w szafie się
      ledwo mieści :P Ale generalnie idę na żywioł - biorę to co mi się podoba, bez
      kombinowania z kolorem garderoby:)
    • asiamamusia Re: jak decydujecie o kolorze chusty? 06.03.07, 15:02
      O, to chyba ja się powinnam wypowiedzieć bo słynna już jestem u Mysi z powodu
      niezdecydowania w kwestii koloru. Ja generalnie gustuję w niebieskościach.
      Pierwszą moją chustą był Hopp Oslo. Była za ciemna dla nas. Jakoś tak nie
      pasowała mi do małej dziewczynki (córki), zamieniłam więc na Salzburg, która ma
      jaśniejsze odcienie niebieskiego niż Oslo (2 odcienie). Tez była za ciemna.
      Zamieniłam więc na Stockholm. I jej używamy. Teraz dodatkowo zamówiłam Antiguę,
      ale nie na wymianę tylko jako drugą:) Stokholm jest gładki więc bardzo przyda
      się jak sama będę w paski, a Antigua jest w paski więc odwrotnie. Ja generalnie
      dobieram do wózka, co może jest dziwne. Ale czesto chodzimy z jednym i z drugim
      albo używamy jako kocyk.
    • pryderi Re: jak decydujecie o kolorze chusty? 06.03.07, 15:10
      a ja miałam do wyboru cztery kolory, bo i tak na zamówienie dłuższa dla mnie
      była szyta i cena wyższa no i chciałam czerwona bo lubię czerwony ale koszt mnie
      powalił w rozsądnej cenie była savanna, kalahari navy i fale dunaju... a że
      niebieskości mnie nie kręcą to wybrałam savanne (kalahari jakaś taka smutna...)
      wybór był prosty :-( ale juz powoli odkładam żeby sobie sprawić odjechanego hoppa;)
      • felonia Re: jak decydujecie o kolorze chusty? 06.03.07, 16:12
        mam fale dunaju do jeansów
        i antigua bo jest kolorowa i pasuje do niebieskiego czerwonego żółtego różowego
        brązowego itd ma różne kolory więc do wszystkiego pasuje :P
        no i wrzosowa bebelulu bo mąż wybierał kolor - ja wtedy w połogu byłam :O) ale
        ładnie wybrał
    • agmani Re: jak decydujecie o kolorze chusty? 06.03.07, 17:19
      Spontan z odrobina szalenstwa. Mam Dehli.
    • mariken Re: jak decydujecie o kolorze chusty? 06.03.07, 18:12
      weszłam na stronę hoppediza, oglądałam głównie niebieskie i turkusowe itd no i
      znalazłam antigua - najpiękniejsza jest :), chociaż nęci mnie też stockholm....

j.
    • mayetschka Re: jak decydujecie o kolorze chusty? 06.03.07, 18:30
      no cóż... ja wybierałam kolor prawie 2 miesiące... kusiło nęciło to i owo... ale
      w końcu wyliczankę zrobiłam z trzech, które najbardziej mi się podoboały i
      wypadło na śliczne santiago...

p.s. koniecznie kup chustę wiązaną to ręce będziesz miała wolne :)
    • hodos Re: jak decydujecie o kolorze chusty? 06.03.07, 18:44
      ja wybierałam z tego co było możliwe w danym czasie, kolor i wzór jaki mi się
      najbardziej podobał, to z Oppamamy.. a gdybym miała Hoppa to podoba mi się
      Nairobi i Toulouse .. i pewnie takie bym kupiła
    • mysia125 powiedzcie mi, co wy z ta antigua? 06.03.07, 22:01
      antigua i antigua, kto sie nie pyta na allegro, to antigua ;)

ja lubie mojego nairoba, choc pierwszy byl czerwoniak paris :)

kolor musi byc taki, zeby sie podobal. Zeby sie CHCIALO zamotac i wyjsc do
      ludzi. Pod faceta trzeba patrzec wtedy, gdy sie ma chlopa zachowawczego.
      No i niektore kolory ladnie wygladaja przy buzi dziecka.

ale i tak kwestia jest ustawien monitora. Na szczescie w hoppie na zywo kolory
      wygladaja na bardziej wesole niz na stronie, wiec reklamacji nie ma ;)

(...oprocz Asi, ktora sie nie mogla zdecydowac ;)

--
      Kasia & Felix 23/01/2005
      Felix for beginners
      • asiamamusia Re: powiedzcie mi, co wy z ta antigua? 07.03.07, 08:22
        No skąd ja wiedziałam, że się nie powstrzymasz i wspomnisz mnie tu....:)))
        • pryderi Re: powiedzcie mi, co wy z ta antigua? 07.03.07, 08:38
          tak jak wcześniej napisałam mam nati(o tym nie wspomniałam) a hoppa podoba mi
          się kilka, ale tak jak miałabym wybierać to nie jestem pewna ktora najbardziej
          mi się podoba... chyba musiałabym sie zdecydować na 2 a nawet 3. bardzo podoba
          mi się nairobi bo ma takie cieplutkie kolory;) dublin i te niesamowite odcienie
          błekitu i turkusu, no i słoneczny madrid... no i jeszcze bardzo podoba mi się
          panama. cięzko bardzo zdecydować która jest najładniejsza... a mogę tylko jedną
          wybrać:-( chyba za duży wybór... w nati miałam do wyboru jedną z dwóch, bo
          niebieskie bardzo mi się nie podobały... a w hoppie jest zdecydowanie za duży
          wybór...
          • monjan Re: powiedzcie mi, co wy z ta antigua? 07.03.07, 11:06
            ja tez uwazanm ze zdecydowanie za duzy wybr w hoppie!!dlateo Was pytam hehe
            a mnie sie podoba Kair
            a nie antigua
            i stockholm...
            ale chyba kupie granatowa nati bo mam okazje...
            • agamamaani Re: powiedzcie mi, co wy z ta antigua? 07.03.07, 11:15
              a dla mnie rio albo dehli jest the best.. ale wybór faktycznie za duży :D
            • ithilhin Re: powiedzcie mi, co wy z ta antigua? 07.03.07, 11:16
              he he - maly wybor kolorow - "a czemu tak malo kolorow?"
              duzy wybor - "a czemu tak duzo kolorow" :-)

jak wygram w Totka (w ktorego nie gram) albo spadek dostane to zakladam firme
              chuscuarska z mottem: "kazdy kolor i kazdy wzor jaki wymyslisz" cena
              orientacyjna 1000 euro za sztuke :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka