Dodaj do ulubionych

zbieram na chustę:))

03.07.07, 23:07
no i dopadło mnie:)
po zakupie Nati Savanna, zapragnęłam mieć cos w bardziej "wyskokowej barwie" ( Antigua, Curacao, Delhi...)
zwłaszcza ze Igorkowi sie podoba chustonoszenie, wiec małe zielone swiatło od dziecka juz mam :D

Teraz zrobiłam przeglad ciążowych ubrań, bluzek i innych przedmiotów które by mozna sprzedac na Allegro i uzbierac na chustę:))

Idzie mi nieźle , bo juz zarobiłam 70 zł , trzymajcie kciuki zebym szybko uzbierała.

A swoja droga to nie zakrawa na jakies dziwne zjawicko, zeby z domu wyprzedawac rzezcy co by na chuste uzbierac:D
Obserwuj wątek
    • magda_19741 Re: zbieram na chustę:)) 04.07.07, 07:18
      Witam!Widzę ,że pomysł mamy podobny-ja uzbierałam na allegro na razie 60zł i
      choć chustę miałam kupić dopiero po uzbieraniu całości,zaczynam się
      łamać.Czekam na drugiego młodego pod koniec lipca,chusta wiązana ma być dla
      niego.Starszy-2 latek wychowany w bebelulu,ale bez specjalnej rewelacji-ciężko
      mi było go nosić,kółko się wrzynało,pewnie coś źle robiłam...Może teraz będzie
      lepiej! pozdrawiam
      • anggie2 Re: zbieram na chustę:)) 04.07.07, 09:09
        no własnie tez bede pełna podziwu dla siebie jak kupie chuste po uzbieraniu całosci:)
        Jescze jedno wybawienie dla mnie to zwrot podatku, na który czekam z utesknieniem:)
        • scharon Re: zbieram na chustę:)) 04.07.07, 09:15
          podsunelas dobry pomysl :))
          ja tez jestem w posiadaniu jeszcze koszul nocnych- do karmienia kilka ciazowych
          ciuszkow i po Juniorze ciuszki -moze tez bym z tego nazbierala??

powodzenia dziewczyny:))
    • rudy_kot Re: zbieram na chustę:)) 04.07.07, 09:17
      Pomysł dobry, a w szafie się przeluźni :D
      • anggie2 Re: zbieram na chustę:)) 04.07.07, 10:23
        otóz to - to dobry pomysł na porzadki w szafie, bo niektóre rzeczy przekladam z połki na polke, bo szkoda mi ich oddac:)
    • visenna2 Re: zbieram na chustę:)) 04.07.07, 15:19
      "A swoja droga to nie zakrawa na jakies dziwne zjawicko, zeby z domu wyprzedawac
      > rzezcy co by na chuste uzbierac:D"

