mamuk1 30.09.07, 08:09 Wczoraj Kraków, dziś Opole. Będziemy się lansować w zoo:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lina1981 Re: Opole 30.09.07, 11:35 Będziecie dziś w Opolu? Jaka szkoda, że my nie możemy się wybrać. Byliśmy tydzień temu w opolskim zoo i bylo całkiem fajnie. Tylko raz za plecami usłyszałam "biedne dziecko". Chętnie bym spotkała jakąś zachustowaną mamę, bo w Opolu jest ich brak. Jak jeszcze kiedyś będziecie dajcie znać wcześniej. Odpowiedz Link
nashle Re: Opole 30.09.07, 16:16 lina1981 ty jestes z Opola? jesli tak, to mozemy sie kiedys wybrac na chustowy spacerek. Tak patrze, ze twoja mlodsza coreczka jest starsza od mojej tylko o 2 dni :-) Ja dopiero poczatkujaca w chustowaniu, ale i ja i corcia bardzo to lubimy :-) Odpowiedz Link
nelles nieźli jesteście 30.09.07, 21:42 No Mamuk nieźli jesteście, wycieczkowicze na całego. I zaintrygowałaś mnie tym że wycieczki takie tematyczne: daj znać jak wypada porównanie. My byliśmy w krakowskim zoo we wtorek, fajnie i mało ludzi w tygodniu:) Odpowiedz Link
olusia_a Re: nieźli jesteście 30.09.07, 21:55 prosze prosze widze ze podróze zostały we krwi pozdrawiamy rodzinke S. :)))) Odpowiedz Link
mamuk1 o zoo sorry, że prawie niechustowe 02.10.07, 22:08 My często odwiedzamy ogrody zoologiczne. Kiedy dzieć jest w chuście może wszystko widzieć, a nie tylko ogrodzenia. W Krakowie byliśmy pierwszy raz. Podobało nam się, ładnie utrzymane, a i tłumy mimo soboty były znośne. Zoo w Opolu jest super. Większe od krakowskiego i ciągle się rozbudowuje. Jest tam też dużo informacji o programach ochrony zagrożonych gatunków. Ilość ludzi też znośna. Można tam też zjeść przyzwoity obiad. Najsłabiej wypada zoo w Chorzowie. Jest największe i ma chyba najwięcej gatunków, ale widać niedoinwestowanie. W weekendy tłumy straszne i to częściowo ludzi zachowujących się prostacko, głośno, czego nie zauważyliśmy ani w Krakowie, ani w Opolu. Poza tym nie posiada placu zabaw, co w oczach mojego starszaka jest wielkim minusem. Jest tam za to dolina dinozaurów z naturalnej wielkości betonowymi figurami. Odpowiedz Link