abepe Re: Afrykańskie mamy 29.07.07, 19:58 enter za szybko W lipcowym National Geografic zdjęcia afrykańskich mam - większość z chustami. Niestety artykuł smutny - o malarii. Odpowiedz Link
starogardzka_mama Fasola po hondurasku! 20.08.07, 18:19 Wiązanie fasoli na plecach, po hondurasku :D pl.youtube.com/watch?v=3EopXo76NIA W takich krajach sie nie pitolą ;) Odpowiedz Link
starogardzka_mama Po afrykańsku na zakładki 20.08.07, 18:20 www.blogtelevision.net/p/Videos-Watch-a-Video___1,2,,85269.html Odpowiedz Link
alexkieszek Re: Po afrykańsku na zakładki 20.08.07, 20:24 O Jiizzz ja chyba bym tak nie mogła. Jakoś to mało stabilne mi się wydaje :( Odpowiedz Link
anhes Re: Po afrykańsku na zakładki 20.08.07, 21:12 matko!ręcznik tak zawiązany potrafi spaść w najmniej oczekiwanym momencie a co dopiero obciążony dzieckiem <szok> a tego pędraka widziałyście? pl.youtube.com/watch?v=E4l3nLP0vF8&mode=related&search= Odpowiedz Link
visenna2 Re: Po afrykańsku na zakładki 21.08.07, 17:49 Fajowe, podoba mi się :) Chociaż Zuza by z tego wylazła w ciągu kilkunastu sekund:P Odpowiedz Link
mysia125 visenna 21.08.07, 18:57 No wlasnie, a jak Zuza i plecaki? Daje sie latwiej wiazac niz kiedys? -- Kasia & Felix & Chustomania www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
visenna2 :) 21.08.07, 19:15 A dziękuję, dużo lepiej:) W zasadzie bezproblemowo. Chyba się przyzwyczaiła do ładowania na plecy:) Mnie też to znacznie sprawniej idzie. Już wiem, że prosty plecak od żadnej strony mi nie pasi, robię BWCC, najczęściej z chest beltem i jest git:) Tylko trzeba Zuziny w sklepie pilnować, wczoraj miałam ją na plecach jak się schylałam po włoszczyznę to zwaliła z połki butelki z wodą, potłukło się, zalało podlogę a ja sie wstydu najadłam:P Odpowiedz Link