solidna 16.04.07, 13:12 o 11 pod "zielona gesia' bedzie ktos? bo do poprzedniego watku nikt sie nie dopisal kakot bedziesz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_nie_martka Re: Wtorek 17.04 spotkanie Warszawa- Pola Mokotow 16.04.07, 13:41 Ja na pewno nie :( We wtorek mam rozmowę z moim szefem, na temat mojej dalszej współpracy z firmą. Coś mi się wydaje, że się pożegnamy. Już boli mnie brzuch, na myśl o tym spotkaniu. Odpowiedz Link
buska_77 Re: Wtorek 17.04 spotkanie Warszawa- Pola Mokotow 16.04.07, 14:44 Ja,chociaz jestem tu nowa,bardzo chetnie,bo niestety na to wczorajsze nie dalam rady :( Odpowiedz Link
zaisa Re: Wtorek 17.04 spotkanie Warszawa- Pola Mokotow 16.04.07, 19:19 Prawdopodobnie nam się uda. Tylko nie wiem, czy wyrobimy się od neurologa na 11-stą. Aha, chusta z nami będzie, ale będziemy wózkowi (granatowa emmaljunga). Odpowiedz Link
buska_77 Re: Wtorek 17.04 spotkanie Warszawa- Pola Mokotow 16.04.07, 19:36 Ja juz nie jestem pewna,ze dam rade przyjsc,tescie przyjechali... Odpowiedz Link
agamamaani koło 17tej 16.04.07, 20:29 to i ja bym mogła :) nawet się pochwalić nową zdobyczną Fizabellą kółkową :) Odpowiedz Link
solidna Re: no to dziewczyny sprawa wyglada tak 16.04.07, 22:38 jak juz napisalam, to glupio sie nie pojawic, choc Mokotow to zdecydowanie nie moje okolice; w kazdym razie bede gdzies na tych polach w okolicy placu zabaw; mam nadzieje ze znajde,choc nigdy tam nie bylam, do zobaczenia:) Odpowiedz Link
solidna Re: no to dziewczyny sprawa wyglada tak 16.04.07, 22:39 bede oczywiscie o 11, a nie o 17 :))) Odpowiedz Link
p_asiek Re: Wtorek 17.04 spotkanie Warszawa- Pola Mokotow 17.04.07, 01:31 A ja znowu nie mogę i jestem niepocieszona, bo miałam nadzieję na pomoc w nauce plecaczka, który mi wcale udać się nie chce. Odpowiedz Link
dioneja Re: Wtorek 17.04 spotkanie Warszawa- Pola Mokotow 17.04.07, 08:30 ja raczej nie dotrę :(, żałuję bardzo... Odpowiedz Link
solidna Re: Wtorek 17.04 spotkanie Warszawa- Pola Mokotow 17.04.07, 15:18 chcialam poweidziec, ze..... 1. bylo milo 2. spotkalam mame chustowa niezamotana i sobie pogawedzilysmy 3. gdyby nie spotkanie z kolezanka, ktora mieszka w okolicy i ktora "wyciagnelam" z domu, wyszlaby totalna lipa, bo zadna zachustowana sie nie zjawila;( Odpowiedz Link
zaisa Re: Wtorek 17.04 spotkanie Warszawa- Pola Mokotow 17.04.07, 16:30 1. No, cóż - przy Zielonej Gęsi nie spotkałam nikogo, kto by czekał - co oczywiste. 2. Plac zabaw obeszłam wkoło, na sam się nie pchałam - niby już Janek zdrowy, ale ostatni dzień brania leków. No i co półroczniakowi po placu zabaw. 3. Do 11.50 kręciliśmy się wokół wody, chusty żadnej nie wypatrzyliśmy. 4. Kole godziny spędziliśmy w Lolku na karmieniu, zmienianiu ubranka... Mama wypiła w tym czasie wodę mineralną;) Młodego fascynował świat wokół, np. fafrocle z topoli spadały na namiot i to już był powód do przerwania jedzenia i rozglądania się. 5. Z Lolka wyszliśmy już zamotani (Hopp Havana) 6. Pobłąkaliśmy się trochę i przed pierwszą opuściliśmy tą część Pól. 7. Było miło - czasy kołoakademickie same się powspominały, pogoda piękna. Odpowiedz Link
solidna Re: Wtorek 17.04 spotkanie Warszawa- Pola Mokotow 17.04.07, 16:58 no kurcze, tzn, ze mijalysy sie, do piec po jedenastej stalam prze pubem a potem "zolwim tempem" ruszylam w kierunku placu zabaw (tak jak pisalam)(oprocz zachustowanej mam jeszcze dwulatka) i bylam tam, co najmniej 1,5h. Szkoda, ze sie nie "wypatrzylysmy":) Mloda dwa razy karmilam i przewijalam i akurat wtedy moglas nas nie zauwazyc, bo tak caly czas mialam chuste "na sobie". my tez przed pierwsza sie zmylismy, moze bedzie jakis next time;) Odpowiedz Link
ejdz Re: Wtorek 17.04 spotkanie Warszawa- Pola Mokotow 17.04.07, 23:03 Hej! No to sie ujawnię:) Czasem zaglądałam juz na wasze forum, a dzisiaj zupełnym przypadkiem (nie wiedzac o spotkaniu) bylam na Polach Mokotowskich i spotkałam "solidną". Bardzo miło sie rozmawialo, szkoda ze musialam wracac do domku (na drzemke starszego dziecka). Pozdrawiam was wszystkie! Odpowiedz Link