gonzolina 19.08.07, 23:24 pl.youtube.com/watch?v=09ciLNrBAUs Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidkamamakuby Re: Dobry sposób na wiązanie plecaczka:-) 20.08.07, 10:49 Jak to jest, ze na tych filmach wydaje się to takie łatwe;)???? Ja zaplątałabym się w zakręconą bluzkę i moją szmatkę;) a młody podskakuje jak go w chuście moszczę ... hihi, ale warto próbować :) Odpowiedz Link
aniuki rewelka! 20.08.07, 10:59 zaraz spróbuję na misiu ciekawe czy to tylko tak łatwo wygląda??? osmieliłam się do plecaczka dzięki temu filmikowi:) Odpowiedz Link
aniuki za szybko enter kurka 20.08.07, 11:13 zanim tak dziecku zrobie to dluuugo poczekam wlasnie mi misiu na podlodze wyladował :] poza tym przy moich umiejętnosciach to powinnam ten manewr wykonywac na golasa - koszulka mi sie skręciła lepiej niz chusta i mnie poddusila w żebrach no ale cwiczenie czyni mistrza...nie poddaję sie jeszcze Odpowiedz Link
aldabra_gdn Re: Dobry sposób na wiązanie plecaczka:-) 20.08.07, 11:25 ja sie moze za bardzo nie znam, w dodatku wiazania plecaczka jeszcze nie opanowalam, ale czy to dziecko nie jest przypadkiem troche za nisko? Odpowiedz Link