E tam, ja to robię od miesięcy, i był czas że mój stosik byl naprawdę spory:)))
      A trochę mi sie w domu poluźniło:)
      • anggie2 Re: zbieram na chustę:)) 04.07.07, 15:25
        no zaczynam od ciuchów , a skończe na sprzecie Audio :DD ale sobie wtedy szmat nakupię , hehehe
    • lila4 Re: zbieram na chustę:)) 06.07.07, 15:38
      Mam chustę z chusta.pl,ale marzy mi się hopp. Tak sobie myślę,jakbym sprzedała
      wózek (Mała i tak w nim rzadko jeździ) i łóżeczko (śpi z nami) to miałabym całą
      kolekcję hoppa. Nasz pediatra (mama 5 dzieci) mówi że dzieci mają być przy
      mamie!
      • lidkamamakuby Re: lila4 ! 08.07.07, 21:07
        Twoje kombinacje (bardzo sensowne i logiczne moim zdaniem :)) co sprzedać żeby
        uzbierać na chustę tak mi się spodobały, że pozwoliłam sobie przeczytać Twój
        post mężowi.
        Jemu też się spodobały;)
        ale
        teraz zagościło w naszym domu hasło "dzieci mają być przy mamie". Jak mały
        marudzi i łazi za mną ( ja się czasem niecierpliwię, że to za mną a nie za
        nim)mężuś mówi "no co chcesz, dzieci mają być przy mamie";)
        Życzę kolorowych hoppów !
        Pozdrawiam
    • zuza160478 Re: zbieram na chustę:)) 08.07.07, 14:37
      Ja też zbierałam:)
      Po porażce z premaxxem chętnie się go pozbyłam. Do tego kilka książek
      niepotrzebnych, spodnie ciążowe i już bylo na nati:)
      na szczęśccie sie sprawdziła, bo mąż by mi nie darował drugiej porażki. teraz
      sam nosi:)
      • olioliwa Re: zbieram na chustę:)) 08.07.07, 15:11
        A u mnie kołyska czeka na swoją kolejkę do allegro,coś się nie mogę zabrać do wystawiania, a zakup już wczoraj zrobiłam a'konto kołyski, na którą widzę na aukcjach jest popyt, nie mogłam sobie odmówić takiej okazji
        www.allegro.pl/item213531006_chusta_hoppediz_niebieska.html
        jeszcze jej nie dostałam a już mnie skręca na kolorowe szaleństwo
        Amazonas czy Katja,o to jest pytanie
        oczywiście na Katję trzeba zapolować...
        Życzę udanego i szybkiego uzbierania
        Ola

Nawojka
        roczek
        tulipanowo
        • hanti Re: zbieram na chustę:)) 08.07.07, 16:30
          ale fart :))) dublin za 130 zł
          • kasienka_84 Re: zbieram na chustę:)) 08.07.07, 18:59
            ja też miałam ochote na tą chuste
            • anggie2 Re: zbieram na chustę:)) 08.07.07, 19:58
              no ja tez sie zastanawialam nad tym Dublinem za 130, napisalam do sprzedajacej jaka długosc tej chusty i niestety ale mnie ktos uprzedził, teraz juz wiem kto:))
              ale moze i dobrze bo ja napalona jestm na NAirobi :D i najpierw chcę JĄ:D

A brakuje mi juz nieduzo:)
              • anggie2 Re:Uwaga , uwaga!! 09.07.07, 21:58
                uzbierałam!!! huraaaaaa i juz zamówiałam u mysi Hoppa Nairobii:DDD

teraz tylko czekam :) jestem pełan podziwu dla siebie , za to ze mi sie chciało, zdjecia zrobic, obrobić, wystawić itp... ale nie ma jak to dobra motywacja:))

ciekawe jak uzbieram na nastepna....???:)
    • hodos Re: zbieram na chustę:)) 11.07.07, 12:19
      ja też zbieram ale nie mam aż takiej motywacji, bo też sobie coś na aukcjach
      kupuję, w każdym razie jestem na plusie:) a teraz chcę sprzedać wózek i już
      zapowiedziałam mężowi, że za część kasy przyjedzie do mnie Santiago:)
    • marta_nie_martka Re: zbieram na chustę:)) 11.07.07, 12:35
      Zainspirowałyście mnie :) może wreszcie sprzedam nosidło mothercare. I vatanai
      znajdą się w moim zasięgu?
    • kachna2001 Re: zbieram na chustę:)) 11.07.07, 14:03
      ja wlasnie w ten sposob dorobilam sie hoppa paris;))) i jeszcze grzebie w
      szafach, co by moze jeszcze paname dokupic:)) hihihi chyba mnie wciagnelo:)
    • lola_22 toż to prawdziwy pchli targ ! 11.07.07, 14:33
      dziewczyny cele sa szczytne wiec proponuję: podpowiedzcie jak was znaleźć na
      allegro (jesli nick inny niz forumowy) to może "dorzucimy się" na 0,5 m
      chusty ;-)
      a sam pomysł przedni - zaraz pójde waszymi śladami, żeby na nastepną dostawe
      vatanaiow dorobic.

b1.lilypie.com/12yDp1.png
      Matylda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka