stasihelenka 28.09.07, 11:52 jak dla mnie przynajmniej ;) czy któraś Mama używała takich... bardzo proszę o podzielenie się wrażeniami na ich temat :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasihelenka Re: NOWE CHUSTY 28.09.07, 11:53 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5916674 Odpowiedz Link
cebolla Re: NOWE CHUSTY 28.09.07, 12:04 Kurcze, piękne kolory... W sb są warsztaty ekomamy w w Trójmieście to się dowiem co i jak. Naprawdę bombowe. Ten błękit z brązem...Szkoda, że środków niet... Odpowiedz Link
andziulindzia Re: NOWE CHUSTY 28.09.07, 12:19 Miałam okazję pomacać je podczas warsztatów ekomamy :) Są suuuper! A jakie śliczne kolory! Bardzo podobała mi się w niebiesko-brązowe pasy i różowo-pomarańczowe. Gdyby nie brak gotówki na pewno kupiłabym sobie taką :) Odpowiedz Link
aaapsik2 Re: NOWE CHUSTY 28.09.07, 16:42 o kurcze ale ładne,chyba się skuszę :) a są gdzieś zdjęcia tych chust w akcji? albo choć większego ich kawałka? Odpowiedz Link
bu-mader Re: NOWE CHUSTY 28.09.07, 17:00 Piękne chusty!A swoją drogą na naszym rynku robi się coraz większy wybór :) Odpowiedz Link
nelles Re: NOWE CHUSTY 28.09.07, 20:23 Dzisiaj dotykałam (nie nosiłam), Martina chyba. śliczna chusta, bardzo miła w dotyku i co mi się najbardziej podoba: jest naprawdę cienka. Ja jestem zauroczona:) Odpowiedz Link
aaapsik2 Re: NOWE CHUSTY 28.09.07, 22:05 ja się mocno zastanawiam nad tą Louis,ale jakoś nie bardzo mogę rozszyfrować jakie ona ma w sobie kolory niebieski,fiolet(?czy może to róż jest?) i to ciemne...no czarne,popiel??? czy ktoś to widział w realu? Odpowiedz Link
lobuz28 zakupiłam Lilibulle 29.09.07, 11:28 Jako że miałam sobie kupić drugą chustę nabyłam czerwono-pomarańczowo-żółtego Lilibulle'a Jest super! Na warsztatach próbowałam i bardzo fajnie się motał. No i ten kolor... Odpowiedz Link
nelles dziś się motałam 29.09.07, 14:48 dziś się motałam iejestem pod wrażeniem. świetnie się układa, dobrze leży, jest cienka więc węzeł mały. Mam wielka chrapkę na jednego... Odpowiedz Link
agamamaani Re: NOWE CHUSTY 29.09.07, 21:49 to zdajcie relację, bo na TBW ani słowa o nich .. Odpowiedz Link