b-maja 24.02.08, 22:41 i dalej nic nie wiem :( nie widziałam chust na żywo i nie dotykałam ich wiec nie wiem które chusty są cieńsze a które grubsze więc poradzcie która wybrac na lato mysle raczej o wiazanej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ithilhin Re: jaka chusta na lato 25.02.08, 07:35 ale ile osob tyle opinii.. ja polece ultracienkiego Hoppediza, ktos inny Vatanaia, jeszcze ktos Girasola, a inny Babylonie albo zakardowego Didymosa. Odpowiedz Link
ithilhin Re: jaka chusta na lato 25.02.08, 07:38 acha: pozostale chusty czyli zwykle Didymosy (nie zakardowe), Storchenwiege, Ellaroo, Hoppedizy, Nati i inne tez sa dobre na lato. moim zdaniem wcale nie sa tak drastycznie grubsze. Poprzdnie lato przechodzilam w standradowym Hoppiei jakos nie narzekalam. W uoaly i ta ksie nie wychodzi czy w chuscie czy bez, tylko rano i wieczorem - kiedy chlodniej. sa jeszcze Gauze Wraps z Calinbleu ale one nie sa skosnokrzyzowe za to baaardzo cieniutkie i przewiwne. Podobne ma chyab Gypsy Mama? Odpowiedz Link
mama40_2007 b-maja 25.02.08, 07:53 jak jesteś ze Sląska(ja z Jastrzębia Zdroju) to mogę dać Ci pomacać Babylonię, ja też chciałam coś cienkiego na lato, miało być nie za drogo, więc już prawie sie zdecydowałam na Nati ale Lychee Babylonii po prostu mnie urzekła kolorystycznie, chyba to racja, że przede wszystkim decyduje kolor chusta jest cienka, całkiem dobrze sobie radzę z motaniem, na razie nie odczułam żadnego wpijania się w ramiona a noszę 9kg, fakt że już nie tak długodystansowo, bo Zosia ma 8 m-cy i potrzebuje swobody Odpowiedz Link
agunek1 Re: b-maja 25.02.08, 09:30 To też zależy czy jesteś gorącą dziewczyną. Ja na dwór z Filem ubieram koszulkę z krótkim rękawem pod szyję golfik i na to kurtkę wiosenną (akurat jest szeroka) i po takim spacerku całe plecy mam mokre. Dodam że mam chustę nati. Na lato muszę mie zdecydowanie coś cieńszego. Odpowiedz Link
agunek1 Re: b-maja 25.02.08, 09:30 To też zależy czy jesteś gorącą dziewczyną. Ja na dwór z Filem ubieram koszulkę z krótkim rękawem pod szyję golfik i na to kurtkę wiosenną (akurat jest szeroka) i po takim spacerku całe plecy mam mokre. Dodam że mam chustę nati. Na lato muszę mie zdecydowanie coś cieńszego. Odpowiedz Link