padthai 08.10.07, 17:26 no nie masz i pieknego mei-taia, na ktorego zrobilas mi spetyt i santiago, na ktora ja czekam i czekam zaczynam zazdroscic ;))))) Zadowolona jestes z Santiago? beannshi teraz testuje ja - ciekawa jestem jakie wrazenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beannshi Re: do Forgetit i Beannshi 08.10.07, 21:23 No ja narazie nie radze sobie z nia najlepiej :( A moze sie po prostu docieramy. Opowiem ci wszystko dokladnie jak sie spotkamy.Wybierasz sie w poniedzialek na warsztaty? Na ktora godzine? Odpowiedz Link
padthai Re: do Forgetit i Beannshi 09.10.07, 09:50 jeszcze nie wiem, ale jak mi przejzie katar to chenie sie i bez warsztatow spotkam :) Odpowiedz Link
forgetit Re: do Forgetit i Beannshi 10.10.07, 14:17 Jeśli mam być szczera, to jednak wolę MT, dużo łatwiejszy w obsłudze jest. I wiesz co, ja ostatnio całymi dniami siedzę na szkoleniu, więc i tak nie bardzo mam jak młodego nosić, a w domu leży MT i timbuktu, więc jeśli chcesz, to ci moge timbuktu pożyczyć, póki twoje santiago nie dotrze. Odpowiedz Link
padthai Re: do Forgetit i Beannshi 10.10.07, 19:49 pewnie ze sie na to pisze kochana powiedz gdzie i kiedy :DDDDD to szkolenie gigant zyjesz jeszcze??? Odpowiedz Link