gingerr 22.11.07, 21:14 Napisałam w swoim poprzednim wątku, ale zakładam nowy na wszelki wypadek. Nawet mi się nie chce pisać. Jeszcze raz bardzo Was przepraszam za całe zamieszanie. A co do Cooltury, to chyba nie ma co na nich liczyć. - Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee_a Re: UWAGA, odwołane spotkanie sobotnie w Poznani 23.11.07, 10:07 czyli spotykamy się w 7 kontynentach? gingerr potwierdz bo bedziemy z tobatką same ;) Odpowiedz Link
gingerr Potwierdzam, przenosimy się do "7 Kontynentów" :-) 23.11.07, 10:25 Godzina i dzień bez zmian. Bardzo się cieszę na spotkanie z Wami. Odpowiedz Link
tobatka Re: UWAGA, odwołane spotkanie sobotnie w Poznani 23.11.07, 11:15 No ja się też bardzo cieszę, bo na poprzednie spotkanie z powodu zbyt małego dziecia nie pojechałam, a się doprosić nie mogłam potem ;P Do jutra :) Tylko żebym chusty nie zapomniała zabrać! Bo jeszcze nie mam nawyku, wciąż się oswajamy, przekonuję małego, że chusta fajna jest, ale on ma na razie inne zdanie na ten temat.. Odpowiedz Link
tobatka Bardzo dziękuję :) 24.11.07, 13:00 Za spotkanie, za poznanie Was, za miłe towarzystwo, za uczenie, pokazanie, pomacanie innych chust i za wypożyczenie dziecka ;) To był bardzo miło spędzony czas - miałam wlecieć na godzinkę, siedziałam dwie, a i tak mi mało :) Dopominam się o zdjęcia na adres z moim nickiem przed małpą i wp.pl po małpie :) Do zobaczenia w czwartek, z Lee w środę w kinie (kto się przyłączy? :) )... Odpowiedz Link
lee_a Re: Bardzo dziękuję :) 24.11.07, 13:52 ja się przyłączam do tobatki - tez baaardzo dziękuje! miło było poznac, postaram sie bywac częsciej. Odpowiedz Link
gingerr Re: Bardzo dziękuję :) 24.11.07, 16:29 Ja również bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie. Bardzo się cieszę z poznania nowych forumek i forumiątek. Oby do następnego szybkiego spotkania! :-) Odpowiedz Link
lee_a Re: zdjęcia 24.11.07, 21:21 a będą nasze zdjęcia na fotoforum? jakby co to ja się zgadzam na publikację ;) i poproszę fotki na maila - inezka@poczta.fm tobatka jeszcze raz wielkie dzieki za to ze po mnie podjechalas! Odpowiedz Link
tobatka Re: zdjęcia 24.11.07, 22:27 Aga - drobiazg, było mi bardzo miło :) Co do zdjęć, to nie jestem tak fotogeniczna, jak Wy, więc proszę do cenzury ;p PS. Moja mama po prostu poszła sobie do pracy (pracuje w domu, pół piętra niżej :) ), a młody sobie bajkę oglądał i nikt nie zauważył, że tak późno wróciłam... Ufff :) Odpowiedz Link
anifloda Re: zdjęcia 25.11.07, 08:27 Zaraz Wam prześlę. Chcecie duże, czy już zmniejszone? Ja niestety swoich nie publikuję w sieci, ale jak mnie, ani Kostka nie ma, to jak najbardziej możecie zamieścić :-). Odpowiedz Link