agamamaani 09.03.07, 14:32 kto ma?? i może mi podesłać?? chcę poprosić teściówkę aby mi spróbowała coś takiego uszyć ale musi być to po polskiemu.. ktoś się kiedyś chwalił że ma ( MArta?? to ty?? czy Visenna>??) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_nie_martka Wklejam linki :) 09.03.07, 20:10 www3.telus.net/public/a6a83106/Sling/sling.html thosemartins.com/bmt/index.htm - to ten co opisywałam Visennie www.greendotsewing.com/pages/FrankenKozy.php www.geocities.com/i0lanthe/mt/index.html bradley-etheridge.com/MaeMeiTai.htm www.sleepingbaby.net/jan/Baby/asian.html Polecam te z szerokimi pasami, bez wypełnienia, wg mnie są wygodniejsze, a nosiłam Ignasia już w trzech różnych :) i łatwiejsze do uszycia. Odpowiedz Link
starogardzka_mama Re: Wklejam linki :) 09.03.07, 22:26 A ten węzeł to po co? Jeżuuu jak ja nie kumam nic z tych opisów :( Odpowiedz Link
agmani Visenna 09.03.07, 23:10 senkju wery macz ;). Niech se rodzicielka popracuje (moja rodzicielka nad szyciem). Odpowiedz Link