agamamaani 15.01.08, 09:18 www.koala.info.pl/index.html od pewnego czasu o tym juz wiem ale czekałam az oficjalnie forum zostanie poinformowane.. Super, ze zajmuja się tym osoby z pasją :) jestem pełna podziwu :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wegielek Re: Lidka Brawo :) 15.01.08, 09:26 fajna strona, zaraz lece ja polecac znajomym. gratulacje:) Odpowiedz Link
lidkamamakuby Re: Lidka Brawo :) 15.01.08, 09:39 Ale się zawstydziłam ... Dziękuje wam bardzo dziewczyny. Strona jest jeszcze trochę niedopracowana, zdjęcia takie baaardzo amatorskie, ale powolutku wszystko się doszlifuje. Ciągle się uczę ;) Odpowiedz Link
kachna2001 Re: Lidka Brawo :) 15.01.08, 10:17 pieknie, coraz wiecej dziewczyn sie chustami zajmuje:) Odpowiedz Link
jowitaiczterykoty Re: Lidka Brawo :) 15.01.08, 11:03 Brawo brawo :) Może mąż w końcu zmięknie i mi coś kupi... :) Odpowiedz Link
kamiko5 Re: Lidka Brawo :) 15.01.08, 12:55 Łaaał, Lidka... Dlaczego się nie pochwaliłaś wcześniej? Jestem pod wrażeniem...:))) Odpowiedz Link
mayetschka Super! 15.01.08, 13:56 Im więcej mam z pasją tym lepiej! Nie ma to jak zajmować się tym, co się kocha! :) Odpowiedz Link
mysia125 Re: Lidka Brawo :) 15.01.08, 17:08 Czyli dzis jest godzina zero ;) oficjalnie wiec: Gratulacje i trzymamy kciuki za rozwoj! -- Kasia i Chustomania team :) Odpowiedz Link
lidkamamakuby dziekuję ! 15.01.08, 22:05 Bardzo dziękuję za tyle miłych słów ! Wasza pozytywna egeria daje mi dużo siły i optymizmu... optymizmu, który na pewno będzie niezbędny, aby sprostać wszystkim wyzwaniom ;)i cięższym chwilom jakie są jeszcze przede mną. Pozdrawiam cieplutko wszystkich forumowiczów :) Lidka i "Koala" - raczkujący "small business" Odpowiedz Link
budzik11 Re: Lidka Brawo :) 15.01.08, 22:08 super :-) Bardzo mi się podoba czytelna strona "sklepu" - wszystko w jednym miejscu, nie trzeba klikać, szukać. Odpowiedz Link
vega_k_w ??? 16.01.08, 00:46 No też pamiętam, że marka Storchenwiege pojawiła się na Polskim rynku dzięki Ekomamie i została udostępniona szerokiej publiczności na prowadzonych przez nią szkoleniach do testowania i do zakupów. hmm... czyżby Magda wycofała się z chust i wróciła do Francji? :((((( Odpowiedz Link
annamamaalexa Re: ??? 16.01.08, 12:04 no nie magda jest, widziałam ja niedawno....co się stało? a stronka koali, przepraszam, ale tłumaczenia są mocno niedopracowane i mało zachęcające...lidka popracuj nad tym koniecznie Odpowiedz Link
lola_22 a może 16.01.08, 12:23 dziewczyny w spólkę weszły i współpracują ? no bo przecież marka już w Polsce funkcjonuje zreszta bardzo dobrze wypromowana. dziewczyny zdradźcie tajemnicę ;-) Odpowiedz Link
ekomama Re: a może 16.01.08, 19:47 Coż można rzec... Postawiono mnie przed faktem dokonanym. Lidia wie z pewnością więcej. Odpowiedz Link
donkaczka Re: Lidka Brawo :) 16.01.08, 23:25 tez mi jakos dziwnie, w koncu ekomama promuje storcze od dawna i bardzo skutecznie, biorac pod uwage, ze ulli ktore w czerwcu przywiozlam lezalo dwa miesiace zanim sie nad nim hanti zlitowala ;)) a teraz dziewczyny sie zabijaja o nie no i Aga, bez urazy, ale to co napisalas zabrzmialo, jakby ekomama osoba z pasja nie byla Odpowiedz Link
agamamaani Re: Lidka Brawo :) 17.01.08, 13:29 Eee.. znów czegos ktoś między wierszami szuka chyba.. Ekomamie również kiedyś gratulowałam, teraz gratuluję Lidce. Gratulowałam również Oli od Girasola i Wedze.. niech sie zajmują tym ci, którzy chusty kochają, a nie np. pan Andrzej , który ma kasę. o to mi chodziło. nie mam zamiaru wchodzić w rozgrywki personalne. Z tego co wiem również kilka firm sprzedaje didymosy w POlsce.. Storche też chyba mogą prawda?? O CO TEN DYM?? Odpowiedz Link