buns 02.09.07, 17:15 ...zdjęcia zamieszczone w galerii, było super, mnóstwo przeróżnych kolorowych chust i MT. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysia125 pieknie razem wygladacie :) 02.09.07, 17:36 Sporo Was bylo - widac, ze Chorzow po drodze. To bylo gdzies w parku? A Lola jednego dnia w Krakowie, drugiego w Chorzowie - szybka jestes ;) -- Kasia, mama Felixa (23/01/2005) www.kasiamarcin.com założycielka Chustomanii Odpowiedz Link
lola_22 Re: pieknie razem wygladacie :) 02.09.07, 19:21 ja tak często raz tu raz tu - dusza w krakowie serce na śląsku czasami najbardziej w domu czuję sie na autostradzie A4 ;-) --------------- ZAMOTANA czyli Vatanai i Ellaroo w Polsce Matylda Odpowiedz Link
nordynka Re: Spotkanie w Chorzowie 02.09.07, 17:51 i nie ukrywam, ze licze na kolejne spotkanie, Ewa Odpowiedz Link
wroba Re: Spotkanie w Chorzowie 02.09.07, 17:55 Piękne fotki, piękne, zazdroszczę spotkania. Odpowiedz Link
lola_22 wroba - nie zazdrośc 02.09.07, 19:25 kolczyki ( i to niejedne), mei tai ...tak jakbys z nami tam byla ;-) Slask popiera moja opinię, że bardzo wygodny ten twoj meiek - tak wiec nie przerywaj bo jak dzidzius sie zamelduje to nie bedzie czasu ! --------------- ZAMOTANA czyli Vatanai i Ellaroo w Polsce Matylda Odpowiedz Link
anntenka i ja swoje foty też zamieściłam 02.09.07, 19:50 i powiem wam że było cudnie i już się nie mogę doczekać następnego spotkania i wroba twój MT jest piiiiiiiiiiiiiięęęęękny!!!!! :)))) i dziewczyny super się gadało i motało :)) Odpowiedz Link
wroba Re: i ja swoje foty też zamieściłam 03.09.07, 09:16 Dzięki :))) ten różowy Loli to mój faworyt Odpowiedz Link
kiwi_77 Re: Spotkanie w Chorzowie 02.09.07, 20:48 kolorowo, róznorodnie, jak zwykle superowo ;) tutaj zdjęcia: tiny.pl/56wn 3 kolorowe hoppy, 3 niebieskie nati, tęczowy girasol, vatanai w wielorybki i aż 3 MTaje - ech się naoglądałam :) super było Was znów spotkać aż żałuję że musieliśmy uciec wcześniej no ale pierwszy raz od 5-ciu miesięcy pożarłam roladę i teraz czekam na efekty u Nadii ;) oby nie bolał jej brzuszek... pozdrowienia ! :) czekam na następne spotkanie :) Odpowiedz Link
bonkreta Re: Spotkanie w Chorzowie 02.09.07, 21:28 Oj, szkoda, że nie byliśmy... Akurat bylismy umówieni w Krakowie i nie dało się byc tu i tu. A Dehli by sie ładnie kolorystycznie z Wami komponowała :-) Odpowiedz Link
kamiko5 Re: Spotkanie w Chorzowie 02.09.07, 23:26 Fajnie było, uch.... Wprawdzie w czasie spotkania wyszło na jaw, jaka jeszcze "ciemna" jestem w temacie chust, ale obiecuję się poprawić;) Miło było Was poznać - tyle chustomaniaczek w jednym miejscu. No to do następnego... Odpowiedz Link
primamama buuuuu, ale czekam na kolejne spotkanie 03.09.07, 00:16 zdjątka są super! I tyle do macania... Szkoooda, że mnie nie było. Tylko nie piszecie nigdzie(chyba, że przeoczyłam) czy ustaliłyście ostatecznie śląską trasę dla Malwiny? No i jak będziemy się dogadywać co do przekazywania jej dalej? Na privie? Roznosi mnie już z niecierpliwości :)). Buns- jak tylko ją dostaniesz koniecznie napisz o Waszych wrażeniach! Odpowiedz Link
mamuk1 Re: Spotkanie w Chorzowie 03.09.07, 11:36 Spotkanie było super. Nasze zdjęcia są tu: fotoforum.gazeta.pl/5,2,mamuk1,0.html Zauważyliśmy, że dzięki chustom bardziej się udzielamy towarzysko:) Tyle się nanosiłam w tygodniu, że w weekend Marek nosił nasz słodki ciężar. Odpowiedz Link
olusia_a Re: Spotkanie w Chorzowie 03.09.07, 12:27 Zdjecia bardzo ładnie wyszły dziekuję za kolejne spotkanie miło było poznać nowe mamy może uda nam sie spotykać częście moze tez zrobimy spacery sobotnie w parku kto bedzie mial ochote to przyjedzie pozdrawiamy ps. girasol jest miękki MT wszytskie bardzo piękne i najpiekniejsza i tak jest moja antigua heheheeee a co taka skromna jestem:))))))) Odpowiedz Link
kiwi_77 Re: Spotkanie w Chorzowie 03.09.07, 17:06 hi hi bo masz rację, że pięęękną masz tą chustę :) Odpowiedz Link
lola_22 i ja się dołaczam 03.09.07, 16:49 ze swoimi fotkami - dziękuję za spotkanie i wspaniałe zamotanie nas w pleczaczki ! a co pomacałam to moje ;-) do zobaczenia (mam nadzieję ) wkrótce ! zdjęcia: fotoforum.gazeta.pl/72,2,621,67248668,68453445.html fotoforum.gazeta.pl/72,2,621,67248668,68453632.html--------------- ZAMOTANA czyli Vatanai i Ellaroo w Polsce Matylda Odpowiedz Link
lola_22 Re: i ja się dołaczam 03.09.07, 16:55 oczywiście w drugim liknu wyrzuccie te kreseczki Odpowiedz Link
lidkamamakuby Re: Spotkanie w Chorzowie 03.09.07, 21:23 To i ja dorzucę 3 grosze ;) Było świetnie, miło było poznać nowe zamotane mamy ! Spróbowałam sobie zakładania MT i ten, którego miałam przyjemność użyć był super (to był mientaj by wroba... ? czy cos pomieszałam)śliczny i wygodny, ja wprawdzie nosiłam dziecko chwilkę, ale szelki są szerokie i grube. Elegancki! Girasol jest fantastyczny w dotyku i piękne kolory ma ;)! A najbardziej zauroczyła mnie chusta loli_22 ! Chusta Vatanai, najpiękniej rozkładała się na dziecku i mamie, wyglądały jak "druga skóra". Delikatny miękki materiał idealnie dociągnięty...Czy to chusta tak ładnie się układa, czy Lola tak wspaniale potrafi się zamotać ?!:) Dzięki za spotkanie i do zobaczenia! Odpowiedz Link
lola_22 lidka ! 03.09.07, 21:44 to nie ja, to ta chusta ! a czemu się nie zamotałaś ? wielorybki osowjone, nie gryzą ;-) --------------- ZAMOTANA czyli Vatanai i Ellaroo w Polsce Matylda Odpowiedz Link
lidkamamakuby Re: lidka ! 03.09.07, 22:45 Lola, no ja właśnie nie wiem dlaczego się nie zamotałam :((( Trochę nie chciałam męczyć Bartka bo marudny był ... Mam nadzieję, że kiedyś spróbuję, tylko czasem to już boję się te chusty macać ;) Bo kolejna chusta w kolejce do moich marzeń się dołączy. A mnie już trochę głowa boli od tych cudnych szmatek ;) Odpowiedz Link